- 9 Ekim 2020
- 817
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
aslında hoşlanmadı pekMadem bahsettiğiniz kız en yakın arkadaşınız, kendisine durumu anlatın. Sizi anlayacaktır. Ama arkadaşınız "benim için problem yok" dese ve çocukla bir ilişkiye başlasanız bile, onun bir zamanlar sizin en yakın arkadaşınızdan hoşlandığı fikrini kafanızdan atabilecek misiniz? Bence bu durum en yakın arkadaşınıza karşı kıskançlık duygusu beslemenize ve ondan uzaklasmaniza bile sebep olabilir.
merhaba herkese ben yaklaşık 3 ay önce birisiyle tanıştım.başta arkadaş olarak samimiydik ve onunla arkadaşımın arasını yapmak istedim .
ama en yakın arkadaşım çocuğu itici buldu.
hal böyle olunca çocuğu da çekici bulumadığı için konuşmak istemedi daha sonra ben teselli ettim onu .
durum şu ki ben çocukla yakınlaştıkça sanırım ondan hoşlanmaya başladım.
çocuk hala daha arkadaşımı unutmamadı keşke en başında hiç böyle tanıştırma atraksiyonlarına girmeseydim diyorum şimdi.
kendimi kötü hissediyorum önce arkadaşıma yapmaya çalışıp,sonra kendim birlikte olmaya çalıştıtğım için.
neyse hanımlar ben ne yapacağım şimdi?
evet haklısınızAdam size ilgi duymaya başlasa bile içinizi kemirmez mi acabalar ? En yakın arkadaşınızla aynı ortama sokamayacaksınız.
arkadaşımı da seviyorumValla eşimle hikayemize çok benzer
Hoşlandıysanız bence deneyin şansınızı
Aşkın nereden doğacağı belli olmuyor.
muhabbet ederken sürekli bana mesaj veriyor gibiMesela “ya x seni neden beğenmedi anlamıyorum, ben çok beğeniyorum oysa” falan deyin, tepkisini ölçün. Siz ayarlamaya çalıştınız diye belki sizin hiç ilginiz olmadığını düşünüyordur.
Biraz aklına sokmanız, takip etmeniz lazım.
Arkadaşımı unutamadı diyen sen değil misintam emin değilim bana karşı boş olup olmadığı konusunda
O zaman bence şans denenmeli.muhabbet ederken sürekli bana mesaj veriyor gibi
Yavv bu olay benim eşimle tanışma hikayeme çok benziyormerhaba herkese ben yaklaşık 3 ay önce birisiyle tanıştım.başta arkadaş olarak samimiydik ve onunla arkadaşımın arasını yapmak istedim .
ama en yakın arkadaşım çocuğu itici buldu.
hal böyle olunca çocuğu da çekici bulumadığı için konuşmak istemedi daha sonra ben teselli ettim onu .
durum şu ki ben çocukla yakınlaştıkça sanırım ondan hoşlanmaya başladım.
çocuk hala daha arkadaşımı unutmamadı keşke en başında hiç böyle tanıştırma atraksiyonlarına girmeseydim diyorum şimdi.
kendimi kötü hissediyorum önce arkadaşıma yapmaya çalışıp,sonra kendim birlikte olmaya çalıştıtğım için.
neyse hanımlar ben ne yapacağım şimdi?
Bacım biriyle tanıştırmak için kaç sene tanımak gerekir. Bunun bir kitabı, kuralı mı var ? Vesile olmak istersin, iki taraf da arayıştaysa tanıştırırsın.Olur ya da olmaz... Bunun yaşla ,19 la ne ilgisi var ?3 ay once tanistiginiz birisini ne cabuk birileriyle tanistirma misyonuna girmissiniz boyle.
Yas 19'mus. Tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?