- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
bence cocugun zaten gidesi varmis.
Ben de erkek arkadasima boyle takildim bi kez. Beni arasana yazicaktim whatsapptan yanlislika beni arama diye duzeltmis tel baktim bu panikledi. Sakasina bitti hersey onur arama artik dedim niyetim hemen kih kih kih tel yanlis duzeltmis saskinn demekti, birebir soylesem zaten suratimdan anlardi saka oldugunu da msj olunca ciddiye almis bu bir aradi nasil panik ama nefes nefese sevgilim ne diyosun noluyo aglicak ama:) cok onemli de bi dersten kosa kosa cikmis aradi, ya hayatim sen manyak misin takiliyodum tel yanlis duzeltmis fian diye acikladim. Ama 1 dk icnde oluyo hersey planli degil. Tepkisi suydu: ohhh be kalpten gidiyodum gerizekali oldurucek misin sen beni. Cok seviyorum seni sakin bi daha yapma.
Velhasil kelam; seven adama saka maka viz gelir
arkadaslar ben sevgilime saka yapmıstım ayrılmak istiyorum diye sonra çok bozuldu benimle oynayamazsın dedi bende sen bilirsin dedim bir hafta sonra ben hatamı anladm özür diledim ama olgunlaşman lazm dedi sana olan ilgim azaldı dedi zaman ver dedi ne demek oluyor
arkadaslar ben sevgilime saka yapmıstım ayrılmak istiyorum diye sonra çok bozuldu benimle oynayamazsın dedi bende sen bilirsin dedim bir hafta sonra ben hatamı anladm özür diledim ama olgunlaşman lazm dedi sana olan ilgim azaldı dedi zaman ver dedi ne demek oluyor
Şu demek oluyor,boşa uğraşmayın.
Yapacak başka şaka mı kalmadı,yaşınız kaç merak ettim.
20 yaşındayım ama ben normalde de hiç olgun değilim ona bunu söyledim o zaman bana zamanla olur ben seni olgunlaştirirm böyle olman hoşuma gidiyor aslında ikimiz de olgun olsak hiç iyi olmazdı demişti bunu bilerek başladı bu ilişkiye zaten
erkek arkadasin cok hakli.Boyle bir sakaya bende bozulurdum. O an saka oldugunu kabul edip inansam bile icimde hep.bir suphe kalirdi. sen en iyisi bu aralar cok ustune dusme. kendiliginden gelir oda
Ya bir arkadaş abartmışsınız falan demiş de...Yaşınız 20,muhtemelen üniversite öğrencisisiniz.
Aynı şeyi o yapsa ? Ne hissederdin ?
İlişki çocuk oyuncağı değildir,ayrılığın da şakası olmaz.
inşallah sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?