saçma salak şakam yüzünden sevgilim benden ayrıldı :(

çook teşekkr ederim canımm sağol yorumun için inşallah canımm

Belki oda sana şaka yapıyordur ayrılması gerçek değildir bekle bakalım zaman ne gösterecek bir şakadan ayrılacağını zannetmiyorum ben ,ayrıldı isede zaten bahane arıyormuş diye düşün.

bence sevgili olacak zat bunu çok abartmış

sen böyle bir şaka yaparak onun sana olan ilgisini hassasiyetini görmek istemiş olabirsin doğal şeyler
yaşın kaç bilmiyorum böyle bir şaka yapmasan da olurdu ama belkide yaptığın iyi olmuş
ama zaman zaman insanlar böyle şeyler yapabilir bunu karşı tarafın abartmaması gerek
senin ki fırsat arıyomuş
bence bitir gitsin . seni denemiştim dersin ama sende tık yokmuş de , zaman falan da veremem beni sevmeyene de , yolla gitsin
seven adam her şartta kendini ıspatlaması gerek , şaka da olsa kaka da olsa sana olan sevgisini göstermeliydi

Konu sahibi bile bana sizin kadar sert çıkmamışken sizin bu avukatlığınızın sebebi nedir acaba ?

Yazım tarzınız da,üslubunuz da dün tartıştığım ve ceza alan üyeye ne kadar benziyor.

Görmek istemiyorsanız engelleyin yorumlarımı...

Şu yönetimle bir irtibata geçeyim ben,bakalım altından bir şey çıkacak mı ?

Şakamı ... böyle sakamı olur ...:)Hay allah yav ,kac yasındasınız ,bnce çocukça bır davranış olmuş ..
birde bu kk ne garıp yahu ..bu konu yu açan kışı yorum yapalım dıye acmamısmı ...ıyı veya kotu bnce degerlendırmelısın konu sahıbı ... ınan normal hayatta kımse yüzüne net sekılde sen yanlış yaptın bıe diyemez ...Arkadaslar bırbırlerının aynası olmalılar degılmı ...
sız cıddı olmazsanız daha cok sılle yersınız ...bazı seylerın sakasıda gerı donusude olmuyor ..

böyle şeyleri şaka da olsa dile getirmemek lazım

kaçıncı üyeliğiniz yeter artık insnaları da salak yerine koymayın bu 5. üyelik oldu yeter !

böyle şaka mı olur? şaka anlayışın farklıymış biraz.

arkadasini kendime benzettim. Banada bazi sakalar asla yapilmaz, cok hassasim o konuda. Arkadasin kizmistir, yakinda batisisirsiniu insllh.
Bidaha dikkat et sakalarina, sonu ciddi kavgalara gidebilir.
Kendimden biliyorum 😐

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…