Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarınıza yaptığınız bakım maskeleri ve kürleri?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ben aktardan aldğım yağ karışımını kullanıyorum..her aktarda olan karışımlar.çok memnunum. düzleştiriciden dolayı çok yıpranmıştı kırılmıştı.iyi geldi

ben kullandığım yağları kestim kullanmayı ya cildimde yağlar arınmadı heralde sırtımda falan göğüs bölgemde de bissürü sivilce çıktı o yüzden kullanmıyorum artık kullansamada saçımı önce eğip yıkıyorum artık
ama yağ karışımımın faydasını gördüm ben ya

canım bende saçıma ayda 1 veya 2 kez maske yapıyorum
tarifim çok basit, başka arkadaşlarda yazmıştır belki ama olsun :)
1 yumurtanın sarısı, 1 y.k zeytin yağı ve 1 y.k balı karıştırıp saç diplerime yediriyorum
daha sonra streçle sarıp gece boyunca belketiyorum yaklaşık 4 ila 6 saat
ve normal şampuanla yıkıyorum, ama sonuç her defasında beni şaşırtıyor ,yumuşacık ,kolay taranan ,elektiriklenmeyen ,
kolay şekil alan saçlarım oluyor ,çok memnunum bu maskeden çook

bazende saçlarımın yıprandığını döküldüğünü farkedersem yarım su bardağında bir tatlı kaşığı kuru mayayı eritip
saç diplerime yediriyorum 10 dk sonra yıkıyorum yumuşatıyor ve dökülmesi azalıyor mayanın besleyici etkisi var ondan
benden bu kadar başka bişeyler yapmıyorum şimdilik

Zeytinyagı,badem susam menekse yagını karıstırıyorum sürüyorum bir saat sonra yumurta sürüyorum. :)

Arada banyodan cıkmadan önce durulanma suyuma sirke koyuyorum.

sağol canım zeytinyağlı maskeyi denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…