saçma salak şakam yüzünden sevgilim benden ayrıldı :(

bence cocugun zaten gidesi varmis.

Ben de erkek arkadasima boyle takildim bi kez. Beni arasana yazicaktim whatsapptan yanlislika beni arama diye duzeltmis tel baktim bu panikledi. Sakasina bitti hersey onur arama artik dedim niyetim hemen kih kih kih tel yanlis duzeltmis saskinn demekti, birebir soylesem zaten suratimdan anlardi saka oldugunu da msj olunca ciddiye almis bu bir aradi nasil panik ama nefes nefese sevgilim ne diyosun noluyo aglicak ama:) cok onemli de bi dersten kosa kosa cikmis aradi, ya hayatim sen manyak misin takiliyodum tel yanlis duzeltmis fian diye acikladim. Ama 1 dk icnde oluyo hersey planli degil. Tepkisi suydu: ohhh be kalpten gidiyodum gerizekali oldurucek misin sen beni. Cok seviyorum seni sakin bi daha yapma.

Velhasil kelam; seven adama saka maka viz gelir

Son düzenleyen: Moderatör:

ama on dakika boyunca yol boyunca söylemedim saka olduğunu cok bozuldu oda simdi özür diledm ama zaman ver dio dönmicekmi sizce bana

Ayrılmadan önce eski sevgilimde bana böyle bir şaka yapmıştı cidden çok kötüü bi şey empati kurarak hareket edebilirdin bana o şakayı yaptığında burnundan getirmiştim çok pişman olmuştu .. Sinir anında herşey söyleyebilir yani pek fazla takma ne dediğine bakma gönlünü almaya çalışş .

Evet saçma salak bi şaka olmuş..
Ama sevgilin de sanki bahane arıyormuş uzaklaşmaya..

Saçma bir şaka yapmışsın ama hayırlı birşeye vesile olmuş.Hiç üzülme bile zaten o insanla ilerisi olamazdı.
Bitmiş gitmişşşşşş...Salak yerine koyan tek o olmamış.Sen de koymuşsun ödeşmişsiniz

Onun zaten gidesi varmış
Bu da bahanesi olmuş

Yanlış hatirlamiyorsam arkadaşınızn ilgisizliginden bahsetmistiniz daha önce
Dedigim gibi bahane arıyormus kendisi

Üzülmeyin. gitmek isteyene kal denmez
Hakkınız da hayırlısı olsun

Şu demek oluyor,boşa uğraşmayın.

Yapacak başka şaka mı kalmadı,yaşınız kaç merak ettim.

Kızlar size katılmıyorum ya. Ayrılığın şakası olur muymuş da az bile yapmış sevgilin falan demişsiniz. Abarttığınızı düşünüyorum. Şaka bu yani. Saçma bir şaka belki ama olmuş bir kere. Keşke yapmasaymışsın. Bence sevgilin olgunmuşta o yüzden kaldıramamışta ayrılmış, bilmem neymiş diye düşünmüyorum. Bunu sadece bahane etmiş diyorum ben. Barışacağı varsa barışırdı seninle zaten.

Şu demek oluyor,boşa uğraşmayın.

Yapacak başka şaka mı kalmadı,yaşınız kaç merak ettim.

20 yaşındayım ama ben normalde de hiç olgun değilim ona bunu söyledim o zaman bana zamanla olur ben seni olgunlaştirirm böyle olman hoşuma gidiyor aslında ikimiz de olgun olsak hiç iyi olmazdı demişti bunu bilerek başladı bu ilişkiye zaten

Ya bir arkadaş abartmışsınız falan demiş de... Yaşınız 20,muhtemelen üniversite öğrencisisiniz.

Aynı şeyi o yapsa ? Ne hissederdin ?

İlişki çocuk oyuncağı değildir,ayrılığın da şakası olmaz.

Siz hata etmişsiniz böyle şaka yapmakla ama karşınızdaki insan da sanırım ayrılmaya yer aramış.Döner yada dönmez orasını bilemem ama bence ikinizde olgunlaşmalısınız zira ne istediğini bilmeyen bir çift gibi geldiniz bana.Sadece sizin değil onunda olgunlaşması gerek.Zaten yaşınız küçük neden bu kadar takıntılı oluyoruz bu erkek milletine bilmem.Okulunuza bakın dersinize çalışın hayat sadece erkeklerden ve aşktan ibaret değildir.

erkek arkadasin cok hakli.Boyle bir sakaya bende bozulurdum. O an saka oldugunu kabul edip inansam bile icimde hep.bir suphe kalirdi. sen en iyisi bu aralar cok ustune dusme. kendiliginden gelir oda

resmen ayrılmaya bahane aramış sevgilin.ilgisi azalmıştır belki ama bu bi şakayla olacak bişey değil.eger sürekli böyle şakalar yapıyosan orasını bilemem.
aslında varya bu erkekleri adam yerine koyup şaka yapılmazz.bende eski nişanlıma nene taklidi yapmıştım .aynı nenem gibisin zaten diyip dalga gecmişti küsmüştük.bunlar odun işte anlamazlar şakadan espriden.o yüzden erkeklerle fazla cocukluk yapmamak lazım.suyuna gitmek lazım .yoksa mutlu olamayız.

acaba siz kac yasındasınız cok merak ediyorum bana 50 gibi geldi eminim evlide degilsiniz.bütün her yerde yorumlarınızı görüyorum ama hep yargılayıcı tarzda konusuyosunuz garibime gidiyor.ben size katılmıyorum arkadas haklı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…