• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma bir ruh hali

MariD

Everybody forgives everybody for everything
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
2.148
6.459
158
Merhabalar hanımlar
Bu aralar sık sık geçmişte, hatta çocuk sayılabilecek yaşalarda dahi yaptığım saçmalıklar aklıma geliyor birden. Çok saçma ve mantıksız ama “nasıl yapmışım bunu, aptal gibiymişim, şunu nasıl söylemişim, bununla nasıl muhatap olmuşum, kendimi düşürmüşüm” gibi bir sürü zırvalık... İşin kötü tarafı; kaç sene önceki şeyler (ki çoğu önemsiz) aklıma gelince modum düşüyor. :işsiz: Bu konuda beni kendime getirmenize ihtiyacım var

“Bugünki aklım olsaydı, dün yaptıklarımı yapmazdım...

Ama dün yaptıklarımı yapmasaydım,
Bugünki aklım olmazdı...”

Bazı bazı bende sizin gibi düşünürüm... Eskiler aklıma gelir...

Ama yaşadıklarımız bizi olgunlaştırır...Aklımızı başımıza getirir...

“Bugünki aklım olsaydı, dün yaptıklarımı yapmazdım...

Ama dün yaptıklarımı yapmasaydım,
Bugünki aklım olmazdı...”

Bazı bazı bende sizin gibi düşünürüm... Eskiler aklıma gelir...

Ama yaşadıklarımız bizi olgunlaştırır...Aklımızı başımıza getirir...
Çok haklısınız... Çok saçma bir durum zaten, çok rahatsızım. Bu ara oldu böyle; alakasız zamanlarda geçmişteki saçma bir hareketim aklıma geliyor ve modum düşüyor. Yorumunuz iyi geldi ama teşekkür ederim :KK36:

Çok haklısınız... Çok saçma bir durum zaten, çok rahatsızım. Bu ara oldu böyle; alakasız zamanlarda geçmişteki saçma bir hareketim aklıma geliyor ve modum düşüyor. Yorumunuz iyi geldi ama teşekkür ederim :KK36:

Rica ederim... Hemen hemen hepimiz böyle duygular içerisine giriyoruz bazı dönemlerde...;)

Back
X