yihuuuu artık oldu! kızlar çok mutluyum zemuszemus
meldam'ın ve küllü mango'nun tavsiyelerini adım adım uyguladım. 1,5 ay boyunca saçıma sürekli (bazen haftada 2-3 ) yumurtalı zeytinyağlı bakım yaptım, saçlarımı iyice bir toparladım. sonra da bugün tüm cesaretimi toplayıp markete gittim. baktım ki palette'in açıcısından yok, ama koleston'un açıcısı var. palette hiç denemediğim bir markaydı açıkçası, bir türlü karar veremiyordum ama koleston'un saç açıcısını görünce hemen aldım, bir kutu da loreal excellence 7,1 tabii ki... eve geldiğimde ilk işim adım adım saç açıcısını uygulamak oldu. yalnız aman dikkat kızlar, benim saç boyum omuzlarımda olmasına rağmen biraz gür bir saç yapım var, zar zor yetişti kolestondan çıkan malzeme, daha uzun saçları olanlar mutlaka 2 kutu alsınlar.. saçların rengi sararana kadar bekledim, hatta biraz koyu sarı - altın rengindeyken yıkadım korkup yıpranacak saçım diye.. sonuççççç süppperrrr! en ufak bir yıpranma bile yoktu saçımda! akşamı zor ettim 7.1'le de boyadım ve gayet başarılı! meldam'ın saçının aynısı çıktı diyebilirim. :lepi:
yalnız diplere yedirmeyeceğim fazla açılmasın kendi saç rengim diye(açık küllü kumral zaten rengim) saçların diplerine doğru az sürmüşüm açıcıyı, orada hafif kızıl yansımalar belli oluyor. ancak saçın geri kalanı tamamen küllü kumral oldu. 1 hafta kadar sonra da tekrar uygulayacağım 7,1'i, çok daha oturacaktır renk. kaydirigubbakcemile2
yardımlarınız, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben gelen cvp nerden görücem yardım..
canım sen sarı renk boya yapmışsın
saç pallate ile açılınca turuncu bakır gibi renk oluyor turuncu saça sarı rren olmaz mutlaka KÜLLÜ RENK KULLANMALIYDIN
yihuuuu artık oldu! kızlar çok mutluyum zemuszemus
meldam'ın ve küllü mango'nun tavsiyelerini adım adım uyguladım. 1,5 ay boyunca saçıma sürekli (bazen haftada 2-3 ) yumurtalı zeytinyağlı bakım yaptım, saçlarımı iyice bir toparladım. sonra da bugün tüm cesaretimi toplayıp markete gittim. baktım ki palette'in açıcısından yok, ama koleston'un açıcısı var. palette hiç denemediğim bir markaydı açıkçası, bir türlü karar veremiyordum ama koleston'un saç açıcısını görünce hemen aldım, bir kutu da loreal excellence 7,1 tabii ki... eve geldiğimde ilk işim adım adım saç açıcısını uygulamak oldu. yalnız aman dikkat kızlar, benim saç boyum omuzlarımda olmasına rağmen biraz gür bir saç yapım var, zar zor yetişti kolestondan çıkan malzeme, daha uzun saçları olanlar mutlaka 2 kutu alsınlar.. saçların rengi sararana kadar bekledim, hatta biraz koyu sarı - altın rengindeyken yıkadım korkup yıpranacak saçım diye.. sonuççççç süppperrrr! en ufak bir yıpranma bile yoktu saçımda! akşamı zor ettim 7.1'le de boyadım ve gayet başarılı! meldam'ın saçının aynısı çıktı diyebilirim. :lepi:
yalnız diplere yedirmeyeceğim fazla açılmasın kendi saç rengim diye(açık küllü kumral zaten rengim) saçların diplerine doğru az sürmüşüm açıcıyı, orada hafif kızıl yansımalar belli oluyor. ancak saçın geri kalanı tamamen küllü kumral oldu. 1 hafta kadar sonra da tekrar uygulayacağım 7,1'i, çok daha oturacaktır renk. kaydirigubbakcemile2
yardımlarınız, tavsiyeleriniz için çok teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan
meldam saçlarının son halini de resimlermisin
saol canim cevap yazdigin icin,bana önerebilecegin bi boya numarasi var mi ,muhtemelen sacimi yeniden acsam yine turuncu olacak,bu küllülerin numarasini biliyosan yazar misin,cunku burda küllü falan yazmiyo boyalarin üstünde daha dogrusu küllü nun almancasini bilmiyoruma.s
merhaba meldam..bşy sorcam cnmmm şimdii benim saçlar gölegeliii koyu kumral üzerine bal renginde gölge yaptırdımmm..dip boya zamanı geldii evde yapcammm acabaaa dipleri boyasam palette küllü kumrala yarım saat beklesem sonra tüm saçımı boyayıp 15 dk beklesemmm nsl olur sence..gölgelerimin gitmesini istemiyorum sadece diple aynı renkte olsun aradaki saçlarımm...bak son halimde böleeeeeee(bu arada beyazları kapatır demi)
saç rengin çok hoşmuş ama yapacağın işlemle gölgeler azalır kaybolur
sadece dipler içinde saçlarım koyu kumral demişsin kumral yapsan olacaktır
renkler kaybolmasın diyosan kuaföre git bence canım
Meldacim Teşekkürler Canim Bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?