- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi kralicetaci
-
dışardan bakıp nasıl anlıyormuş ki bakire olup olmadığını?Aklıma kuaför anılarım geldi. Kuaför abla sağ olsun kiminki düz kiminki şekilsiz kim bakire kim değil anlatırdı, o günden beri gitmiyorum kuaförlere. Senelerce ona vereceğiniz parayla lazere gitseniz? Çok uygun artık.
Aklıma kuaför anılarım geldi. Kuaför abla sağ olsun kiminki düz kiminki şekilsiz kim bakire kim değil anlatırdı, o günden beri gitmiyorum kuaförlere. Senelerce ona vereceğiniz parayla lazere gitseniz? Çok uygun artık.
Vajinal genişliğe bakarak söylüyor sanırım. Onu sormadım. Ama tutturmuşluğu var, tanıdığım birini söylemişti şok olmuştum. Bazı kuaförler gerçekten tehlikeli :)dışardan bakıp nasıl anlıyormuş ki bakire olup olmadığını?
gelirler ama ücret karşılığındaZamanında lazere gitmiştim bi süre tertemiz kullandım, sonra tekrar yeniledi.Bütün hevesim kaçtı.Sonra düzenli olarak ağda yaptırınca baya azaldı zaten 2 ayda bir ağda yaptırıyorum artık eskiden 15 güne çıkardı tüylerim.Ayrıca saç kesimi filan içinde eve gelse hiç fena olmazdı.Yani yok mu böyle bi ihtimal? Yokmu ayooooollll aaaaaaa(((((((((
Vajinal genişliğe bakarak söylüyor sanırım. Onu sormadım. Ama tutturmuşluğu var, tanıdığım birini söylemişti şok olmuştum. Bazı kuaförler gerçekten tehlikeli :)
gelirler ama ücret karşılığında
vardır canımBende öyle düşünüyorum zaten biraz daha fazla ücretlendirme yoluyla böyle bişey talep edersem garip karşılanmaz yani değil mi? Mutlaka vardır evine isteyen müşteriler.
Ay içim kalktı yaa... Meslek ahlakı da yokmuş.Vajinal genişliğe bakarak söylüyor sanırım. Onu sormadım. Ama tutturmuşluğu var, tanıdığım birini söylemişti şok olmuştum. Bazı kuaförler gerçekten tehlikeli :)
vardır canım
hem de bir sürü
benim bir arkadaşım da çoluk çocuktan ötürü çıkamıyordu eve geliyordu ağdacısı
Gerçekten hiç denk gelmediniz mi, abimin eşinin gittiği kuaförde de "ayy bu ne biçim kadın, orman gibi " diyerek anlatıyormuş müşterisini kuafördeki kadın çalışan. Korkunç bir şey bu. Tabi işini layığıyla yapan emektar kuaförlere sayfım sonsuzAy içim kalktı yaa... Meslek ahlakı da yokmuş.
Gerçekten hiç denk gelmediniz mi, abimin eşinin gittiği kuaförde de "ayy bu ne biçim kadın, orman gibi " diyerek anlatıyormuş müşterisini kuafördeki kadın çalışan. Korkunç bir şey bu. Tabi işini layığıyla yapan emektar kuaförlere sayfım sonsuz
Kuaföre sık gitmem. Kıl-tüy işlerimi de hiç başkasına yaptırmadım o yüzden duymadım. Yine de tahmin ediyordum tabii ama en fazla şunun kılı seyrek bununki sık diyorlardır sanıyordum. Bekaret kontrolü fenaymış.Gerçekten hiç denk gelmediniz mi, abimin eşinin gittiği kuaförde de "ayy bu ne biçim kadın, orman gibi " diyerek anlatıyormuş müşterisini kuafördeki kadın çalışan. Korkunç bir şey bu. Tabi işini layığıyla yapan emektar kuaförlere sayfım sonsuz
Kuaföre sık gitmem. Kıl-tüy işlerimi de hiç başkasına yaptırmadım o yüzden duymadım. Yine de tahmin ediyordum tabii ama en fazla şunun kılı seyrek bununki sık diyorlardır sanıyordum. Bekaret kontrolü fenaymış.
İnşallah istediğiniz gibi olur :)Bende bikere kendim yapmaya çalıştım, bikini bölgemi yara yaptım hatta ayıptır söylemesi resmen yaktım yani.Beceremediğimi anlayıncada bidaha denemedim.Kolumuda morartmıştım.Sıfır beceri.Bu yüzden resmen onlara mecburum((
Gözüküyor. Yani böyle açıp da bakmak için çaba harcarsanız gözükme ihtimali vardışardan bakıp nasıl anlıyormuş ki bakire olup olmadığını?
artık aradaki tüyleri almak için geriyor mu napıyorsaGözüküyor. Yani böyle açıp da bakmak için çaba harcarsanız gözükme ihtimali varBen videonun birinden öğrenmiştim zaten böyle bişeyin olabileceğini. Tabi kuaför açıp bakmış mı o da ayrı konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?