saçma salak şakam yüzünden sevgilim benden ayrıldı :(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
arkadaslar ben sevgilime saka yapmıstım ayrılmak istiyorum diye sonra çok bozuldu benimle oynayamazsın dedi bende sen bilirsin dedim bir hafta sonra ben hatamı anladm özür diledim ama olgunlaşman lazm dedi sana olan ilgim azaldı dedi zaman ver dedi ne demek oluyor

Son düzenleme:

ayrılmak istiyorum diye şaka olmuş sana kaka.
malesef diyecek başka bir şey yok.
ayrılığı şaka olarak yapabiliyorsan bence de sevgilin haklı, olgunlaşman lazım.

Asıl senin yaptığın ne demek.. Ya bunun şakası olur mu. Nasıl bir espri anlayışına sahipsiniz bilmiyorum ama sevgiliniz haklı bence.

zaten bu cocugun sana ilgisi alakasi yoktu ki azalsin, onceki konularindan oyle hatirliyorum.
bahane olmus yaptigin saka, ekmegine yag surmussun onun.
ustune dusme, birak gitsin. fazla uzun surmezdi anlattigin sartlarda.

Sevgilin olgun ve aklı başında bir insanmış ki böyle oyunlarla uğraşmıyor..

Sen bir daha kimseye şaka yapma lütfen
Ayrılığın şakası mı olurmuş
Az bile söylemiş sevgilin sana...

zaten bu cocugun sana ilgisi alakasi yoktu ki azalsin, onceki konularindan oyle hatirliyorum.
bahane olmus yaptigin saka, ekmegine yag surmussun onun.
ustune dusme, birak gitsin. fazla uzun surmezdi anlattigin sartlarda.

evet haklısınız ( zaman ver demesi ayrıldı aslında söylemiyor mu demek oluyor

Ben de onceki konularini biliyorum. Sizin iliskiniz zaten sakat gidiyordu benim gordugum kadariyla.
Ya senden ayrilmis, ya da zamana yayarak ayrilacak, once arayi sogutarak, yani kirilma diye. Bana oyle geldi. Arkadasin senin tutarsiz davranislarin ve bomba sakanla ugrasamayacak kadar olgun biriymis. Bence de olgunlasman lazim.

yaptigin saka hic hos degil gercekten yapman yanlis ama bu adamdan sevgili olmazdi sana
tutarsiz davranislari vardi ilkten ilgisizdi sonrada arkadasinin evine cagirmisti daha bir ay dolmadan
bu sakayi yapman birazda iyi olmus senin adina dönmezse sevin bence dönersede sen dönme

seni gercekten seven birisiyle mutlaka karsilarsin acele etme

ay cok teşekkür ederim bu yorumunuz gerçekten cok doğru ve bana moral verdi sağolunn

Bence de bu kişi senin için doğru kişi değil ve uzun soluklu olmayacaktı

Bence esprini gerçeğe dönüştür ve bitir

Zamana birak sende ustune fazla gitme.
daha fazla ustelersen daha kotu olur, bidaha boyle gelisi guzel
Sacma sapan sakalar yapma !!

Ayriligin adi gecmemeli bir iliskide. Insanin dili donmezki zaten yurekten sevince... benim nisanlim sevdigim adam bana boyle yapsa.. bende ayni tepkiyi koyardim.

ev bos diye cagıran fırsatcı cocuk degil mi bu?
bir de ilgisizdi hani.
ayrılmanız yerinde olmus canım, kafanda bir suru soru isareti bırakıyordu zaten.

fakat devam ediyor olsaydınız bile boyle seylerin sakasını yapmanız iliskinize zamanla zarar verirdi,
bundan sonra kimseye boyle sakalar yapma, bir sey dedigin zaman ciddi oldugunu bilsin senden cekinsinler.

Son düzenleme:
Ben Ayrılık kelimesini ilişkilerimde öylesinede olsa kullanmam bile.

Çocuğu bence biraz rahat bırak, zaten ilgisi varsa döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…