- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 42
kızlar selam benimde röfleli saçlarım çooook ama çok yavas uzuyor tabı haklıda yıllardır ne hallere gırdı bı dönem cok sık renk degıstırdım föndu masaydı saymıyorum bıle bıkaca ddefa kahve ve sıyahtan sarıya döndum kırmızı bıle oldu yanı ::) ve sonunda röfleli ama uzamayan hatta eskı guzel dogal dalgasını bıle kaybetmıs saclarım var. üni dönemimde yani 6-7 yıl önce cok badem yagı kullanırdım ama saf badem yagı aktardan falan degıl o zamanlar saclarım mıs gıbıydı tarayamazdım yumusaklıgından kayardı elımden parıl parıldı o yuzden alıskanlık badem yagını hala yapıyorum ama aktardan aldıgım saf olmayan yanı :S ama uzamasında hıc bı gelısme yok tabı forumu okudum su dax supergro denemeye karar verdım ılkını ıkı gun once yaptım gayte guzel yaptı ama tabı uzatma ısını bı kac hafta duzenlı kullandıktan sonra paylasıcam sızınle ben emınım bu defa uzayacak :) su anda omuzlarıma degıyor boyun hızamda
bu daxı bılmeyenler ıcın ıcınde bıtkısel yag karısımları var kendım alıp karıstırsam daha malıoyetlı olurdu hadi bakalım kızlar bu defa uzayacak bu saclar :)))