Saçma sapan bir durum

fezaa26

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
445
266
23
Yorgunum benim kadar hayat dolu insanı yavaş yavaş eritti evet yine bir eş.Aslında çok iyiyiz ama ufak bir yanlış yapıyor düzeltiyoruz sonra benzer hatayı birdaha yapıyor ve önceki herşey aklıma geliyor. Önceleri anlayışlıydım. Ama artık bende uzatıyorum tahammülüm kalmadı kimseye. 10 yıldır birlikteyiz gençliğimiz beraber geçti. 3 yıldır evliyiz. Bu yıl çok aşırı sorumluluk bindi üzerine iş konusunda. Karnım burnumda şehir değiştirdim ona yardımcı oldum destek oldum üstelik önceki şehirde çok mutluyduk. Neyse inanın çok destek oldum ama iş stresi evliliğimize yansıdı ota b.ka kızmaya başladı. Şuan ailesinin yanındayız çokta severim onları, onların yanında melek gibi eşim.Ama odamıza giriyoruz bişey soruyorum duyamadım cevabını ikinci kez soruyorum hemen bağırıyor sacma sapan konuşuyor. Herşeye kızıyor.Alttan aldım , cevap verdim, bağırdım, güzelce konuştum değişmiyor eski hali gelmiyor eşimin ne yapacağımı bilmiyorum ama gözlerinin önünde eriyorum farkında değil. Dün ilk defa başka odada uyuyakalmış hemde ailesi gördü cok ağrıma gitti :( Ne yapayım bilmiyorum

sinirlilik halinin sebebini sormuyor musun ? Belki ailesinin yanında kalmak ağrına gidiyordur?

sinirlilik halinin sebebini sormuyor musun ? Belki ailesinin yanında kalmak ağrına gidiyordur?
yok ziyaret için burdayız yani keyfi.Belki ona iyi gelir diye ben istedim. Siniride işi ile başladı ben anlayışlı oldukca devamı geldi. İş değiştirme durumuda yok henüz kendi işi çünkü. Artık bende anlayışlı olamıyorum ama

yok ziyaret için burdayız yani keyfi.Belki ona iyi gelir diye ben istedim. Siniride işi ile başladı ben anlayışlı oldukca devamı geldi. İş değiştirme durumuda yok henüz kendi işi çünkü. Artık bende anlayışlı olamıyorum ama
kendi işini yapması güzel bence iş değiştirmesine gerek yok da ... Belki maddi durum sıkıntıya sokuyor ? borcunuz falan var mı?

Yeni is ortaminin verdigi stresle size sariyor anlasilan.
Baska kotu bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Gorev size dusuyor, her zamankinden cok daha fazla sabirli ve toleransli olmaniz lazim.:KK31:

Surec cok fazla uzarsa yeniden yazin, o zaman baska tavsiyeler verelim:KK14:

Yeni is ortaminin verdigi stresle size sariyor anlasilan.
Baska kotu bir durum oldugunu dusunmuyorum.
Gorev size dusuyor, her zamankinden cok daha fazla sabirli ve toleransli olmaniz lazim.:KK31:

Surec cok fazla uzarsa yeniden yazin, o zaman baska tavsiyeler verelim:KK14:
Sanırım ama bu süreç bir yıl oldu :( daha da uzarsa napcam bilmiyorum

Ya dünkü olayı yazayım mesela okul için belge lazım dedim. Sadece max yarım saatini alır şöyle yapsak böyle yapsak saçmaladı bende olmaz deyince öyle bir sinirliydiki elindeki yastığı fırlattı diğer odaya geçtim babası duymasın diye diğer odaya geçtim diye bile sinirlendi

Artık onu deneyeceğim bakalım aslında denemekte değil gerçekten uzaklaşıyorum sanırım korkum bu :KK43:
manevi olarak uzaklaşıyorsan bunu eşine belirt çünkü sonu boşanmaya kadar gidiyor böyle olaylar. Ya da al karşına otur konuş ne derdi var anlatsın destek ol. belki gerçekten sana söyleyemediği bir sıkıntısı var ?

Ya dünkü olayı yazayım mesela okul için belge lazım dedim. Sadece max yarım saatini alır şöyle yapsak böyle yapsak saçmaladı bende olmaz deyince öyle bir sinirliydiki elindeki yastığı fırlattı diğer odaya geçtim babası duymasın diye diğer odaya geçtim diye bile sinirlendi

yastığı fırlatması tabii hatalı

ama işte sizin "şöyle yapsak böyle yapsak saçmaladı" dediğiniz ne

belki de mantıklı idi

tek taraflı değil iki taraflı yazın olayı ki somut yorum yapalım

yastığı fırlatması tabii hatalı

ama işte sizin "şöyle yapsak böyle yapsak saçmaladı" dediğiniz ne

belki de mantıklı idi

tek taraflı değil iki taraflı yazın olayı ki somut yorum yapalım
ya mesela bir şey istiyorum illa bi yokuşa sürecek mavi kalem lazım desem neden kırmızı değil diye soran bir tip :) dünkü olayda okuldan belge istediler eş durumu için onun alması gerekiyor 20 si son gün kesin tarih yani. İşte vermesek nolur. Bi hafta sonra versek, o belge yerine başka belge versek işte geçen sene verdikya bidaha niye veriyoruz, sıkılmadan hepsine cevap veriyorum inanın ama bunaltıyor en sonunda yine kendi patlıyor aslında bu sorular genel huyuydu ama ben artık tahammül edemiyorum sanırım. Ha birde bunu yaparken yanında kardeşide var :(

Yorgunum benim kadar hayat dolu insanı yavaş yavaş eritti evet yine bir eş.Aslında çok iyiyiz ama ufak bir yanlış yapıyor düzeltiyoruz sonra benzer hatayı birdaha yapıyor ve önceki herşey aklıma geliyor. Önceleri anlayışlıydım. Ama artık bende uzatıyorum tahammülüm kalmadı kimseye. 10 yıldır birlikteyiz gençliğimiz beraber geçti. 3 yıldır evliyiz. Bu yıl çok aşırı sorumluluk bindi üzerine iş konusunda. Karnım burnumda şehir değiştirdim ona yardımcı oldum destek oldum üstelik önceki şehirde çok mutluyduk. Neyse inanın çok destek oldum ama iş stresi evliliğimize yansıdı ota b.ka kızmaya başladı. Şuan ailesinin yanındayız çokta severim onları, onların yanında melek gibi eşim.Ama odamıza giriyoruz bişey soruyorum duyamadım cevabını ikinci kez soruyorum hemen bağırıyor sacma sapan konuşuyor. Herşeye kızıyor.Alttan aldım , cevap verdim, bağırdım, güzelce konuştum değişmiyor eski hali gelmiyor eşimin ne yapacağımı bilmiyorum ama gözlerinin önünde eriyorum farkında değil. Dün ilk defa başka odada uyuyakalmış hemde ailesi gördü cok ağrıma gitti :KK43: Ne yapayım bilmiyorum
is stresi. ustune varma bence..
ailesi.yaninda da kendini.tutuor demek.ki.
senin sevdigi icinde sana yuklenior.
insan sevdigini durtermis!

Back
X