Merhaba kızlar :) benim bir iki ufak sorum var ben şimdi şampuanımdan bir küçük şişeye biraz alıp içine sütle kaynattıgım sarımsaktan koydum. Bir haftadır felan uyguluyorum. ben ek olarak turplu su ve sinemaki yapmayı düşünüyorum hepsinin aynı zamanda yapmam saçıma kötü etki edermi birde sinemaki kürü tam olarak nedir bemiks ampul felan demişsiniz ben yurtdışında yaşıyorum eczaneden alınıyor sanırım ben burda gidipte kafama göre alamam. Sadece sinemakiyi kaynatıp saçıma sürsem işe yaramaz mı ?
canım öncelikle aramıza hoşgeldin..sarımsaklı şampuanı yapman iyi..turplu suyla sinamekiyi bir yapma bence önce birini epey sonrada birini yap bana çok karııyomuş gibi geliyo sinamekinde sinameki otu bademyağı ve bemiks ampul var ancak yurtdışında rahat bulunan yada alınan bişi duymuştum yada direk gidip b vitamini alabilirsin canım şimdiden kolay gelsin..bu arada sinamekide tek başına yararlı bişi ama kürün olma amacı hepsinin birbirini etkilemesi ve iyi sonuç veren bi karışım olması..başka soruların olursa yine cvplarız canm kolay gelsin..