Saçma mı? Benim gibi düşünenler hatta yapanlar var mı?

Vallaha o ayarı da bizler vereceğiz yani.
Sana ne milletin kılından tüyünden işini yap parana al diyeceğiz.
Bir daha ağzını açamayacak böyleleri.
Kusura bakmayın biraz atarlı yazdım ama sinirim size değil..

Hadi o kabul etti diyelim bir yabanciyi nasil evinize alacaksiniz. Milletin vajinasini anlatan gider sizin evinizin de ozel bolgenizin de her detayini anlatir. Bu zamanda birine guvenmek kolay degil. Ben almam eve oyle 3 gun tanidigim birini.

Vajinal genişliğe bakarak söylüyor sanırım. Onu sormadım. Ama tutturmuşluğu var, tanıdığım birini söylemişti şok olmuştum. Bazı kuaförler gerçekten tehlikeli :)
yani bir psikolog edasıyla tüm sırlarınızı işfa edebilirler...hipokrat yeminleri de yok...
bende yaşlı bir bayana ayyy çok hoşsun bebişim diyip arkasından buruşmuşta hala bi ton makyaj kokana diyince ...kuaför salonlarındaki dedikodudan nasııbımı almamak için susarım...
bence samimiyete eve davete gerek yok ....
lazer cidden cok iyi ama ben acısına dayanamıyorum gerci ağdayada dayanamıyorum

Konu ağda olunca aklıma Nejat Uygur tiyatrosundan bir sahne geliyor,
hatta arattım youtbda ama bulamadım ekleyecektim buraya Bu yüzden hep komik gelmiştir ağda işleri bana.

Eğer belli bir süre devam eder güven ve samimiyet yakalarsan, evine davet edebilirsin, tuhaf bir şey değil. :)
Benim düğünüm, kınam harici çift oldu. Biri yemekli ve dualı, biri akşam eğlenceli. İkisinde de gerekirse evde - salonda vs. müdahale ederiz dedi kuaför ablam. Samimiyetimiz vardı. Aynı şekilde gelinlik ağdası filan

Ağda dedikçe gülme alıyor
ah Nejat Uygur, nur içinde yat sen...

Tangayla nasıl oluyor ki, sonuçta daha iç kısımları almak için çıplak olmak gerekiyor?
İç kısımları almak için çıplak olmaya gerek yok tanga ip sonuçta canım ip kısmı deliğe gelince girişi gormuyorsn ben cok yaptım o şekilde hiç de tüy kıl bırakmadm 16senedir bu mesleğin içindeyim musade edin de o kadarını yapayım :))

Hızlı yapıldıysa ağdayi çekerken ete hava aldırmıştır başka açıklaması yok canım .. Her kuaföre gitmeyin temizliğe vs dikkat edin gerçekten herkes sizin gibi temiz mis gibi gitmiyor o yüzden hijyene özen gosterin.. Dezenfekte ilaçları ve makinaları olmayan yerleri tercih etmeyin gerekirse sorun sağlık herşeyden önemli

Yok tam çekemedi üst-iç kol kısımlarını. Bez yapıştı kaldı kaç defa, sonra da morardı, dirseğimin iç kısımlarına kan oturdu. Dayak yemiş gibi çıktım

Kol bacak için kuaför değiştirebilirim ama bikini bölgesini sadece tek kuaföre gidiyorum. Hatta o mahalleden taşınmama rağmen ona özel gidiyorum

Ağda olarak bilmiyorum ama şasa mı nr bi yer vardı yazılışını pek hatırlamıyorum eve geliyorlardı bi çok kuaförde geliyor bursada yaşadım biliyorum

İşte hava bırakmış maalesef etinizde çok sıkıntılı bir durum .. Ben olsam yanına birakmazdim seminerlerde etin düşmesi konusu anlatılıyor bazen kaslara agda yapıyorlar mesela .. Seminerde bir görüntüde kadının kaş kasını indirmiş bir kadın aşağıya ... Çok önemli şeyler bunlar güvendiginiz biri ise sorun yok canım şimdiden sihatler olsun :))

Biseyi de düzeltmek istiyorum hizlidan kastım aceleci olaraktan yapıldıysa morluk olmuştur :)

Alex'de de doğumdan sonra yenileyebilir. Ben doğumdan sonra tekrar genital almaya başladım ama bacaklarda çıkmadı . Alex yaptırmıştım. Heralde bünyeye göre değişiyor

Alex'de de doğumdan sonra yenileyebilir. Ben doğumdan sonra tekrar genital almaya başladım ama bacaklarda çıkmadı . Alex yaptırmıştım. Heralde bünyeye göre değişiyor
Bu hani lazerin gormedigi sari olanlar hormonlarda degisiklik olunca sert cikabiliyor. Bunye meselesi kesinlikle ama koku yanmissa kılın o cikmiyor digerleri belki.

Ben burda daha önce böyle bir konu okumuştum sanki bir üye hijyen nedeniyle ekstra ücret vererek agdaciyi eve çağırıyordu.
Agdacinin evine gidenleri de duydum. Bence anormal değil.
Ama çağırmadan önce biraz muhabbet kurup sizi tanımalarını sağlayın. Bu devirde organ mafyası var, tecavuzculer var, var da var ben olsam korkardım yani pek guvenemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…