[/QUOTE]meldacım banada yardımmm lütfen.iki buçuk ay önce saçlarım röfleliyken baya dipleri açılmıştı bende hint kınasıyla siyaha boyadım ama şimdi artık sıkıldınm saçım kızıla döndü kına aktığı için.ve saçlarımın dibinden beyazlar çıkıyor 4 cm kadar uzadı saçım.ama artık sıkıldım tekrar sarı yapmak istiyorum lütfen yardım edin hint kınasıda açılırmı bu açıcıyla.kuaförüm sadece kendi saçımın rengine boyatabilecegimi söyledi.kına tamammen çıkana kadar saçımdan.saçlarımın kendi rengi açık kumral.lütfen biri bana yardım etsinnn.
benim saçımda aça aça yıprandı artık açmadan direk boya yapsam yine açık sarı renk ayrımı yaparmı saçımda açılma olduğu için platin falan istiyorum bildiğiniz rengi tutturabileceğim bi boya varmı sürekli kuaförde açtırmaktan bıktim önrilerinizi bekliyorum kızlar.
ben haftasonu deneyeceğim ama inanılmaz korkuyorum çünkü saçlarım uzun ve bişey olursa dayanamam. umarım yanmaz
MELDACIM çok saol yaa palette açıcıyı alıp sürücem ve 50 dk. dekleticem ve ardından aldığım boyayı sürücem yuppiiiya bişey daha sorucam yani fikrini almak istiyorum meldacım, ben 19 yaşındayım ve tenim açık renkle buğday arası bişey ama açık renge daha yakın tenim, ve gözlerimde yeşil, ben saçlarıma sarılık vermek istiyorum yani röflemi yapsam yoksa hepsini sarı mı yapıyım karar veremiyorum, sarı yaparsam koyu sarı dore falan mı yapıyım bana fikrini sunarmısın LÜTFEN =) ve paletteyle açtıktan sonra direk sarı yapsam olur mu ki?
bu palette nin açıcısında oreal yokmu saçlarımız yıpranmazmı çok korkuyorum hiç daha önce boyamadım çünkü kalın telli saçlarım yok olcak diye telaşlanıyorum
canım saçını açönce çıkan rengin üstüne istediğin boyayı al bende sarı tonunu yapıcaktım ama küllü kumral yaptım saçımı adım adım yapıyorum sen önce aç çıkan rengi söyle ona göre boya alırsın yane açtıktan sonra açılan renge dayanırım diyorsan yıka gün aşırı bir hafta sonra boya. boya aldığın yerde seni yönlendirir canımm yad çıkan rengi yaz buraya ben yönlendiriyim önemli olan bu boyada kuaföre para vermemek kendi kendin açmak sende sonucunu yaz ben yardımcı olurum
ÖNCE SAÇLARI AÇMAN GEREKİR SONRA RENGE KARAR VEREBİLİZ BEN SAÇIMNI AÇTIĞIMDA KIZILDAN DÖNMEMEİŞ OLSAYDIM SARI OLURDU. KIZILDAN BENİM RENK GİBİ OLUYOR SENİNDE BİR BOYA ÖNCE KÜLLÜ SARI GİBİ RENKLER ALIP SONRA SARIYA TAM DÖNEBİLİRSİNteşekkürler meldam çok soru sordum ama benim saçlarım hiç boyanmadı siyaha yakın kestane şimdi ben bu palette nin 4-6 ton açanını kullansam sonra ise lorealin preference serisinde california sarı yapsam tutarmı ?
Arkadaslar benim ana sacim finfikkabugu gibi, su an siyah boyali,
biraz daha böyle kalsin istiyorum ama daha sonra nasil acarim nasil cikarim bu renkden?
Bu renk acici siyahda da olurmu acaba???
Tüm saci orantilimi aciyor yoksa alaberelimi oluyor???
Üzerine atacagimiz boya da paletteden mi olmali???
Ben cünkü palettenin boyasini pek sevmiyorum , baska boyada ata bilirmiyim üzerine???
ÖNCE SAÇLARI AÇMAN GEREKİR SONRA RENGE KARAR VEREBİLİZ BEN SAÇIMNI AÇTIĞIMDA KIZILDAN DÖNMEMEİŞ OLSAYDIM SARI OLURDU. KIZILDAN BENİM RENK GİBİ OLUYOR SENİNDE BİR BOYA ÖNCE KÜLLÜ SARI GİBİ RENKLER ALIP SONRA SARIYA TAM DÖNEBİLİRSİN
Bu palette ile siyahin acilip acilmadigini bilenler varmi aranizda????
Yardim lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?