Elma sirkesi doğal mucize,o geçirir dene canım.Benim yüzüm sivilceli elma sirkesi sürüyorum 2 gündür geçirdi az biraz kuruttu .Ben bi ara bayağı kullandım geçirmişti ama üşenip bırakınca tekrar çıktı.1 ay falan deniyim tekrar.
Evet ya bir sürü deneyen var onlara yapmamış bana da yapmaz.Hem ikinci durulamayı başka şampuanla yapıcam nasılsa. :26:
Hem şampuanına bence o yağlardan birini katsan bile farkını görürsün. Sarımsak kötü kokuyor ama ikinci durulamayı güzel kokulu şampuanla yaparız.Zaten elma sirkeli su da döküyoruz.Saç kremi vs derken gider o koku diye umuyorum.
Hepiciğimize bool sağlıklı saçlar
Peygamber efendimiz bile söylemiş sirkenin yararını bakYa ben bugün denicem o karışımlı şampuanla yıkıcam saçımı ama sarımsak kokusu geçmez diye korkuyorum.
Valla ben elma sirkesi önlüyor diye biliyordum elma sirkesi kattım internetten de bakmıştım canım.
Ben bal bulamadım evde pek yiyen yok ama kattıklarım şunlar :
-Çamterebentin (Uzaması için)
-Sarımsak(Dökülmemesi ve uzaması için)
-Menekşe yağı(Canlandırması ve dökülmemesi için)
-Zeytinyağı(Kepek karşıtı,beslemesi ve güçlendirmesi için)
-Son 1 lt durulama suyuna da yarım çay bardağı kadar elma sirkesi(Kepek oluşumunu önlemesi ve partlatması için)
Yalnız sarımsak berbat kokuyor itiraf etmeliyim ki.Benim şampuanım Loreal Elseve Arginine.İçine bu kadar şey kattım atamam mecbur kullanıcamBlendax var evde güzel kokulu.Onla yıkarım en son kokmasın saçım diye. 2 dakika falan kalır kafamda bu karışımlı şampuan
Atractive,bit falan olmaz dimi bunca yağ kattım şampuanımın içine? :44: Gerçi saçımda öyle durmuyo.Durulucam da,başka şampuanla yıkıcam da vs ama sorıyım dedim. Şok geçiririm valla
bugün şampuanıma zeytinyağı koydum çalkaladım. banyoda elime bi döktümm pof tüm yağ dışarıneyse tekrar döktüm baktım
yağlı şampuan sürdüm kafama. 2.kez yine şampuanladım baya yumuşak oldu
peki kızlar bemiks mi, e vitamini mi alayım? ne kadar koyaım bunu şampuana?
balda koycamda evde yok. neyse marketten alayım hem şampuanıma katarım hem ballı süt içerim
canım bak, daha önceki gün kuaförüme şu şampuan içine konan yağları ,bemiks, e vitaminini sordum..
şampuanın yapısını bozabilir yarar getirmeyebilir dedi..ayrıca ampulleri kırıp şampuana koyunca havayla uzun süre temas edince etkisi kalmayabilir..
en iyisi kür,maske şeklinde yapmak dedi..bana da mantıklı geldi valla...
hımmm....bemiks ve e vitamini için söylediklerine hak verdim gacım. gerçi ben onları kür şeklinde nasıl uygulanacağını da bilmiyorum
bende dökülme çok, elektriklenme,kabarma ne ararsan var yani. bugün saçımı kurutunca baktım diplerde soyulma yok, eskiden olurdu
düşün kepek yok, bildiğin soyuluyor. berbat görünüyor
forumda çok okudum bal koyanlar çok memnunmuş. ben eskiden ballı su sürerdim çokta güzel olurdu ama sürmesi zor, her yerde bal oluyor. bilmem ki koysam mı şampuana
ben hiç düzleşlleştirmiyorum, zaten azcık kalmış. hepten kopacakdalgası güzel saçımın ah bi de elektrik, kabarma olmasa
yok şekerim ,bence şampuanı şampuan gibi kullanmalı,o balları, vitaminleri,yağları da ayrı maske ve bakım şeklinde kullanmalı...
zeytinyağı bademyağının içine kır ampulleri, birkaç saat beklet, yıka gitsin..
benimde uçlar alantirnklenirdi kupkuruydu açtırmaktan balyajdan..
3-4 barnak kestirdim,miss gibi oldular
arada budatmak iyi geliyor hakkaten..2 gündür pek bi memnunum saçlarımdan
sürmediğim şey kalmamıştı,kıydım bende uçlara
kuzucanımdeneyince sonucu yazar mısın
sen memnun kalırsan bende kalırım çünkü sorunumuz aynıbenim saçlarım çok kuru, hangi serisini alayım
bir de bu şampuanı nerde bulurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?