- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
arkadaslar ben sevgilime saka yapmıstım ayrılmak istiyorum diye sonra çok bozuldu benimle oynayamazsın dedi bende sen bilirsin dedim bir hafta sonra ben hatamı anladm özür diledim ama olgunlaşman lazm dedi sana olan ilgim azaldı dedi zaman ver dedi ne demek oluyor
arkadaslar ben sevgilime saka yapmıstım ayrılmak istiyorum diye sonra çok bozuldu benimle oynayamazsın dedi bende sen bilirsin dedim bir hafta sonra ben hatamı anladm özür diledim ama olgunlaşman lazm dedi sana olan ilgim azaldı dedi zaman ver dedi ne demek oluyor
ayrılmak istiyorum diye şaka olmuş sana kaka.
malesef diyecek başka bir şey yok.
ayrılığı şaka olarak yapabiliyorsan bence de sevgilin haklı, olgunlaşman lazım.
zaten bu cocugun sana ilgisi alakasi yoktu ki azalsin, onceki konularindan oyle hatirliyorum.
bahane olmus yaptigin saka, ekmegine yag surmussun onun.
ustune dusme, birak gitsin. fazla uzun surmezdi anlattigin sartlarda.
tam bitirmek istemiyor arkasinda bi acik kapi kalsin istiyor.evet haklısınız( zaman ver demesi ayrıldı aslında söylemiyor mu demek oluyor
yaptigin saka hic hos degil gercekten yapman yanlis ama bu adamdan sevgili olmazdi sana
tutarsiz davranislari vardi ilkten ilgisizdi sonrada arkadasinin evine cagirmisti daha bir ay dolmadan
bu sakayi yapman birazda iyi olmus senin adina dönmezse sevin bence dönersede sen dönme
seni gercekten seven birisiyle mutlaka karsilarsin acele etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?