Sacma demeyin icim icimi yedi bugun size sormak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umutsuz olma22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
106
23
13
26
Bir tane aşırı yakin bi arkadaşım var kardeş gibiyiz pekte arkadaşımız yok başka ama bi kız var aşırı sinir oluyorum yakin arkadaşım onunla konuşmaya başladı sevgilisinin yakin arkadaşının sevgilisi o kız biraz karmaşık anlatmış olabilirim ama neyse iste Bugün de o kızla buluşmaya gitti ay aşırı sinir oluyorum su an içim icimi yiyo normal mi ya arkadaşıma niye o kızla konusuon diyince sevgilimin yakin arkadasinjn sevgilisi illaki yüz yüze gelcez mecbur felan dio ama sinir oluyorum o kıza onunla buluşunca da icim icimi yedi

Kan emici bir arkadaşsınız. Tepesine binmişsiniz hayatında sadece ben olucam diye. Bi salin kızı. Siz de başka insanlarla kaynaşın.

Kıskanmışsınız başka arkadaşınız olmadığı için normal. Ama ileride o ikisi her görüştüğünde böyle olmamalısınız. Siz de yeni arkadaşlar edinin bence.

yaşlar 3 mü?

Bi üye vardı maviay onu hatırlattınız bana nedense :)
Siz niye sinir oluyorsunuz sizi bırakıp hemen ounla mı arkadaş olacak hem niye 1 kişiye bel bağlıyorsunuz. Başka arkadaşlar edin, kurslara falan katılın iyi gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…