- 5 Mayıs 2021
- 106
- 23
- 13
- 26
- Konu Sahibi Umutsuz olma22
-
Ay aminAllah başka dert vermesin
Ay dert diye değil ya başka konu başlığı bulamadim buna uygun o yüzden sectimNe dertler var yarabbim. Otur ekmek arası bi jilet ye kendine gelirsin.
KıskanmışsınızBir tane aşırı yakin bi arkadaşım var kardeş gibiyiz pekte arkadaşımız yok başka ama bi kız var aşırı sinir oluyorum yakin arkadaşım onunla konuşmaya başladı sevgilisinin yakin arkadaşının sevgilisi o kız biraz karmaşık anlatmış olabilirim ama neyse iste Bugün de o kızla buluşmaya gitti ay aşırı sinir oluyorum su an içim icimi yiyo normal mi ya arkadaşıma niye o kızla konusuon diyince sevgilimin yakin arkadasinjn sevgilisi illaki yüz yüze gelcez mecbur felan dio ama sinir oluyorum o kıza onunla buluşunca da icim icimi yedi
Ne biliyim ya sanırım abarttimKıskanmışsınızbaşka arkadaşınız olmadığı için normal. Ama ileride o ikisi her görüştüğünde böyle olmamalısınız. Siz de yeni arkadaşlar edinin bence.
yaşlar 3 mü?Bir tane aşırı yakin bi arkadaşım var kardeş gibiyiz pekte arkadaşımız yok başka ama bi kız var aşırı sinir oluyorum yakin arkadaşım onunla konuşmaya başladı sevgilisinin yakin arkadaşının sevgilisi o kız biraz karmaşık anlatmış olabilirim ama neyse iste Bugün de o kızla buluşmaya gitti ay aşırı sinir oluyorum su an içim icimi yiyo normal mi ya arkadaşıma niye o kızla konusuon diyince sevgilimin yakin arkadasinjn sevgilisi illaki yüz yüze gelcez mecbur felan dio ama sinir oluyorum o kıza onunla buluşunca da icim icimi yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?