Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini istediğim gibi açabildim (resimli)

yardımm edenn yokmuuumafoldumben

canım ben de aynı durumdaydım ben akmış rengin üzerine palette bronz kahve yapmıştım istediğim gibi tutmadı yani yine kızıl gibi bişey olmuştu.koleston açıcıyla açtık üstüne koleston gizemli kahve yaptık.b k gibi oldu bence.gerçi çevremdekiler rengi beğendi ama benim gözüm alışmadı iki gün anca durabildim.loreal casting çikolata karamel aldım boyadım eskisinden daha iyi oldu.dün hastaneye gittim oturmaya arkadaşlar beğendi.saçlarımın haline forumlardan bakabilirsin.hepsinin fotosunu koydum.msjlarıma gir oradan bul canım.ama bir tavsiyem var açıcıyı önce uçlardan sür diplerin çıkmışsa son on dk kala sür.ve bence aynı gün boyama bir gün bekle ve palettenin yada voilanın karameline boya istersen

canım simdi ben acıcıyla acsam ne renk cıkar ortaya?daha sonra karamel yapmayı düsünüyorum actıktan sonra yani..benneyaptımki

canm bnde düşünüyorum kızılı açıp küllü kumral yapmayı a bkaç kre açı saçlarm tekrar açarsam kopar saçlarm die korkuyorum:S

bende palette yaptım ama sen ilk once kuaforde actırmıssın direk siyahın uzerine renk acıcıyı surseydin cok garip bi renk olurdu

canm bnde düşünüyorum kızılı açıp küllü kumral yapmayı a bkaç kre açı saçlarm tekrar açarsam kopar saçlarm die korkuyorum:S

çok yıpranır ama açıcı 3 defa kullanmışsın.. saçını sabunla kızılını akıt bakımını yap küllü kumrala boya zamnala kızıl gider

bende bugn palette aldım ama büyülü kahve yazıo üstnde 6.6 yani sürdm suanda kafamda bumu snnde sürdüğn bide bnm saçlarım siyh snce napmlym bnde acmaya calsıorum cevp yazrsan sevnrm

saçın siyahsa açıcı kullanmadan istediğin rengi elde edemezsin
kuaförde yap bence

cnm saçınını rengini akıttıkta sonra kızıllık ve turunculğu sadece küllü renkler yok eder
küllü kumral yapmalısın

meldam hanımmm bende açtım saçlarımı bakır gibi bişe bugun 2 tane boya aldımm 2side küllü kumrall ama aöık küllü deil ben diorum ki 1sefer kızarıklıgı alsın die küllü kumralı boyasam sonra açık küllüye boyasam olmazmı ben açık tonları istiyorummda

benimde saçım benzer işlemlerden geçti bu rengin benzeri camde farklı duruyor tabi kesinlikle koyulasmıyor aksine banyo yaptıkca acılıyor benım sac rengim :)

benim saçlarımda koyu kestaneydi.. kendim boyuyordum hep.. çünkü kuaförde inanılmaz yıpranıyor gerçekten.. ama kendim boyayınca yumuşacık oluyor.. neyse açamam diye kuaföre gittim.. tabi her kuaförün yaptığı gb saçma bi renk yaptı.. beğenende oldu beğenmeyende.. sarımsı yeşilimsi içimin sinmediği bi renk.. (arada çıtçıtlarda gitti tabi neyse..) neyse aldım bir kuru palette açıcı.. dedim kumral ya nasılsa saçım sarıya yakın bir ton açılır... bildiğin turuncu çiğ bir renk oldu :S (ama süper yumuşak oldu..yakma..vs hiçbirşey olmuyor ki ben saçlarımla çok oynayan biriyimdir..) ertesi gün açık küllü kumral aldım biraz kırdı rengini.. hoş oldu şimdi ama yine hafif çiğlik var gb.. 1 hafta kadar bekleyim açıcılı küllü kumral yapmayı düşünüyorum.. ne dersiniz..

küllü kumrak o çiğliği kesin alır cnm küllü bişilere boya

ben küllü kumrala boyadım turuncunun üstüne biraz aldı çiğliği ama hala istediğim gb bir sarı tonu değil.. değişik bir renk.. 1 hafta sonra tekrar küllü kumrala boyayacağım.. biraz aksın bakalım ne çıkacak ortaya..

Arkadaşlar saçlarım şuan kestane ama diplerim koyu uçlara doğru açılma var.. P... yoğun renk açıcıyla açsam üzerine küllü kumral mı yapmam gerekiyo.. Ya da küllü kumral nasıl olur.. Açık ve koyu yapmak arasında kaldım :S Ama resimde gördüğüm renk çok güzel olmuş.. Kestaneden o renge dönebilir miyim.. Turuncu ya da kızılımsı bir renk olmaz dimi.. Cvplarınız önemli benim için.. Bi kaç gün içinde boyamayı düşünüyorum çünkü :)

açıcılar saçı turuncu yapıyor açıkcası.. ben 3 gün önce denedim ki saçlarım kumraldı.. ertesi gün küllü açık kumral yaptım... rengi biraz kırdı ama hala turunculuk var... bugün tekrar küllü bir renk yapacağım yada sarıya alıp boyayacağım.. bukadar açılmışken tekrar koyultmak istemiyourm açıkcası..

Saçında yıpranma oldu mu cnm.. Orialle oluyo ya o tarzda birşey..

küllü ne renk ama :? benimde sacım cok kötü bi kızıl suanda koyu bi renk olmadan kızıllıgı kapatmak istiyorum

küllü ne renk ama :? benimde sacım cok kötü bi kızıl suanda koyu bi renk olmadan kızıllıgı kapatmak istiyorum

küllü kumral boya yerimsenibenyerimseniben
ama saçını beyaz sabunla birkaç kez yıka rengi aksın kızılın öyle boya koyu da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…