Şampuan ve Saç Kremleri saçlarınmı dökülüyo gel bacım :)

benimdeneyimim22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
419
299
Kızlar saçlarınız dökülüyosa ve şampuana çok para harcamak istemiyosanızzz şampuanınınzın içine eczanede satılan çam terebentin var onlardan ilava ediyosunuz.. şampuanın yapısını kimyasalını bozuyo ama bir ay kullanın dökülmeden kepekten eser kalmaz.. biz çocukluğumuzdan beri kullandık.,,

kızlar bide ben hunca care şampuanı keşfettim 2 haftadır kullanıyorum bayıldım çok güzelmiş yani uygun şampuan seçeneği için çok ideal hem senelerin markası.. çünkü market şampuanlarının hepsi çok saç döküyo sonra çare ara dur oda fena ama huncayı çok beğendim yani alırsam market şampuanı bi tek o favorim şu an bide hacı şakirin şampuanı... malum yaz geliyo şampuan dayanmaz... :KK48:

Cam terebentin bende kullandim ve benim sac dokulmemde durdu :21:
Saci dokulenler kesinlikle kullansinlar ama ölcu konusunda dikkat etmek lazim.

çam terebentini yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.
şampuana gereğinden fazla katarsanız, yada ardarda 2-3 şişe ç.tli şampuan kullanırsanız baştaki dökülmenin 2-3 katına çıkıyor dökülen saçlar. bu da ben uyarı :-)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ni-cikan-saclarim-basardim-resimlerle.750844/ bunlarda ç.t ile yeni çıkan saçlarım:KK68:
ben 15 damla falan ekliyorum 400ml sampuana.siz nekadar ekleyerek kullanıyorsunuz 15 damla eklememe ragmen baya sulanıyo sampuan

Ben normalde göz kararı kullanıyorum 1 çay kaşığı kadar ama şuan doğal şampuana döndüğüm için bıraktım. Sadece market şampuanıma ekliyorum ve dönüşümlü kullanıyorum, herşeyin fazlası zarar o_O

canım biz 250 ml şanpuana yarısını ekliyoz çam terebentini :)) ama aklında kalmasın bidahakine eczanede tekrar sor onlar cevaplıyo...
su gibi oluyodur ozman sampuan. peki okadar dökünce yaglandırma yapmıyomu yada sampuan sacı arındırıyomu ben az eklememe ragmen sanki saclarım yaglı kalıyo gibime geliyor

su gibi oluyodur ozman sampuan. peki okadar dökünce yaglandırma yapmıyomu yada sampuan sacı arındırıyomu ben az eklememe ragmen sanki saclarım yaglı kalıyo gibime geliyor

benim çam terebentim yağım küçüktür belki seninkine göre.. yani sıvı oluyo tabiki ama normall canımm.. yani yıkamayı sürdürdükçe biraz alışıyo saç dediğin gibi oluyo ama idare eder bide mis gibi kokuyo biz memnunuz :))

canım biz 250 ml şanpuana yarısını ekliyoz çam terebentini :)) ama aklında kalmasın bidahakine eczanede tekrar sor onlar cevaplıyo...

ç.t 50 ml lik se yarısını katmanız çok çok fazla. ben 3-4 yıldır kullanıyordum ve o miktar kesinlikle kucuk boy sampuana katılmaz.
250 ml ve 20cc likten yarım ekliyosanız anca oluru var

baska sampuanla daha iyi olmaz mı? çt. zaten çok kurutuyor saçı :KK43:
dökülmeme tek iyi gelen sampuan bu oldu. zaten ben sampuana tek cam telebentin eklemiyorum bi kutu dogum kontrol hapı 2 bepanten ampul 15 20 damla kadarda cem telebentin ekliyorum. bepanten ampul eklemeden önce cok kurutuyodu bepanten eklediğimden beri daha yumusak oluyo saclarım

X