Ben ona anlam veremedimSizi her yerden cikariyor ve siz de gidip hediyesini veriyorsunuz ha?
Sizi her yerden cikariyor ve siz de gidip hediyesini veriyorsunuz ha?
o anlık bi gazla gittim verdim işte, keşke gitmeseydim diyorum, daha cok ne söylicek diye merak ettim galibaBen ona anlam veremedim
Cevap vermedi mi hala
uzun süredir kimseye karşı bişey hissetmedim sanırım bu beni biraz saçma sapan davranmaya itiyor, kullanılmıslık vsAy biriyle doğru dürüst ilişki yaşamadan hemen onu bırakıp başkasıyla olup, onu da bırakıp diğerine dönüp ilişki yaşamaya başlayan insandan ne beklenir ki? Dengesizin tekiymiş, bi de kıskançmış mış kendisi sürekli bir şeyler karıştırdığı için karşısındakini de kendi gibi sanıyor işte. Siz de her yerden engelleyin iletişime geçemesin bir daha, gözyaşlarınıza değmez valla
uzun süredir kimseye karşı bişey hissetmedim sanırım bu beni biraz saçma sapan davranmaya itiyor, kullanılmıslık vs
Hiç hiç öyle düşünüp de kötü fikirleri sulayıp beslemeyin. Denediniz tanıdınız olmadı bitti gitti. Bu da bir tecrübe bu şekilde git gelli insanlara güvenilmeyeceğini anladınız. Size bi ders olduuzun süredir kimseye karşı bişey hissetmedim sanırım bu beni biraz saçma sapan davranmaya itiyor, kullanılmıslık vs
Ne kullanilmisligi?
seviştikNe kullanilmisligi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?