- 13 Kasım 2009
- 2.281
- 8
- 158
tesekuurler tatlım cok sevındım o kadar yavas uzarkı bakalımm devammm :)
bırakma tatlım devam et güzel sonuç almışsın sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekuurler tatlım cok sevındım o kadar yavas uzarkı bakalımm devammm :)
diğer ampülleride aldım bu arada onlarıda katcam :)
canım nerelerdesn yaabende geçen evigenle bepanten alıp küre kattım iyi geldi valla bundan sonra onlarsız devam etmicem bemiks+evigen+bepanten sinameki kürümün temel taşları
![]()
aldında niye söylemiyosun yaaaaaaa :1.
bende uygulucam birazdan bakalım :)
ay kadın ne dedi bana okudunmu :))
bir de dediki sinemakinin kazıyıcı özelliği var
o ne demek dicektim, aman kübra hiç kafanı karıştırma dedim kendime :)))
kızlar üşengeclik edip bıraktım ben ya
oysa daha istediğim uzunluğa gelememiştim![]()
birde saçlarımı boyadığımı pek beğenmediğimi söylemiştim
yıkandıkça renk oturdu güzel oldu
sinameki akıtır diye korktum
onunda etkisi var bırakmamda
napsam bilemedim![]()
canım kalbini ikileme saçının şuanki rengini beğenmişsin birazcık kullan nasılsa en fazla 1aya rengi değişecektir dahada çabuk belki:26: tadını çıkar bi süre sonra yine başlarsın..
Uzun zamandır bir şey yapmıyorum. Tekrardan sinameki kürüne başlamak istiyorum, faydalı bir kür.
Saçlarım bir an önce uzasa, belime gelse...![]()
bende başlıyorum yavaş yavaş kürleresaç bakım yağı kullanıyorum içinde bir sürü yağ var bide ısırgan sürüyorum biraz bunları kullanıyım sonra başka bişey yapıcam gelişme olursa foto eklrm
![]()
bekliyoruz canım güzel gelişmeler olacağına eminim..bu kışı güzel değerlendirelim yaa :)
bekliyoruz canım güzel gelişmeler olacağına eminim..bu kışı güzel değerlendirelim yaa :)
bende başlıyorum yavaş yavaş kürleresaç bakım yağı kullanıyorum içinde bir sürü yağ var bide ısırgan sürüyorum biraz bunları kullanıyım sonra başka bişey yapıcam gelişme olursa foto eklrm
![]()