- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi kralicetaci
-
İpl lazer yaptırdıysanız o tekrar çıkıyor alex le çıkmaz. Benim bacak koltuk altı kısmı biteli 4 sene olmuştur çıkmadı. Genitalde yaptırdım %75 oranında bitti kalanlarda sonra çok gittim bitmedi ama sebebi kökleri bariz sarı lazer görmüyor igneli yaptırmam lazım. Ama ben makinayla alıyorum 2 dk bile sürmüyor büyük rahatlık derim her ay her ay o stresi yaşayacağınıza.
Yemin ederim mesleğimden utandım nasıl zihniyetler varmış biz kadının orasına bakmaya cekinirken bir de anlatan mi varmış pes !!! Ve iç çamaşırı çıkarmadan da yapılabiliyor ağda islemi, gelmeden önce tanga iç çamaşırı bu işi daha da kolaylaştırıyor .. Mesleği mahalle arası yaptıkları için saygı da kalmadı mesleğe maalesefGerçekten hiç denk gelmediniz mi, abimin eşinin gittiği kuaförde de "ayy bu ne biçim kadın, orman gibi " diyerek anlatıyormuş müşterisini kuafördeki kadın çalışan. Korkunç bir şey bu. Tabi işini layığıyla yapan emektar kuaförlere sayfım sonsuz
Yemin ederim mesleğimden utandım nasıl zihniyetler varmış biz kadının orasına bakmaya cekinirken bir de anlatan mi varmış pes !!! Ve iç çamaşırı çıkarmadan da yapılabiliyor ağda islemi, gelmeden önce tanga iç çamaşırı bu işi daha da kolaylaştırıyor .. Mesleği mahalle arası yaptıkları için saygı da kalmadı mesleğe maalesef
Ben mesleğimi evlendiğim için bıraktım.. Ama eve gelen hatırı sayılır arkadaşlarım vardır ... Salon işletmelerinde eve giden eleman olur biraz daha fazla ücret ödersiniz sadece o kadar.. Hiç kimsenin evine gitmedm ama gönderdiğimiz olmuşturSizi bulduğum iyi oldu şuan.Eğer müşterilerinizden biri sizi ağda işlemini evde yaptırmak istediğini söyleyip bunu talep etse kabul eder misiniz var mı evine gittiğiniz müşterileriniz?
Tangayla nasıl oluyor ki, sonuçta daha iç kısımları almak için çıplak olmak gerekiyor?Yemin ederim mesleğimden utandım nasıl zihniyetler varmış biz kadının orasına bakmaya cekinirken bir de anlatan mi varmış pes !!! Ve iç çamaşırı çıkarmadan da yapılabiliyor ağda islemi, gelmeden önce tanga iç çamaşırı bu işi daha da kolaylaştırıyor .. Mesleği mahalle arası yaptıkları için saygı da kalmadı mesleğe maalesef
garipsesin sanki gel beraber olalım diyosun sanki alla alla.Süper o zaman teklif edicem bidaha gittiğim zaman bayanlara.Garipsenip garipsenmiceğim konusunda endişeliydim çünkü teşekkürler:)
Aklıma kuaför anılarım geldi. Kuaför abla sağ olsun kiminki düz kiminki şekilsiz kim bakire kim değil anlatırdı, o günden beri gitmiyorum kuaförlere. Senelerce ona vereceğiniz parayla lazere gitseniz? Çok uygun artık.
Ben 6 ayda birsaç kesimine giderimKuafore gitmiyorum. Ve su sozunden sonra aslada gitmem ben. Nokta. Tiksindim be.
Tek derdiniz bu olsunMerhabalar.Aklıma bir şey takıldı size fikrinizi sormak istiyorum. İstanbulda yaşadığım dönemlerde evin yakınlarında bir kuaför vardı.Ev arkadaşımla kızın eve gelmesini rica etmiştik gerektiği zaman eve gelir saç kesimi boya ağda filan eve gelir yapardı. Ama kızın eve gelmesi birazda bizim kurduğumuz dostlukla alakalıydı sanırım.Kız arkadaşım acayip çeneli hemen bağ kuran bi kızdı.2 kere kuaföre gitti 3.de sen bize gelsene kız hem işimizi halledersin hem çay kahve içeriz filan demiş.Kızda gelirdi yani.Yalnız o dönemin o rahatlığına ben biraz fazla alışmışım.Şimdi ağdaya şuna buna kuaföre gitmek o kadar zor o kadar kötü geliyorki.Hem hijyen açısından hem yol tepme açısından.Artık istanbulda yaşamıyorum Bursa'dayım.Acaba bulunduğum semtte gittiğim kuaförlere evimde hizmet almak istediğimi söylesem çok mu garip olur? Yada yok mu böyle eve gelip giderek hizmet veren kuaförler bulmak imkansızmı herşey arkadaşımın efsanevi çenesi vebağ kurmasıyla mı alakalıydı.Vallahi tükendimTalep etmek istiyorum ama durumun normalliği anormalliği kısmını pek idrak edemedim.Siz ne düşünüyorsunuz?
Tek derdiniz bu olsun
zannetmiyorum Bursada zaten her köşe başında kuaför ve ağda salonları mevcut hem evinizde kirlenmez hemde tanımadığınız insanı eve almazsınız
Evet bursada her köşe başında kuaför var ama bunun bin tanede dezavantajı var inanın.Hiç hatırlamak bile istemiyorum o günü gerçi ama bi örnek vermem gerekirse her yerde kuaför olduğundan bi ara bi işimi halledip eve dönerken dedim bi gireyim şu kuaförede kol altımı aldırıyım bekletmekten zaten nefret ederim kendi kuaförümde uzakta vaktim yok diye daldım içeri, neyse ağdayı yaptırdım ama nasıl yaptırdım siz bide bana sorun.Ayyyy vallahi, ilk gol zaten ağda koltukları var ya sedye gibi onlara oturmamla oldu, birrr tozzzz kalktı bide tam ışık bile yoktu gördüğümde o kadar kötü oldumki.İkinci gol kadın ağdayı getirdi içinden upuzun bir saç çıktı bide çıkarıp çöpe filan atmak varken ay elime yapıştı diyip sağa sola sürmesi.......... son olarakta ağdanın verdiği yapışkanlığın geçmesi için sürülen spreyi kol altıma uygulayıp sonra ''eliyle'' yedirmesi...... daha fazla konuşamicam ayyyy.Önünden bile geçmiyorum artık inanılmaz tiksindim 3 gün yemek yiyemedim desem abartmış olmam.O neydi yaa.Bari evim hijyenik sağda solda bişey kalsa doğru düzgün silip süpürürüm.O günü hayatımboyunca unutmicam bidahada asla alıştığım kuaför dışında biyere gitmicem diye yemin ettim!
Vajinal genişliğe bakarak söylüyor sanırım. Onu sormadım. Ama tutturmuşluğu var, tanıdığım birini söylemişti şok olmuştum. Bazı kuaförler gerçekten tehlikeli :)
bizim kuaförde anlatırdı milletin şeyini. o günden beri tövbeliyim kendim alıyorum. bir kere sadece kolumu aldırmıştım yani iki dakikada milletin şeyi hakkında uzman oldum. böyle olaylar başıma kuaförlerden tiksiniyorum. yani her kuaföre güvenme. kendin almaya çalış. ılık ağdalar var.Merhabalar.Aklıma bir şey takıldı size fikrinizi sormak istiyorum. İstanbulda yaşadığım dönemlerde evin yakınlarında bir kuaför vardı.Ev arkadaşımla kızın eve gelmesini rica etmiştik gerektiği zaman eve gelir saç kesimi boya ağda filan eve gelir yapardı. Ama kızın eve gelmesi birazda bizim kurduğumuz dostlukla alakalıydı sanırım.Kız arkadaşım acayip çeneli hemen bağ kuran bi kızdı.2 kere kuaföre gitti 3.de sen bize gelsene kız hem işimizi halledersin hem çay kahve içeriz filan demiş.Kızda gelirdi yani.Yalnız o dönemin o rahatlığına ben biraz fazla alışmışım.Şimdi ağdaya şuna buna kuaföre gitmek o kadar zor o kadar kötü geliyorki.Hem hijyen açısından hem yol tepme açısından.Artık istanbulda yaşamıyorum Bursa'dayım.Acaba bulunduğum semtte gittiğim kuaförlere evimde hizmet almak istediğimi söylesem çok mu garip olur? Yada yok mu böyle eve gelip giderek hizmet veren kuaförler bulmak imkansızmı herşey arkadaşımın efsanevi çenesi vebağ kurmasıyla mı alakalıydı.Vallahi tükendimTalep etmek istiyorum ama durumun normalliği anormalliği kısmını pek idrak edemedim.Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?