saçma bir aşk üçgeni

Pandemi donemindeyiz. Bu donemde ne kadar ve nasil bir insani taniyabilirsin de birileriyle tanistirmaya uygun bulursun ki?

Yoo ben hiç başlamadan bitti diye görmedim. Aralarında hiçbir şey geçmeyen iki insan siz kafanızda yakıştırıp tanıştırmışsınız, zaten olmamış.Çocuk büyük boşlukta belli. Bence kimden ilgi görse kayacak zaten. Kız arkadaşınıza durumu çıtlatın sonra da ilginizi belli edin çocuğa.Bu tarz duyguları çok zor yakalayan bir insan olarak ben böyle yapardım.Hazır kalbimi attıran biri var neden yaşayacağım güzel şeylere ket vurayım ki?

Pandemi donemindeyiz. Bu donemde ne kadar ve nasil bir insani taniyabilirsin de birileriyle tanistirmaya uygun bulursun ki?
O işler çok farklı burda neler okuyoruz ,görüyoruz. 6,7 yıllık ilişkisi olup evlenenler boşanıyor,ayrılıyor. Yani biraz da şans olduğuna inanıyorum. Tanıdım dersin, tanıdığım insan bu muydu dersin? Ya da aynı eve girince tanırsın derler ya...
O yüzden buna takılmadım ben.

Bana normal gelmedi.

Arkadaşınıza ayarlamaya çalışmaktan ziyade çocuğun hiç görmediği insandan yediği reddi kafaya takması sıkıntı. Böyle biriyle birliktelik yaşasanız zorlanırsınız, benden size demesi.

bunun adına bir sendrom deniyordu da unuttum adını.
çocuk zaten problemli yani konuşmadığı kadının reddetmesini kafaya takmak nedir? kaçarak uzaklaşmak lazım.

tarih tekerrürden ibaret gerçekten :) hep aynı hikaye. hikayenin sonu değişken ama belki mutlu son, belki hüzünlü anılar. size bağlı

Arkadaşınıza ayarlamaya çalışmaktan ziyade çocuğun hiç görmediği insandan yediği reddi kafaya takması sıkıntı. Böyle biriyle birliktelik yaşasanız zorlanırsınız, benden size demesi.
Katılıyorum, uzun soluklu bir ilişki olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…