Saçma mı? Benim gibi düşünenler hatta yapanlar var mı?

İpl lazer yaptırdıysanız o tekrar çıkıyor alex le çıkmaz. Benim bacak koltuk altı kısmı biteli 4 sene olmuştur çıkmadı. Genitalde yaptırdım %75 oranında bitti kalanlarda sonra çok gittim bitmedi ama sebebi kökleri bariz sarı lazer görmüyor igneli yaptırmam lazım. Ama ben makinayla alıyorum 2 dk bile sürmüyor büyük rahatlık derim her ay her ay o stresi yaşayacağınıza.

Valla hangi üründü yaptırdığım onu bilmiyorum ama lazer yöntemiydi mesela ütüleme yöntemi filan değildi lisedeyken yaptırmıştım şuan üniversitedeyim.Galiba yeniden iyi bi araştırma yapıp lazere başlamak daha iyi olucak.

Yemin ederim mesleğimden utandım nasıl zihniyetler varmış biz kadının orasına bakmaya cekinirken bir de anlatan mi varmış pes !!! Ve iç çamaşırı çıkarmadan da yapılabiliyor ağda islemi, gelmeden önce tanga iç çamaşırı bu işi daha da kolaylaştırıyor .. Mesleği mahalle arası yaptıkları için saygı da kalmadı mesleğe maalesef

Sizi bulduğum iyi oldu şuan.Eğer müşterilerinizden biri sizi ağda işlemini evde yaptırmak istediğini söyleyip bunu talep etse kabul eder misiniz var mı evine gittiğiniz müşterileriniz?

Sizi bulduğum iyi oldu şuan.Eğer müşterilerinizden biri sizi ağda işlemini evde yaptırmak istediğini söyleyip bunu talep etse kabul eder misiniz var mı evine gittiğiniz müşterileriniz?
Ben mesleğimi evlendiğim için bıraktım.. Ama eve gelen hatırı sayılır arkadaşlarım vardır ... Salon işletmelerinde eve giden eleman olur biraz daha fazla ücret ödersiniz sadece o kadar.. Hiç kimsenin evine gitmedm ama gönderdiğimiz olmuştur

Tangayla nasıl oluyor ki, sonuçta daha iç kısımları almak için çıplak olmak gerekiyor?

Kuafore gitmiyorum. Ve su sozunden sonra aslada gitmem ben. Nokta. Tiksindim be.

Ben de Adıyaman'da çalışırken kız yurdunda kalıyordum. Kuaförle arayi kurmuştum haftada 1 yurda gelip oda oda gezip ağda kas bıyık boya ne varsa halledip çıkıyodu. Onun için de çok iyi oluyodu bizim için de.
Bence davet etmende sakınca yok is cikisi gel falan dersin güvenirse gelir.

Kuafore gitmiyorum. Ve su sozunden sonra aslada gitmem ben. Nokta. Tiksindim be.
Ben 6 ayda birsaç kesimine giderim
Hoş geldiniz derler
Hoş buldum derim
Saç nasıl olsun
Çok kısalmasın ama kat atılsın derim
İşlem bitene kadar çıtım çıkmaz
İşlem biter aynayla sağını solunu gösterirler
Teşekkür eder ücret öder çıkarım

Hiç sevmem fazla cıvık ilişkileri

zannetmiyorum Bursada zaten her köşe başında kuaför ve ağda salonları mevcut hem evinizde kirlenmez hemde tanımadığınız insanı eve almazsınız

Tek derdiniz bu olsun

zannetmiyorum Bursada zaten her köşe başında kuaför ve ağda salonları mevcut hem evinizde kirlenmez hemde tanımadığınız insanı eve almazsınız

Evet bursada her köşe başında kuaför var ama bunun bin tanede dezavantajı var inanın.Hiç hatırlamak bile istemiyorum o günü gerçi ama bi örnek vermem gerekirse her yerde kuaför olduğundan bi ara bi işimi halledip eve dönerken dedim bi gireyim şu kuaförede kol altımı aldırıyım bekletmekten zaten nefret ederim kendi kuaförümde uzakta vaktim yok diye daldım içeri, neyse ağdayı yaptırdım ama nasıl yaptırdım siz bide bana sorun.Ayyyy vallahi, ilk gol zaten ağda koltukları var ya sedye gibi onlara oturmamla oldu, birrr tozzzz kalktı bide tam ışık bile yoktu gördüğümde o kadar kötü oldumki.İkinci gol kadın ağdayı getirdi içinden upuzun bir saç çıktı bide çıkarıp çöpe filan atmak varken ay elime yapıştı diyip sağa sola sürmesi.......... son olarakta ağdanın verdiği yapışkanlığın geçmesi için sürülen spreyi kol altıma uygulayıp sonra ''eliyle'' yedirmesi...... daha fazla konuşamicam ayyyy.Önünden bile geçmiyorum artık inanılmaz tiksindim 3 gün yemek yiyemedim desem abartmış olmam.O neydi yaa.Bari evim hijyenik sağda solda bişey kalsa doğru düzgün silip süpürürüm.O günü hayatımboyunca unutmicam bidahada asla alıştığım kuaför dışında biyere gitmicem diye yemin ettim!

Yazın kendi kuaförümün kapalı olduğu gün kollarımı aldırmam lazımdı bir buluşma öncesi, kadın artık nasıl yaptı bilmiyorum ama kollarım mosmor çıktım o kuaförden ben ve yaz günü dirseğe kadar kapalı tişört giymek zorunda kaldım morlukları kapatmak için. Rezillikti.

Vajinal genişliğe bakarak söylüyor sanırım. Onu sormadım. Ama tutturmuşluğu var, tanıdığım birini söylemişti şok olmuştum. Bazı kuaförler gerçekten tehlikeli :)

Size başkasını anlatan, yarın da sizi başkasına anlatır. İnsanın özelini açık etmek kimin haddine. Belki birinin başına bela olacak, hem de yok yere. Nerede etiklik nerede profesyonellik. Böyle insanlar bence iş yapmamalı

bizim kuaförde anlatırdı milletin şeyini. o günden beri tövbeliyim kendim alıyorum. bir kere sadece kolumu aldırmıştım yani iki dakikada milletin şeyi hakkında uzman oldum. böyle olaylar başıma kuaförlerden tiksiniyorum. yani her kuaföre güvenme. kendin almaya çalış. ılık ağdalar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…