Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini istediğim gibi açabildim (resimli)

Benimde kafama yattı yaa..
Saçım kumral bakır..
Bu açıcıyla açıp üstüne loriel casting balköpüğü yapıcam ne çıkarsa bahtıma..

slm canım bende yarın palette ile açıcam kahve köpüğü aldım saçımda loreal havana vardı hafif kızıl.sence nasıl olur.

Arkadaşlar palette yoğun açıcı saçı yakmıyor, sadece sertleştiriyor. Eğer saçınız doğal renk ise ya da tamamı aynı renk boya ise, daha sonra uygulayacağınız renklerle iyi bir sonuç alırsınız. Kuaförde kullanılan açıcılarla pek alakası yok. Yine de üzerinde yazan bekleme sürelerine uymanızı tavsiye ederim. Selamlar...

ben saçlarımı sonbahar kızılına boyamıştım..şimdi biraz aktı bi aydır boyamıorm ama sıkılmaya başladım..biraz sabredip akmasını bekleyebilsem en iisi aslında..bu açıcıyı kullansam saçlarım ne olur bilmiorm.. koyu kahve istiorm bida da boyamak mı aman.. :2:

kızlar palette yoğun renk açıcıda kutu içinden ne çıkıyor ?? sadece tüp boya + oksidanmı yoksa bide toz açıcı mı çıkıyor boyanın içine mi katıyorsun acele cevaappp????

palettenin yoğun renk açıcısını nasıl kullandın, saça boya gibi sürülüp yarım saat mi bekletiliyor, saçını çok yıprattı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…