- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
İlk başta tepkim oydu, herkesin tepkisi oydu, ama kabulleniyoruz artık. İlk tepkim o diye hep düşüncelerim böyle mi olmalı? Anne olunca daha iyi anladım onu, kızmayı da kıskanmayı da bıraktım.Sizi hatırladım, annesinin hamile olduğunu öğrenince alay etmek, gülme krizine girmek, sinirlenmek vs. gibi isterik tepkiler gösteren üyesiniz. Genelde üyelerin çeteresini tutmam ama konudaki mantığa aykırılık direk o konuyu çağrıştırdı, açtığınız konuları aratınca yanılmadığımı anladım.
Yaşı 44 ama o da anne olacak, her anne gibi kendi emzirmek, büyütmek, kendi yetiştirmek isteyecek. Bebeği de her bebek kadar annesine ihtiyaç duyacak. Evet yaşı 44 ama siz ne kadar anneyseniz o da o kadar anne olacak. Daha az değil. Şunu kabullenin artık.
(Benim gibi çocuk doğurmayı asla düşünmeyen, çocuk sevgisinden bahsedilirken afakanlar basan ve ay ne şeker di mi diye gösterilen bebek resimlerine suratında mimik oynamadan bakan birine bile anne-bebek ilişkisi temalı şöyle cümleler kurdurdunuz ya, helal olsun diyorum.)
Emzirmek, büyütmek istiyorsa tutup kaçıracak değilim. Vermek istiyorsa alırım, istemezse almam.