Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini istediğim gibi açabildim (resimli)

ben haftasonu deneyeceğim ama inanılmaz korkuyorum çünkü saçlarım uzun ve bişey olursa dayanamam. umarım yanmaz

inşallah canım ya sonuçuda bizimle paylaşırsın umarım istediğin gibi olur canım ya

benim saçımda aça aça yıprandı artık açmadan direk boya yapsam yine açık sarı renk ayrımı yaparmı saçımda açılma olduğu için platin falan istiyorum bildiğiniz rengi tutturabileceğim bi boya varmı sürekli kuaförde açtırmaktan bıktim önrilerinizi bekliyorum kızlar.

[/QUOTE]

benimde bildiğim boyanmaz canım maalesef

saçın ne renk?eğer saçın sarıysa açıcıya gerek yok zaten açıcı saç rengi koyu olankar ve kızıl saçlar için

ben haftasonu deneyeceğim ama inanılmaz korkuyorum çünkü saçlarım uzun ve bişey olursa dayanamam. umarım yanmaz

ya orıal gibi değil ki yanma yok olmaz sadece boyayıp açılmasını izlicen yeter dediğin yerde yıkıcan z<aten ağır ağır açıyor saçı

canım saçını açönce çıkan rengin üstüne istediğin boyayı al bende sarı tonunu yapıcaktım ama küllü kumral yaptım saçımı adım adım yapıyorum sen önce aç çıkan rengi söyle ona göre boya alırsın yane açtıktan sonra açılan renge dayanırım diyorsan yıka gün aşırı bir hafta sonra boya. boya aldığın yerde seni yönlendirir canımm yad çıkan rengi yaz buraya ben yönlendiriyim önemli olan bu boyada kuaföre para vermemek kendi kendin açmak sende sonucunu yaz ben yardımcı olurum

bu palette nin açıcısında oreal yokmu saçlarımız yıpranmazmı çok korkuyorum hiç daha önce boyamadım çünkü kalın telli saçlarım yok olcak diye telaşlanıyorum

canım benim saç kuaförde yıprandı bunda yıpranmadı

Arkadaslar benim ana sacim finfikkabugu gibi, su an siyah boyali,
biraz daha böyle kalsin istiyorum ama daha sonra nasil acarim nasil cikarim bu renkden?

Bu renk acici siyahda da olurmu acaba???
Tüm saci orantilimi aciyor yoksa alaberelimi oluyor???
Üzerine atacagimiz boya da paletteden mi olmali???
Ben cünkü palettenin boyasini pek sevmiyorum , baska boyada ata bilirmiyim üzerine???

MELDACIM ÇOK SAOL YA SAÇIMI AÇINCA BURAYA YAZICAM UMARIM GÖRÜRSÜN ÇOK SAOL GERÇEKTEN..

teşekkürler meldam çok soru sordum ama benim saçlarım hiç boyanmadı siyaha yakın kestane şimdi ben bu palette nin 4-6 ton açanını kullansam sonra ise lorealin preference serisinde california sarı yapsam tutarmı ?

ÖNCE SAÇLARI AÇMAN GEREKİR SONRA RENGE KARAR VEREBİLİZ BEN SAÇIMNI AÇTIĞIMDA KIZILDAN DÖNMEMEİŞ OLSAYDIM SARI OLURDU. KIZILDAN BENİM RENK GİBİ OLUYOR SENİNDE BİR BOYA ÖNCE KÜLLÜ SARI GİBİ RENKLER ALIP SONRA SARIYA TAM DÖNEBİLİRSİN

SİYAHI AÇIP AÇMADIĞINI TAM BİLMİYORUM SAÇI ORANTILI BOYAMASI İSE SENİN NASIL BOYADIĞINA BAĞLI CANIM ÖNCE UÇLAR SONRA DİPLERİ BOYARSAN ORANTILI OLUR ÜZERİNE İSTEDİĞİN BOYA MARKASI AL BEN VOILLA KÜLLÜ KUMRALK ALDIM BOL BOL BOYANSIN DİYE

soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım a.s.

merhaba arkadaşlar bu açıcıyı saçınıza kuaförde yapılan balyaj gibi alüminyum folyoyla sarıpmı yapıyorsunuz yoksa normal boya gibi komple saçın bütününe uygulayıp bekletiyormusunuz.?

Bu palette ile siyahin acilip acilmadigini bilenler varmi aranizda????
Yardim lütfen.

ben sacımı palette ile daha önce acmıstım ama acık kahve boyalıydı sacım üzerindede balyaj vardı seyrek sarı süper acmıstı... ama simdi endede siyah var bakalım.. acmak istiyorum bende.. ama cok ii hasarsız actıgını söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…