Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini istediğim gibi açabildim (resimli)

istediğin gibi olmasına sevindim

banada yardım lütfennn.saçlarım siyahtı omuzlarıma kadar kendi rengi gelmişti röfle attırdım ama dipteki rengim gözüme koyu gelince garnier saç açıcıyla boyayınca şimdi turuncu gibi oldu .ama ben röflelrim kapansın istemiyorum.ne yapabilirmmmm lütfen yardımmm.

benim saçım siyahtı kuaföre okadar para verdim açılsın die kızıl oldu sabun ve pallate ile kızıldan kurtuldum küllü renkler herzamn turunculuğu alır
ben fotomun üstünden saçımı kahve tonlarında boyadım kahveden sıkıldım ve gittim küllü sarı aldım kahvenin üstüne çok tatlı bir renk oldu KARAMEL ŞİMDİ SAÇIM ..AŞAMA AŞAMA BAL KÖPÜĞÜNE GİDİYORUM
BAL KÖPÜĞÜ RENK İÇİNDE
PALETTE .kahve köpüğü
neva color ALTIN SARISI YAPILIYORMUŞ
DAHA DENEMEDİM

canım sen sarı renk boya yapmışsın
saç pallate ile açılınca turuncu bakır gibi renk oluyor turuncu saça sarı rren olmaz mutlaka KÜLLÜ RENK KULLANMALIYDIN

saol canim cevap yazdigin icin,bana önerebilecegin bi boya numarasi var mi ,muhtemelen sacimi yeniden acsam yine turuncu olacak,bu küllülerin numarasini biliyosan yazar misin,cunku burda küllü falan yazmiyo boyalarin üstünde daha dogrusu küllü nun almancasini bilmiyoruma.s

duygu,şu saç maskeni ayrıntılarıyla yazar mısın?ayrıca küllümangonun yorum yanıt ve de parlak fikirlerine bayılıyorum.çok akıllıca ve mantıklı...bu yaz aylarında saçlarını açma eylül bibi açarsın demişsin bir yerde,ben de buna katılıyorum ama beyazlarım çıkmaya başlıyo ( onları nasıl kamufle edebilirim ki boyamadan?şimdi palette renk açıcı ile kestane saçlarımı açsam sonra da küllü kumrala(aldım bile 2 tüp koleston küllü kumral 7.1) boyasam ama bakım maskesını eylüle dek saçlarımı onarmak için tekrarlasam nasıl olur sizce?

meldam saçlarının son halini de resimlermisin

koyu kumral kahve gibi saçıma küllü sarı yaptım çok tatlı renk oldu ama ben balköpüğü istiyodum boya aldığım yer önce böle yap sonra bal rengi yaparız dedi akınca saçlarım bu renk oldu fotomda saçlarım dağınık krepe ve jöle var ama soruca rengi foto ekleyim dedim idare edin :kedi:

saçın şuan ne renk bilmiyorum ama 7/1 küllü kumral saç koyu ise açmana yardımcı olmaz sadece turunculuğu alır
saçın kahve ise ben öle yaptım yeni foto ekledim 9/1 küllü sarı aldım saç açıldı turuncuda olmadı

saç rengin çok hoşmuş ama yapacağın işlemle gölgeler azalır kaybolur
sadece dipler içinde saçlarım koyu kumral demişsin kumral yapsan olacaktır
renkler kaybolmasın diyosan kuaföre git bence canım

saç rengin çok hoşmuş ama yapacağın işlemle gölgeler azalır kaybolur
sadece dipler içinde saçlarım koyu kumral demişsin kumral yapsan olacaktır
renkler kaybolmasın diyosan kuaföre git bence canım

teşekkürler cnm bnm..ya ben kuaförde yaptırdım iki kes dip boyasını ama beyazlarım kapanmadı boşuna dip boyası yaptırdım..kumral ile dip boyası yapayım bakalım nsl tutcak:)

palette kumrala boyadımm kutu üzerindeki renkle alakası yok daha çok karamelimsi birenk oldu ama gölgeleirmle uyumluu duryor..15 dk saç diplerimde beklettiim sonra klomple boyadım 15 dk daha beklettimm.. gölgelerim kapanmadı ara renkle saçımın dip rengi aynı oldu ..resimde eklerimmm en kısa zamanda..

bende bugn palette aldım ama büyülü kahve yazıo üstnde 6.6 yani sürdm suanda kafamda bumu snnde sürdüğn bide bnm saçlarım siyh snce napmlym bnde acmaya calsıorum cevp yazrsan sevnrm

benim saçlarım kızıldı braz aktıktan sonra üstüne kendi sac rengim olan acık kestaneyi yaptım ama kapanmadı.mafoldumben kızıllıklar gözküyor turuncumsu bsey günese cıktıgımda özellikle. :çok üzgünüm:smdi kızıldan kurtulmak istiyorum.karamel yapmak istiyorum.acaba bende alsam palette yogun acıcı sürsem ne renk olur arkadaslarrr yardımm edinnnn depresyona girdim resmenn orial kullanmak istemiyormm :çok üzgünüm:

arkadaşlar koleston açıcıyla saçlarımı açtık üzerine gizemli kahve yaptık tuhaf bir renk oldu şimdide loreal casting çikolata karamel aldım bakalım onu yapınca düzelecekmi saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…