Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımmmm yardımmm

Keratin ben de yapmak istiyorum aranızda yapan rvar mi acaba?
Saçlarım çok kurudu bakımdan dolayi yağlar şampuan lar derken kürler falan
Acaba keratin yapsam kuruluk gider mi?

Canım ben nem için hindistan cevizi yağı aldım.Kremsi yapıda onu ısıtarak kullanıyorsun saçına sürüp akşamdan uyuyorsun sabah yıkyorsun çok işe yaradı bende.Site adı reklam olmasın diye paylaşmim ama doğal ürünler satan sitelerden alabilirsin çok faydalı :KK19:

Canım saçlarını çok kısa kestirmek istemiyorsan 2 3 parmak kadar uçlarından kestir yenilensin nefes alsın birde zeytin yağı , hindistan cevizi yağı özellikle dikkat et orjinal olsun ki işe yarasın yoksa çakma yağlardan oldumu işe yaramıyor eczanelerde saç için evigen,dodex,bemix gibi ampüller var bunların tarifi vardı kimisi yararlı geldiğini dile getiriyordu. Birde lorealin pahali bir repair şampuanı vardı maliyetli 65 70 tl civarında neredeyse İsmi de Loreal absolut repair diye bu şampuan çok yıpranmış saçlar için muhteşem diyorlar bunun dışında maskesi felanda var ama dediğim gibi fiyatları pahalı onun dışında saçına hindistan cevizi , zeytin yağı gibi yağlar dışında kantoron yağı da faydalı birde argan yağı diğerlerine göre buda maliyetli bi yağ bunlar kullanabilceğin işe yarar şeyler ama sana genel olarak önerim saçına güzel onarıcı veya besleyici şampuan ve birde güzel bir onarıcı saç kremi alman 1 hafta saç kremi yapıyorsan saçına ikinci hafta yapma dinlendir onun yanında saç maskeleri oluyor argan yağlı geçen avondan sipariş ettim fas argan yağı diye yeni çıktı temmuza kadar olan katlaoğta daha ürün gelmedi geldiğin boyadan yıpranmış saçlarıma deniycem eğer beğenirsem sonucu yine sana yazarım birde kuaförlerinde kullandığı milkshakeler var saçlar için durulanmıyorlar saçta kaldıkca hem sütlü tatlı bir koku birde koruyucu oluyor yapış yapış hissiyatta vermiyor. Kısacası şampuan,saç kremi,saç maskesi ve milshake yada durulanmayan mucizevi yağ tarzı bir şeyler lazım saçına

Canım çok haklısın ben saf zeytinyağını ısıtarak sürdüm kullandım saçlarım ciddi anlamda toparlandı.Onun dışında saf ürünler satan bir site var aynı zamanda hindistan cevizi yağı ve argan yağı da kullanıyorum.Tek kısıntı hala kestirmemekte ısrar ediyorum :KK53: Eski haline döndü sayılır hala yıpranmışlık var düzleştiriciyi bırakmadığım için :ıslık:

Canım çok haklısın ben saf zeytinyağını ısıtarak sürdüm kullandım saçlarım ciddi anlamda toparlandı.Onun dışında saf ürünler satan bir site var aynı zamanda hindistan cevizi yağı ve argan yağı da kullanıyorum.Tek kısıntı hala kestirmemekte ısrar ediyorum :KK53: Eski haline döndü sayılır hala yıpranmışlık var düzleştiriciyi bırakmadığım için :ıslık:
:confused: Eehehehe malesef saçımıza bi şeyler olsada düzleştirici gibi şeylerden vazgeçemiyoruz. Onun içinde çözüm var tatlım bazı spreyler var saçı o gibi şeylerden koruyor yapmadan önce sıkıyosun ki bu önerdiğim milkshake de saçta kaldığı için bir nevi o esnada koruyor.Çoğunu düzeltmişsin ama sevindim senin adına :KK73: Uçundan kırık aldırır gibi kestirsen aslında o bile işe yarar canım

:confused: Eehehehe malesef saçımıza bi şeyler olsada düzleştirici gibi şeylerden vazgeçemiyoruz. Onun içinde çözüm var tatlım bazı spreyler var saçı o gibi şeylerden koruyor yapmadan önce sıkıyosun ki bu önerdiğim milkshake de saçta kaldığı için bir nevi o esnada koruyor.Çoğunu düzeltmişsin ama sevindim senin adına :KK73: Uçundan kırık aldırır gibi kestirsen aslında o bile işe yarar canım

Onuda yapıcam hiç uzamadı çünkü milkshake ürününe bakıyorum ondan da hemen alıcam teşekkür ederim :KK76:

Sağ
Canım ben nem için hindistan cevizi yağı aldım.Kremsi yapıda onu ısıtarak kullanıyorsun saçına sürüp akşamdan uyuyorsun sabah yıkyorsun çok işe yaradı bende.Site adı reklam olmasın diye paylaşmim ama doğal ürünler satan sitelerden alabilirsin çok faydalı :KK19:
Sağol canım aktardan alırım bilgin için teşekkür ederim hemen deneyeceğim

Canım ben eve gittiğimde bakıp sana görselini atarım.Duştan sonra nemli saça sıkıyosun tarıyorsun keratinli olan benim ki :) Boya hakkında bir detay daha edindim araştırıyorum bir yandan eğer saçta turunculuk varsa silver şampuanlar var onlar saç rengini kırıp küllü tonlara çeviriyor artık onu denicem :KK19:
Merhaba bende sizle aynı durumdayım şuan üzerinden 1 yıl geçmiş gerçi ama sizin şuan saçlarınız nasıl?bide silver şampuan sacı iyice yıpratıyor mu bnde yanıktan dolayı boyatmaya korkuyorumda onu kullanayım bari diyorum

Back
X