- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
- Konu Sahibi resurrection93
Merhabalar. Benim çok ciddi sayılmayacak bir derdim var ama gene de dert işte... Şöyle ki benim 6 yıllık başarısız bir ilişkim oldu sonunda ben ayrıldım. Bu ayrılıktan sonra içimi bir korku bastı, ya karşıma daha düzgün insan çıkmazsa, ya kimse beni beğenmezse gibi. (biliyorum saçma bi korku bu. üni mezunuyum, kendimi mesleki anlamda 2 Alanda geliştirdim, güzel bir kız olduğumu düşünüyorum ama gene de bu saçma takıntıdan kurtulamıyorum) ve dün tam 26 yaşıma bastım. Ben 30 yaşıma kadar evlenmek isteyen bir kızım. Bundan da utanmıyorum açıkçası. Ama kafamda bununla ilgili sürekli sorular dönüyor şimdi 26 isem 2 sene içinde o düzgün insanı bulmam lazım ki 30 dan önce evlenebileyim ama bilmiyorum ki karşıma çıkar mı çıkmaz mı diye bu stres beni yiyip bitiriyor. Bazen düzgün insanı bulmak için geç kaldım gibi hissediyorum. 30 yaşıma 4 yıl kaldığını düşününce az zaman kaldı, düzgün birini bulamazsam bu süre zarfında diye çok kafayı taktım. Of sizce bu saçma takıntıdan nasıl kurtulabilirim, nasıl düşünmeliyim yani? Kendimde biliyorum saçma bi korku ama 6 yıllık ilişkinin bitirmemin ardından böyle psikolojim gidip geliyo. Bir de annem sürekli “biz sana ondan bir şey olmaz derken sen inat ediyordun hatırlarsan yıllarca, yıllar geçiyor kızım dedik sen inat ettin şimdi böyle olursun işte” falan diyor arada. Bu laflar da iyice canımı sıkıyor.