Saçlarımla birlikte umutlarımıda kestim...

Kusuru birazda “o” kadına yüklemek burda pek hoş karşılanmıyor da bazen ondan öyle dedim
Kadınlar hep var bizim arkadaşımız değilse o kadın bize karşı mesul değil ki
Erkekte sorun
Hayat hiç adil değil
Sen ne kadar dürüst düzgün olursan ol karşı taraf sorunlu olunca birşeyler aksiyor

Usenmedim konulariniza baktim.
Siddet gormussunuz, aldatilmissiniz, yani bir insanin bir kadinin, zavalli yavrularin yasayabilecegi en buyuk acilari yasamissiniz.
Bosandiniz mi onu anlayamadim, cunku burada esinize kirildiginizi ustu kapali soylemissiniz.

Allahinizi severseniz su adamin yaptigi daha ne kadar kirabilir ki sizi?
Bir de bosanmissaniz hiic takmamaniz gereken biri ama hadi hala ayni evdeyseniz ne umut etmis etmis olabilirsiniz vallahi anlamadim.

Allah aydinliga cikarsin sizi, ne diyeyim.

Aslında birini bulma değilde biriyle gereksiz samimiyet olayı

Ve kızacaksınız ama eşimin iyi niyetli ve kimseyi kırmak istememesini fırsat bilen bir kadının sebep olması diyeyim

Bunu okumadan yorum yapmistim.
Biliyor musunuz ilk konunuzda da esinizi boyle akliyormussunuz.
Yillardir asik olan birinin askintiligindan ama esinizin yuz vermediginden bahsetmissiniz.
Aradan 7 sene gecmis.
Adam bu arada metroda dahi kadinlarin fotograflarini cekebilecek kadar nirvanaya ulasmis sapiklikta.
Ama siz bugun hala esinizin iyi niyetinden (!) yararlanmak (!) isteyen diye bahsedebiliyorsunuz.

Hadi bosanmiyor ya da bosanamiyorsunuz ama en azindan esinizden iyi niyetli falan diye bahsetmeyin ya hu.
Karisini cocuklarini dilenciye verilen miktarla yurt disindan kapi disari eden bir adam ne kadar iyi niyetli olabilir, aklim almiyor.
Kotu biri ama mecburum deyin.
Boylece saclariniza kiymak yerine gercekleri gorup umut etmemeyi denersiniz.

I ivrindi
sem delirmiyosun seni delirtenler delirmis sen de onlarin eserisin
lutfen bi kerede yargilamayin kk daki kadinlar.karsinizda depsresyona girmis bi kadin var.cok degil azcik empati yapin.hani siz de kadinsiniz ya...
yeri gelince feminist feminist konusan kadinlar yine kadina yuklenen kadinlar
kadin kadini ezmese zaten erkekler bizi hic ezemez
bakin burda da kadin yine kadina dusmanlik yapiyo...
birakin yahu evli erkekleri birakin bekar adammi kalmadi..

kesinlikle katılıyorum
kalbim çok kırıldığında kalbimin üzerine yara bandı yapıştırmıştım dasds (kimse bilmez)
hiçbir yerde görmedim ama rahatlatıyor o an gerçekten:)

Umarım iyi gelmiştir sana. Ben saçlara anlam yükleyen birisi değilim. Kesilir - uzar yine kesilir filan. O yüzden sonradan pişman olacağını sanmıyorum. En azından ben olmazdım. Boşver kendi vücudunla ilgili karar verecek yegane insan sen olduğuna göre verdiğin karar da seni rahatlattıysa “ eline sağlık” diyorum.

Çözüm üretebilmek için önce kendimdeki potansiyeli farkedebilmem lazım sanırım (tabii varsa)
Bunun içinde terapiye yada ihtiyacım olan herneyse onu almam gerek ama burda imkansız

Niye ablacim dunyanin her yerinde Turkce konusan doktor, psikolog var
Yoksa dahi Turkiye'de olup Skype ustunden terapi veren insanlar var.

Ağladım... dilimin gönlümün tercümanı gibi bir rehber gibi bir şiir gibi beni anlattın sanki rabbim daralan yüreğimize ruhumuza bir inşirah nasip etsin...
Fe inne meal yusra... inşaaallah kul inşallah der yaradan inşaa eder ... amin üzülme

Ağlamanıza sebep olduğum için üzüldüm
Güzel dualarınıza canı yanan herkes adına gönülden amin diyorum

Kadınlar hep var bizim arkadaşımız değilse o kadın bize karşı mesul değil ki
Erkekte sorun
Hayat hiç adil değil
Sen ne kadar dürüst düzgün olursan ol karşı taraf sorunlu olunca birşeyler aksiyor
Böyle durumlarda elbette en büyük suçlu erkek
Ama arkadaş veya değil kadınların da mesul olduğunu düşünüyorum ben
Kamu davası gibi düşünün

Boşanamadım

Müsterih olun ben kızmıyorum burada yazılanlara

Biliyorum ki bir hemcinslerinin bu yaşadıklarına bu kadar aciz oluşuna üzülüyorlar

Bende istemezdim böyle olmayı ama çocukluğumdan beri kendimi düşünmemeye programlanmış gibiyim

Çocuklarım hala görmedi kendimde arada bir banyoya girip başörtümü düzeltirken görüyorum ama pişman değilim

Burda varmıdır bilmiyorum sorup öğrenebileceğim kimsede yok
Uzaktan yardım alabilme imkanı olduğunu bilmiyordum araştıracağım
Teşekkür ederim

Ablacim gayet kolay. Sehir adini yaz, yanina Turk psikolog yaz, Google'da arat. Liste cikiyor.

Rahatladıysanız ne mutlu. Bence asıl önemli olan bu.
İçtekini bir şekilde az ya da çok dışa vurmayınca hasta oluyor insan.
İlla acizlikten değil. Herkesin yapısı farklı işte.
Umarım çok mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
Ablacim gayet kolay. Sehir adini yaz, yanina Turk psikolog yaz, Google'da arat. Liste cikiyor.
Maalesef canım Rusya Kazan Türk psikolog yazınca sadece Üniversite tanıtımları çıkıyor

En iyisi uzaktan yardım almak bunu araştıracağım
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi sadece uyumak istiyorum işin kötüsü uyuyamıyorum da artık

Ben de acılarımı , öfkelerimi , Sevinç’lerimi alkolle bastırıyorum çoğu zaman .bu acizlik değil.kafamın dağılmasını ve rahatlamamı sağlıyor.
Tabii içmeyi bilmeyip ,sınırında durmayıp ortalığı dağıtanlar için demiyorum bunu. İnsanlar nasıl rahatlıyorsa öyle davranmalı , acizlik diye nitelendirmek son derece bağnazca.

Bu yorumum içip de herşeyin düzeleceğini sanan insanlar için geçerli. Genellemedim. Yanlış anlamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…