- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
Diğer yorumlarda yazdığım ve okumadığınız bir şey var, ben sadece bunu teklif ettim ve daha ağzımı açmadım.Bence burrada bırakın. Yani olayı "destek" boyutunda bırakın. Eğer böyle bir şeyin gerekli olduğunu görürseler, sizin destek tavrınızı hatırlasınlar. Ben sizin önceki konunuzu da okumuştum, annenizin hamileliğini yazdığınız. Yorum yapmamıştım, ama sizin annenizin hayatına olması gerekenden daha fazla dahil ve baskıcı olduğunuzu düşünmüştüm. Şimdi yine aynı şeyi yapıyorsunuz veya yapmak üzeresiniz. Elinizi annenizin hayatından biraz çekin bence. Çünkü baskı yapmaya giriyor artık sizinkisi. Bırakın çocuğunu istediği gibi dünyaya getirip baksın. Yaşının 40larda olduğunu hatırlıyorum annenizin, tam emin değilim. O konuda da yazılmıştı, zaten siz de yazmıştınız. Yaşında bir şey yok. O yaşta bebek sahibi olanlar, hele de günümüzde, çok. Bir bırakın insanları kendi haline, çok müşkül vaziyete düşerlerse destek olacağınızı hissettirin yeter. Anneniz adına kararlar almaya çalışıyorsunuz. Daha ortada bebek bile yok. Bu konuyu ailenize karşı fazla uzatmayın bence.
Artı, burada okuduklarınız hayatımızın her detayını yansıtmıyor, okuduğumuzu biliriz sadece burada.