Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarını hızlı ve doğal yollardan uzatmak isteyenlere soğan suyu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Saçlarını hızlı ve doğal yollardan uzatmak isteyenlere en basit ve masrafsız yöntem soğan suyu kullanmak. Nasıl mı, işte cevabı:

sogansuyusacuzatma.jpg

Saçlarını hızlı ve doğal yollardan uzatmak isteyenlere en basit ve masrafsız yöntem şu: Soğanİ suyu. Soğan hiçbir yan etkiye veya alerjiye yol açmadan saçların uzamasını sağlıyor. Birçok kişi bu yönteme şüpheyle yaklaşsa da, etkileri bariz bir biçimde kısa sürede görülüyor. Soğan suyunu saçİ diplerine sürmek ve soğan yemek saç dökülmesini azaltıyor ve kafa derisiyle ilgili sorunları engelliyor. Ayrıca, saçların erkenden grileşmesini de durdurabiliyor.

Soğanda bulunan bol miktardaki sülfür nedeniyle, soğanİ suyu kafa derisine sürüldüğünde kan dolaşımını hızlandırıyor ve saçların uzaması için gerekli olan kolajen dokularının üretimini arttırıyor. Sülfürün ayrıca anti-bakteriyel özelliği de olduğundan, mantar ve bakteri oluşumu da ortadan kaldırıyor.

Belki bu yöntemi uygulamakla ilgili tek sorun, soğanın keskin kokusu olabilir. Soğan suyunu başınızda en az 30 dakika bekletmeniz gerekiyor. Kokudan rahtsız olmuyorsanız, daha uzun süre de bekletebilirsiniz. Sonuçları görmek için, düzenli olarak haftada en aç üç kere ve en az iki ay boyunca yapmanız gerekiyor. Soğan suyunu bir mikserde doğrayacağınız soğanlardan elde etmeniz mümkün. Parçalanan soğanları mikserden aldıktan sonra süzebilir ve geriye kalanları sıkabilirsiniz. Ayrıca, keskin kokuyu biraz hafifletmek için, balla karıştırabilir, bir gece romda beklettikten sonra da kullanabilirsiniz.

Ama ben soğan sn suyu nu haşlayrak yani kaynatrak alıyorum 2bardak su da bir soğan i kaynatıym böyle olmuyoru:KK17:

Ben soğan i kaynartrken sarımsak da koyuyorum için 2diş sarımsak in da faydaları da var saç için bilginze

Ben bayadr kullanıyorum canım uzama etkisi var yumuşak yapıyor canlı da duruyor fena değil saçlarımi sürei boyarm boya rengnide alıyor:KK45:

Çok sevindim canım bende istikrarlarla devam edicem ben daha bir defa yaptım haftada bir kez yapıcam sen haftada kaç kez yapıyorsun peki
xenforo-smilies-kk15.gi
:KK45:

Çok sevindim canım bende istikrarlarla devam edicem ben daha bir defa yaptım haftada bir kez yapıcam sen haftada kaç kez yapıyorsun peki
xenforo-smilies-kk15.gi
:KK45:
2Kez yapıyorum canım bazı yer de 3defa yapablrsnz yazıyor ben içine badem yağı vezeytin yağı koymayı düşünüyorum

Bende başladım ama kaynatarak yapıyorum mikserden geçirme olayını ilk kez duydum ozaman kötü kokar bence şuan koku kalmıyor ben içine bikac damlada lavanta yağı koyuyorum umarım sonuç alırım

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

X