Doğal Saç Bakım Kürleri Saclarımizi Parlatmanın Yolu

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

geniekiller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
91
1
86
Konya
1 yemek kasıgı zeytın yagı 2 yemek kasıgı balı ıyıce bıseyın ıcıne koyup calkalıosun sonra bu karısımı bıkac gun bekletıosun karısımı sacına surecegın zaman ıcıne 1 tatlı kasıgıda badem yagı koyuyorsun ıyıce karıstırıp sac dıplerıne uyguluyorsun 1 saat bekletıosun (ıstersenız daha fazlada bekletebılırsınız zararı yok arkadaslar) ve sonra sampuanla yıkıyorsun sacların hem cok guclenıo bakımlı gorunuo elektrıklenmıo ve acayıp parlıo cok gusel oluo yanı :dance::dance::dance:

bu tür formüllere sadece bakıyorum:çok üzgünüm:tembelim ben bir türlü uygulayamıyorum:çok üzgünüm:
emeğine sağlık geniekiller:hooray:a.s.

canım kepege ve dokulmeye karsı formul dıye bır baslık actım orada yazdım ben mat saclarıda parlatıyor cok basıt bır formul...yazı uzun tekrar yazamıyorum bı bak o başlıga ınsallah yardımcı olmusumdur

1 yemek kasıgı zeytın yagı 2 yemek kasıgı balı ıyıce bıseyın ıcıne koyup calkalıosun sonra bu karısımı bıkac gun bekletıosun karısımı sacına surecegın zaman ıcıne 1 tatlı kasıgıda badem yagı koyuyorsun ıyıce karıstırıp sac dıplerıne uyguluyorsun 1 saat bekletıosun (ıstersenız daha fazlada bekletebılırsınız zararı yok arkadaslar) ve sonra sampuanla yıkıyorsun sacların hem cok guclenıo bakımlı gorunuo elektrıklenmıo ve acayıp parlıo cok gusel oluo yanı :dance::dance::dance:

balı sacı sürünce yapıs yapıs oluyor sonra sacdan cıkarmak için baya ugrastırıyor

balı sacı sürünce yapıs yapıs oluyor sonra sacdan cıkarmak için baya ugrastırıyor

canım benım sadece balı surmedıgın ıcın bırde bıkac gun beklettıgın ıcın yagla bırlıkte ozdesıyor cokta zor olmuyr bu yuzden bıde elınızde ımkanlar varsa yanı bulabılıyorsanız gar sabunu var o da zeytın yaglı bır sabun onunla 1-2 kez yıkayınca cok gusel temızlıyor sacı ama ardından mutlaka sampuanlamalısınız yoksa sacınız kece gıbı olur lülülülülülü:teytey::asigim:

bole bal gibi seyler saça yapıştığı için saçı yıkarken baldan arındırmak için saçı yıpratması yapılan bakımı işe yaramaz hale geitiromuş biyerde okumuştum.bana da öle oldu balı temizlicem die sacıma 3 şampuan yaptım kurudu.benneyaptımki

paylaşımlarınız için sağolun arkadaşlar parmaklarınıza ve de klavyenize sağlık..... a.s.

bole bal gibi seyler saça yapıştığı için saçı yıkarken baldan arındırmak için saçı yıpratması yapılan bakımı işe yaramaz hale geitiromuş biyerde okumuştum.bana da öle oldu balı temizlicem die sacıma 3 şampuan yaptım kurudu.benneyaptımki

aynen canım yaa sürerken bile zor sürüldü bende içine badem yagı ve cam terebentin koymustum üstüne üstelik 3-4 kez sampuanladım ama geniekillerin dediğine göre yagın içinde bekleyince yapıskanlık gidiormus.

arkadasım sende balı koyma o zaman sadece zeytın yagı ve badem yagını karıstır sur ama dedıgım gıbı balı yagla bırlıkte beklettıgın ıcın bırkac gun yapıskanlıgı gıdıyor hayatım bosuna yazmamısız bekletın dıe oraya

ben şimdi balla zeytinyağını karıştırdım beklemeye alacam elimde badem yağım yok onu eklemezsem de bi işe yararmı bu arada balın peteklerinden içine karışanlar oldu bunlar saçıma yapışırmı cvp ını bekliyorum canım...

peki bişey sorcam cnm bu karışımı sadece saç diplerinemi uyguluyosun yoksa uçlara kadar uygulayabilirmiyiz ?? paylaşım için sağoll hihoyyyt

Back
X