Sacma demeyin icim icimi yedi bugun size sormak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tane aşırı yakin bi arkadaşım var kardeş gibiyiz pekte arkadaşımız yok başka ama bi kız var aşırı sinir oluyorum yakin arkadaşım onunla konuşmaya başladı sevgilisinin yakin arkadaşının sevgilisi o kız biraz karmaşık anlatmış olabilirim ama neyse iste Bugün de o kızla buluşmaya gitti ay aşırı sinir oluyorum su an içim icimi yiyo normal mi ya arkadaşıma niye o kızla konusuon diyince sevgilimin yakin arkadasinjn sevgilisi illaki yüz yüze gelcez mecbur felan dio ama sinir oluyorum o kıza onunla buluşunca da icim icimi yedi
Yaş kaç 13 mu

Başkalarının arkadaşlıklarını baltalamak yerine kendiniz de arkadaş edinseniz. Tek kişiye bağlı arkadaşlık çok kötü bir his olsagerek

Bir tane aşırı yakin bi arkadaşım var kardeş gibiyiz pekte arkadaşımız yok başka ama bi kız var aşırı sinir oluyorum yakin arkadaşım onunla konuşmaya başladı sevgilisinin yakin arkadaşının sevgilisi o kız biraz karmaşık anlatmış olabilirim ama neyse iste Bugün de o kızla buluşmaya gitti ay aşırı sinir oluyorum su an içim icimi yiyo normal mi ya arkadaşıma niye o kızla konusuon diyince sevgilimin yakin arkadasinjn sevgilisi illaki yüz yüze gelcez mecbur felan dio ama sinir oluyorum o kıza onunla buluşunca da icim icimi yedi
saçma demek yasakmış ama başka ne diyeyim bu konuya

Sosyal insanlar arkadaş olduk diye tek bir kişiyle siyam ikizi gibi yapışık yaşamazlar doğal olarak. Başka bir arkadaşı olması için sizden izin alması ya da sizin için başkasından vazgeçmesi gerekmiyor. Farklı ortamlardan bir kaç yakın arkadaşınız olsun sizin de. Normali bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X