Saç Bakım Ürünleri Saçlarınız ipek gibi olsun istiyorsanız

Sac dedin mi ahanda benim ilgi alanim ama o kadar para veremem ipek saclar benim icin hayalden ve kizlarin saclarina bakip imrenmekten oteye gecemez zaten sac mi kaldi bende:KK51::cry:
Ay canım valla bendede çok bi para yok ama hiç olmazsa biriktir valla bende sırf sarıya dönmek için bukadar para döküyorum uçlarda sarı var 1 yıl oldu yapalı başka yerde yaptırmıştım hayvan herif yaktı.benim kuaförüm şimdi toparlıyo şuan saçım koyu sayılır sarıya dönemiyorum yanıyo saçım yakmadan sarı olmak için mecburum

Tipik pazarlamaci gibisisin hatta kesin oylesin

biz kadinlar dostlara tavsiye ederken ürün çok uygun yada biraz pahali vs cümleler kurariz artik hayal değil şu şu fiyat bu bu fiyat demeyiz yani reklam kokuyor pufur pufur yemezler
Defol git ya öyle olsam ürünü aldığım yeri söylerdim benim gibi olupta tavsiye almak isteyenlere yazdım bunu yeme zaten defol git ayrıca bu ürün pazarlamacılar satmıyor ilk önce bi araştır cahil cahil konuşma

Terbiyeni takın bu ne biçim konuşma densiz
Terbiyemi sorgulucağına sen bi ukalalığına bir bak ben burda saçlara ilgili hep bi araştırma içindeydim çözüm bulunca yazdım sense gelmiş burda ukala ukala yazıyorsun sanamı sorucaktım

Terbiyemi sorgulucağına sen bi ukalalığına bir bak ben burda saçlara ilgili hep bi araştırma içindeydim çözüm bulunca yazdım sense gelmiş burda ukala ukala yazıyorsun sanamı sorucaktım
Benim yorumum reklam yaptığın yönünde basitlesmeden cevap verebilirdin tabi becerebilirsen

Benim saçlarımın da iyi bi bakıma ihtiyacı var,spreylerden maf oldu guzelim saçar :(

Benim saçlarımın da iyi bi bakıma ihtiyacı var,spreylerden maf oldu guzelim saçar :KK43:
Valla ilk başta keratin yaptır kuaföre iyi bir bakım araştır ardan yağıdan iyi diyorlar ama çok pahallı serumunu al olmadı valla parasız olmuyo ya boyadan yanan mahvolan saçların çözümü yok anca bakım

Arkadaşlar benim saçlarımda krepe balyaj vardı koyun gibiydi sonra kuaförüme gittim yıpranmış olduğu için keratin bakım yaptı 75 lira.sonra bunu evdede keratinini gidermemek için şampuan ve maske aldım evdekilerle yine aynısı olacaktı.markası goldwell süper bişey saçlarım ipek gibi oldu o koyun şekil almayan saçlarımdan eser yok şimdi.eşim bile git kestir bu ne hal diyordu.şimdi pırıl pırıl parlıyor.sizinlede paylaşmak istedim.bakarsan bağ bakmazsan dağ olurmuş çok doğru bi atasözü.bide şok bakım losyon aldım şampuan 40 maske 57 şok bakım40.şok bakımı nemli saça sürüyorum süperde bi kokusu var.evde yağlar denedim ama yıkarken o yağ gidiyo ve pis bi koku kalıyo.evde kullandığımız ürünlerde deterjan içerikli ve slikonlar kökleri tıkıyor biraz durumunuz varsa kesenin ağzını açın derim.şimdi ipek gibi ellerimden kayıyo.sevgiler...

Canım sana çok yüklenmişler ben de onlara bu yazdıklarına inanamamalarını anlıyorum ben piyasadaki neredeyse 20 lira üstü tüm şampuanları denedim gold well i bana sıradan bir kozmetikçi satmaya çalışırken saçmalık diye düşünüp neye para vermiyoruz ki mantığıyla aldım şimdi eşimle paylaşamıyoruz onun kafasındaki kabuklanmayı yağlanmayı aldı ve götürdü bırak inanmayan inanmasın :)

bende alıp deniycem mutlaka benim de saçlarımın uçlarında incelmeler oldu. umarım işe yarar :) teşekkürler paylaşım için

kızlar goldwell den sonra ikinci deneyimi yazacağım bir firmadan 1,5 kg lık goldwell siparişi verirken bu ara en çok satılan iyi temizleyici ve detox etkili şampuanı sordum keratherapy sülfatsız dediler bu goldwellden bir tık daha öte bir şampuan ama çok güzel sağlıklı bir görünüm kazandırdı, denemek için 300 ml aldım zaten en fazla 1 kilosu varmış bunun deneme amaçlı 45 liradan aldım ama piyasa fiyatı yüksekmiş.:KK49::KK49::KK49:

ben doğal ya da doğala yakın ürünlerden yanayım arkadaşlar. Havuç yağı çok iyi geliyormuş , böyle bir ürün arıyorum. Bulunca gerçekten benim gb ihtiyacı olanlar için paylaşacağım.

Back
X