Arkadaşlar Doğu da Öğretmenim , okulumuz küçük baya geçen sene birleri okuttum bu sene 2 olduk neyse gayet neşeli sevecen biri olduğumu düşünürüm keza okuldaki tüm öğretmenlerle de aram baya iyidir ... hatta bir ikisi ile baya da samimiyiz gelir gideriz yanı , Doğuda olunca onlardan başka kimsesi olmuyor insanın , Eşimde burada çalışıyor bu arada eş durumu ile geldi kendisi Subay onun arkadaş çevresi ile de iyiyiz zaten lojmanda kalıyoruz arkadaşlarla aramız iyidir ... neyse gelelim konuya dönem başında okula ücretli öğretmenlik içim bir arkadaş geldi , eşi de eşimin çalıştığı yerde uzman çavuş ... asker olunca eşi elimden geldiğince yardımcı olayım dedim .. evime çağırdım okulda ilgilendim arkadaş ortamıma sokayım dedim ama kız sürekli enerjimi emiyor ... sabah beni görüyor hocam çok mutsuz gözüküyorsunuz ... hocam bir sorun mu var ...enerjiniz bitmiş gibi .... okulda çok mutsuzsunuz... evde de mi böylesiniz .... eşinizle sorun yok dimi .... bir değil iki değil yani bu söylemleri , kendimden şüphe etmeye başladım , arkadaşlara soruyorum saçmalama sen en neşeli olmanımızsın faln diyorlar , eşime soruyorum gayet neşeli olduğumu bunu zaten çok sevdiğini falan söylüyor . Kız psikolojimi bozdu resmen ... insanız yani sürekli sırıtacak halim yok zaten ... bu arada bana bunları her söylediğinde tabiki cevabını verdim ... sabahları göbek atmıyorum siz öyle mi uyanıyorsunuz faln dedim yanı ... pişman oldum ortamıma almaya çalıştığım için ... yazayım rahatlayım dedim .... Mesafe kesin koyacağım , koydum da zaten ama hergün görüyorum ... öğretmenler odasına çıkmıyorum onu görcem diye , uyuz oldum yani ,,,, hamile olduğum için mi bu kadar kafaya taktım acaba ??