çam terebendi mi aa denesem mi ki
ben badem yağı koymak istiyordum şampuanıma ama çam terebendini de deniyim bir zararı yok mu ki ben zaten hep 750 ml şampuan kullanırım bi kapak mı koyucam
peki çam terebendiyle badem yağını aynı anda mı koyayım badem?
canım nasıl bi saçın var eger sacın kuruysa 750 mllik şampuana çam terebentini kendi kapagıyla bi kapak koyuyoruz ya aynı anda 1 kapak kadar da badem yagı ekleyebilirsin
peki bişi daha sorucam canım
şimdi bazdem yağı tüy köküne etkiliyor ya kaşları falan besliyor hani bu saçımızdan yıkarken akıyor ya aşağı doğru sırtımızı tüylendirmesin zaten tüğlüyüm birde sırtım çıkmasın ALLAHIM yani
bide saçınızı yıkarken vücuda gelmesin kolay çıkmıyor yazmışlar korktum yani
sen kullanıyorsun ya sorayım dedim:26:
canım ben saçımı kendimi bildim bileli öne eğilir yıkarım o yüzden sampuanlarken köpükler fln vücuduma gelmiyor hiç...bende anormal bi tüylenme fln olmadı..sen de yıkarken o şekilde yıkayabilirsin saçını:13:
zeytinyağını biraz ısıtarak saçlarınıza sürün ve 1 saat sonra yıkayın yumuşacık oluyor
Ben de kk da okumuştum,kremsiz şampuan ičine,1kapak çam terebentin,1 kapak badem yağı 5 ya da 6 diş sarımsak(kabuğunu soyup kokmasın diye az sütle kaynatıyorum,etkisi aynı oluyormuş) doğruyorum.ayrıca evde buğday yağı,çörek otu yağı,menekşe yağı (kötü kokuyu alması ičin)vardı.bunlarda saçı beslediği için zarar gelmez diye bir buçuk kapak da bunlardan ekledim.iki kapak danormal süt ekleyip şampuanı iyice çalkaladım.hem ben hem kızım kullanıyoruz.ençok memnun kaldığımız şey saç kremi kullanmayı bıraktık,dökülme epey azaldı,saç kolay şekil alıyor ve parlıyor.
ne bilim ya korktum yani:26:acaba badem yağı yerine çam terebendi mi atsam şampuana off çok kafam karıştı ya
badem yağı ya tüylenme yaparsa diye
haklısın aslında ama ne bilim ya korktum yani kaş için falan bexsliyomuş ya kaşı besliyosa tüy kökünü etkiliyosa o zaman sırtqa vücuda da yapar diye düşündüm
kaşına sürmeden saçına sürdüğün şey kaşını beslemez ki yanlış anlamışsın sanırım
canım sana son keşiflerimden bahsedeyım.shea yagı ve hındıstan cevızı yagını benmarı usulu erıtıp sacına yetecek kadar sac kremıyle karıstırıp sacın asurup bekletebılırsın.sacın yaglıysa uclarına ve boylarına sur.yaglanma ıcınde sampuanına yarım kapak kadar defne veya cam terebentın yagı katabılırsın.ayrıca watsonsun ballı maskesınnden ve doa nın keratınlı sac maskesındende cok cok memnunum.doa keratınlı maskeyı ucretsız yolluyor maıl atıp ısteyıp deneyebılırsın canım cok guzel o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?