Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarınıza yaptığınız bakım maskeleri ve kürleri?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

amşn canım cümlemize sağlık ve mutluluk
yağları katıcam daha bakalım ne zaman aartık
elma sirkesi de üzüm sirkeside gerçekten mucize gibi o zman hatta peygamber efendimizde(s.a.v)sirkeyi soframızdan eksik etmememizi buyurmuşlar
ben bazen evde ki kötü enerjiler gitsin diye tüm evi sirkeli suyla siliyorum kötü kokuyor ama olsun geçiyor kalmıyor koku yani uçucu bir koku bir gece eksi üzüm gibi kokuyor sonrada geçiyor

Peygamber efendimiz bile söylemiş sirkenin yararını bak Ya ben bugün denicem o karışımlı şampuanla yıkıcam saçımı ama sarımsak kokusu geçmez diye korkuyorum.

Peygamber efendimiz bile söylemiş sirkenin yararını bak Ya ben bugün denicem o karışımlı şampuanla yıkıcam saçımı ama sarımsak kokusu geçmez diye korkuyorum.

sarımsak kokusunun çok basit bi çözümü var ,kullanacaın sarımsakları önceden 1 su bardağı süte koyup 1 taşım kaynat canım,koku yok oluo sonra gönül rahatlıgıyla sarımsaklrı şampuana koy ben yaptım saçlarım sadece sampuan kokuo :)))

Ya ben öyle yapmadım.Kattım direk.Menekşe yağı kattım ama geçmed koku.Bayılıyordum vallahi banyoda. Sonradan ikinci şampuanla yıkadım,krem sürdüm,elma sirkesi döktüm,gliss sprey sıktım. Geçti

Ama ciddiyim bakın dalga geçmiyorum şuan : Banyoya girerken bir daha burnuma mandal kıstırıcam veyahut çember de bağlayabilirim ağzıma.O koku dayanılmaz kızlar. Vallahi dayanılmaz

canım keşke acele etmeyip önce sarımsakların kokusunu alsaydın sütte,ben de onu burdan okuyup yapmıştım.ben bal felan da koydum harika kokuyo saçlarım inan sarımsaktan eser yok resmen:)))))

canım eğer şampuanına sarımsak koyarken önce sarımsağı küçük parçalara ayırıp az bi sütle cezvede ısıtsaydın daha sonra süzüp şampuana eklediğinde sarımsak kokusu olmuyordu aklında bulunsun sarımsak sütte kaynayınca etkisini de kaybetmiyor bu arada..

bugün vakit bulup sonunda aldım aktardan susam yağı,çam terebentin ve gül yağı aldım şampuanıma katıcam ama kaç damla katıcağım onu bilmiyorum bilen var mı çam terebentin ve susam yağı şampuana kaç damla damlatılıyor:26:?

bu gün şampuanıma yağları ekledim bakalım nasıl sonuç alıcam
750 ml şampuanımın birazını kullanmış olduğumdan dolayı içine 30-35 damla çam terebentin,15 damla kadar susam yağı ve bir kapak da gül yağı ekledim

bu gün doğal yağlar kattığım şampuanımı kullanma fırsatı buldum nihayetinde
öncelikle şampuanımı çok sıvılaştırdı karışım onu söyliyim
ama olsun yani neyse;ben her banyoda saç kremi kullanırdım ama genede bazen saçlarım keçeden hallice çıkardım çünkü silikonsuz şampuan kullanıyorum velhasıl işte bu gün saç kremi falan kullanmadım ve çıktım saçımı taramaya başladığım anda ayy bir mutluluk bende saçlarım kremli gibi tarak kayıyor resmen umarım diğer olumlu yanlarını da farkederim zaman içinde işe yarar
bu arada yağ karışımım 750 ml şampuanımdan geriye kalan 500 ml falan kalmış haline yaptım bu eklemi içine 30-35 damla çam terebentin,15-16 damla kadar susam yağı ve bir kapak da gül yağı ekledim

bugün şampuanıma zeytinyağı koydum çalkaladım. banyoda elime bi döktümm pof tüm yağ dışarı neyse tekrar döktüm baktım

yağlı şampuan sürdüm kafama. 2.kez yine şampuanladım baya yumuşak oldu

peki kızlar bemiks mi, e vitamini mi alayım? ne kadar koyaım bunu şampuana?

balda koycamda evde yok. neyse marketten alayım hem şampuanıma katarım hem ballı süt içerim

canım bak, daha önceki gün kuaförüme şu şampuan içine konan yağları ,bemiks, e vitaminini sordum..
şampuanın yapısını bozabilir yarar getirmeyebilir dedi..ayrıca ampulleri kırıp şampuana koyunca havayla uzun süre temas edince etkisi kalmayabilir..
en iyisi kür,maske şeklinde yapmak dedi..bana da mantıklı geldi valla...

hımmm....bemiks ve e vitamini için söylediklerine hak verdim gacım. gerçi ben onları kür şeklinde nasıl uygulanacağını da bilmiyorum

bende dökülme çok, elektriklenme,kabarma ne ararsan var yani. bugün saçımı kurutunca baktım diplerde soyulma yok, eskiden olurdu

düşün kepek yok, bildiğin soyuluyor. berbat görünüyor

forumda çok okudum bal koyanlar çok memnunmuş. ben eskiden ballı su sürerdim çokta güzel olurdu ama sürmesi zor, her yerde bal oluyor. bilmem ki koysam mı şampuana

ben hiç düzleşlleştirmiyorum, zaten azcık kalmış. hepten kopacak dalgası güzel saçımın ah bi de elektrik, kabarma olmasa

yok şekerim ,bence şampuanı şampuan gibi kullanmalı,o balları, vitaminleri,yağları da ayrı maske ve bakım şeklinde kullanmalı...
zeytinyağı bademyağının içine kır ampulleri, birkaç saat beklet, yıka gitsin..

benimde uçlar alantirnklenirdi kupkuruydu açtırmaktan balyajdan..
3-4 barnak kestirdim,miss gibi oldular
arada budatmak iyi geliyor hakkaten..2 gündür pek bi memnunum saçlarımdan
sürmediğim şey kalmamıştı,kıydım bende uçlara

peki canım dediğn maskeyi uygulayacağım. benim uçlar berbattı 2 barnah kestirdim kardeşime.... napim kuaföre gitsem kırpıp elimde

bir şey bırakmayacak yine de uçlar berbat.. senle saç uçlarında sorunumuz aynı, şu maskeleri yapıp sonucu yazacağım

ben uzun zamandır boyamıyorum beklesin valla. hiç uğraşamam bu püskül saçlarımın boya cilasıyla

teşekkürlerr yardımların için

bir de ben dökülmeler için karanfil suyu sürcem

bende hobby şampuana koymuştum yağları ve geçen gün duşta şampuanı elime bir döktüm aynı süt gibi kıvam olmuş su gibi bu ne dedim kendi kendime
kullanamadım tabi bir daha şampuanıma koymam yağ falan ama dalin şamğuana koymuştum bir de onda yapısı bozulmamaış aksine koyulaşmış onunla yıkıyorum bu aralar bakalım sanki kepeğe iyi geldi çam terebentin şimdi tekrar dalin şampuana katıcam yağlardan duşta bi kez bununla yıkıcam sonra bormla şampuanımla yıkıcam
bu arada wella proseries şampuan aldım bakalım nasıl gelicek saçlarıma:26:

kuzucanım deneyince sonucu yazar mısın

denedim canım dün şampuanı öncelikle şampuanın kokusu harika ve yumuşak yapılı saç kremi gibi şimdilik beğendim yani bakalım bi kaç yıkama sonra nolucak
bu arada wella pro series parlaklık kullandıüım şampuan

sen memnun kalırsan bende kalırım çünkü sorunumuz aynı benim saçlarım çok kuru, hangi serisini alayım

bir de bu şampuanı nerde bulurum canım

sen memnun kalırsan bende kalırım çünkü sorunumuz aynı benim saçlarım çok kuru, hangi serisini alayım

bir de bu şampuanı nerde bulurum canım

benim saçlarım yağlı canım
ama zaten şamğuanda yağlı-kuru diye seçenek görmedim ben parlaklık,ekstra dolgunluk vs gibi seçenekler var sonucunu hangisinden yana istiyorsan onu seç ben parlaklık istiyordum ondan aldım
şampuanı marketlerde bulabilirsin canım saç kremide beyaz ambalajda keşke saç kreminide alsaymışım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…