yardımm edenn yokmuuumafoldumben
canm bnde düşünüyorum kızılı açıp küllü kumral yapmayı a bkaç kre açı saçlarm tekrar açarsam kopar saçlarm die korkuyorum:S
bende bugn palette aldım ama büyülü kahve yazıo üstnde 6.6 yani sürdm suanda kafamda bumu snnde sürdüğn bide bnm saçlarım siyh snce napmlym bnde acmaya calsıorumcevp yazrsan sevnrm
benim saçlarım kızıldı braz aktıktan sonra üstüne kendi sac rengim olan acık kestaneyi yaptım ama kapanmadı.mafoldumben kızıllıklar gözküyor turuncumsu bsey günese cıktıgımda özellikle. :çok üzgünüm:smdi kızıldan kurtulmak istiyorum.karamel yapmak istiyorum.acaba bende alsam palette yogun acıcı sürsem ne renk olur arkadaslarrr yardımm edinnnn depresyona girdim resmenn orial kullanmak istemiyormm :çok üzgünüm:
benim saçlarımda koyu kestaneydi.. kendim boyuyordum hep.. çünkü kuaförde inanılmaz yıpranıyor gerçekten.. ama kendim boyayınca yumuşacık oluyor.. neyse açamam diye kuaföre gittim.. tabi her kuaförün yaptığı gb saçma bi renk yaptı.. beğenende oldu beğenmeyende.. sarımsı yeşilimsi içimin sinmediği bi renk.. (arada çıtçıtlarda gitti tabi neyse..) neyse aldım bir kuru palette açıcı.. dedim kumral ya nasılsa saçım sarıya yakın bir ton açılır... bildiğin turuncu çiğ bir renk oldu :S (ama süper yumuşak oldu..yakma..vs hiçbirşey olmuyor ki ben saçlarımla çok oynayan biriyimdir..) ertesi gün açık küllü kumral aldım biraz kırdı rengini.. hoş oldu şimdi ama yine hafif çiğlik var gb.. 1 hafta kadar bekleyim açıcılı küllü kumral yapmayı düşünüyorum.. ne dersiniz..
açıcılar saçı turuncu yapıyor açıkcası.. ben 3 gün önce denedim ki saçlarım kumraldı.. ertesi gün küllü açık kumral yaptım... rengi biraz kırdı ama hala turunculuk var... bugün tekrar küllü bir renk yapacağım yada sarıya alıp boyayacağım.. bukadar açılmışken tekrar koyultmak istemiyourm açıkcası..
küllü ne renk ama :? benimde sacım cok kötü bi kızıl suanda koyu bi renk olmadan kızıllıgı kapatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?