Saçma sapan bir şeyi mi kafama takıyorum?

Aslında beni değil eşimi arıyorlar "oydarı da görelim nasıl" dediklerinde bir ya da iki dk bile sürmeyen görüşmede illaki söylüyorlar bunu. Ama evet takmak saçmaydı sanırım sonuçta söylüyorlar yani ne yapabilirim ki
Anladım. Bu durumda yapabileceğiniz pek bir şey yok. O esnada siz de bir şey söyleseniz eşinizin yanında hoş olmaz. Neticede genelde erkekler böyle şeylerden hoşlanmazlar. Ancak o esnada başka bir işle meşgul gibi görünüp siz daha sonra onları arayabilirsiniz. Ya da el mahkum cahilliklerine verip, duymamazlıktan gelebilirsiniz.

İyi geceler herkese, böyle bir konu açacağım aklıma bile gelmezdi ama işte insan hayatta neler yapıyor 🤪
Şuanda hamileyim eşimle memleketten uzakta yaşıyoruz. Sağ olsunlar eşimin annesi ya da teyzesi sık sık görüntülü arıyor ve kamerada beni gördüklerinde direk "aa kilo almışsın, yüzün mü şişti" tarzı şeyler söylüyorlar hatta dün kv aynen şu cümleyi kurdu "kızııım yüzüne ne olmuş öyle şişmiş mi noolmuş garip olmuş"
İlkte kafaya takmadım ama her seferinde olunca sanırım biraz da hormonlardan bozulmaya başladım. Buarada 28 haftalık hamileyim ve şuana kadar 4.5 kilo aldım. Sonuçta hamileyim kilo almam normal değil mi? Ya da zaten hamile olduğum için elbette kilolu görüneceğim bu söylenenleri takmam saçma mı?
Aman boş ver insanları sevgilin olur söz ne zaman söz olur nişan nişan olur düğün ne zaman düğün olur çocuk ne zaman çocuğun olur sütüne bokuna karşılar biraz büyür 2. Sorarlar hiç takma

Beni aramıyorlar zaten eşimi arıyorlar nezakaten oydarı da görelim diyorlar. Yüz yüze olsak illa ki bir şey söylerim ama şimdi söylesem telefonu kapatınca eşimle kalıcam gerginliğe gerek var mı

eşine durumu belli et derim..
kafana takıyorsun zira..herkes takar..
kadınlar saglikli huzurlu gebelik sureci gecirmek ister, aldigimiz kilolar kutsal kilolar ben şuan 82 kg yum ama umurumda mi evladim sağlıkla gelsin yeter..
peki İnsanlari niye ilgilendirir neden sürekli bu konu ile vururlar, kendi ailem bu konuda hassas ise onlarinda olmasini beklerim.
Ben gorumcelerime gereken cevabi verince 7 ay sonra cenelerini kapatmayi ogrendiler keza eşime de söyledim.
Benim ne hissedecegimi düşünmeyen cok düşüncesiz bi ailen var diye..o da gerekeni yapti.
olmasi gerekende bu.
eşinle kavga et demiyorum uzulmesende takmasanda bu sohbetlerin önünü kesmek için rahatsiz oldugunu belli et, hatta gerekirse ağla duygu sömürüsü yap 😁 diyorum.

senin takman degil onların bunu surekli demesi sacma. Bnim esimde gecen gun diyor(bende hamileym) kilo almışsın göbeğin çıkmış bak baya dedi. Icimde insan var herhalde ondandir bu daha ne ki dedm. Ama sonra anladim ki cocuk baya buyuyor anlaminda demis alinganlik etmisim. Benim göbeğim baya bir sure çıkmamisti onunla bunu paylasiyordum çünkü.

Ama 15 li haftalarda kv deme nasil belli mi bebis diye sordugumda zaten gobegin vardi hep hafiften ondan ben pek farki anlayamadim dedi. (Normalde göbeğim yoktu oyle disardan bakilip anlasilcak😀) ciksin diye bakarsan da böyle laf sokabiliyorlar yani. İnsanoğlu değişik.

senin takman degil onların bunu surekli demesi sacma. Bnim esimde gecen gun diyor(bende hamileym) kilo almışsın göbeğin çıkmış bak baya dedi. Icimde insan var herhalde ondandir bu daha ne ki dedm. Ama sonra anladim ki cocuk baya buyuyor anlaminda demis alinganlik etmisim. Benim göbeğim baya bir sure çıkmamisti onunla bunu paylasiyordum çünkü.

Ama 15 li haftalarda kv deme nasil belli mi bebis diye sordugumda zaten gobegin vardi hep hafiften ondan ben pek farki anlayamadim dedi. (Normalde göbeğim yoktu oyle disardan bakilip anlasilcak😀) ciksin diye bakarsan da böyle laf sokabiliyorlar yani. İnsanoğlu değişik.
Boyle insanlara yapmak istedigim :KK11:

Boyle insanlara yapmak istedigim :KK11:
Benimki bu tarz insan mutlulugunu somurmeyi cok sever ondan alistim baya ben :110:mesela yaptigi en ufak bir seyi bile dunyanin en iyi seyiymis ya da en iyi seyini yapmış gibi anlatır. Sen ne anlatirsan ne yaptiysan -ne gerek vardi ki olur.
yemek ,tatli tuzlu, tursu tarif asla vermez ya da eksik verir ama hep ister misal
(Eksik vermesi daha fenadir bence.)

İyi geceler herkese, böyle bir konu açacağım aklıma bile gelmezdi ama işte insan hayatta neler yapıyor 🤪
Şuanda hamileyim eşimle memleketten uzakta yaşıyoruz. Sağ olsunlar eşimin annesi ya da teyzesi sık sık görüntülü arıyor ve kamerada beni gördüklerinde direk "aa kilo almışsın, yüzün mü şişti" tarzı şeyler söylüyorlar hatta dün kv aynen şu cümleyi kurdu "kızııım yüzüne ne olmuş öyle şişmiş mi noolmuş garip olmuş"
İlkte kafaya takmadım ama her seferinde olunca sanırım biraz da hormonlardan bozulmaya başladım. Buarada 28 haftalık hamileyim ve şuana kadar 4.5 kilo aldım. Sonuçta hamileyim kilo almam normal değil mi? Ya da zaten hamile olduğum için elbette kilolu görüneceğim bu söylenenleri takmam saçma mı?
İnsanlar zaten hep konuşur,çoğu lafını bilmeden konuşur :) şuan hamile olduğunuz için hormonlardan dolayı bu düşünceye girmişsiniz ama zaten bebek doğduktan sonra ve emzirmeye başladıktan sonra kilo vereceksiniz. İnanın hiç aldırış edilecek bir şey değil bence tadını çıkarın hamileliğin. İnşallah bebeğiniz sağlıkla doğar🤗

Onlar arayınca siz direkt söyleyin kilo almışım di mi diye kurtulun 😂

Benimki bu tarz insan mutlulugunu somurmeyi cok sever ondan alistim baya ben :110:mesela yaptigi en ufak bir seyi bile dunyanin en iyi seyiymis ya da en iyi seyini yapmış gibi anlatır. Sen ne anlatirsan ne yaptiysan -ne gerek vardi ki olur.
yemek ,tatli tuzlu, tursu tarif asla vermez ya da eksik verir ama hep ister misal
(Eksik vermesi daha fenadir bence.)
El insaf, kotu kaynana :)

58 kiloyum ama ön kamerayı açınca yanaklarım olduğundan daha tombik görünüyor bence telefonla alakalı :)

58 kiloyum ama ön kamerayı açınca yanaklarım olduğundan daha tombik görünüyor bence telefonla alakalı :)
yüzüm hep incedir yani bunu övmek için söylemiyorum. dün flörtümle kamerada görüşelim dedik haftasonu beni görüp sen zayıflamışsın diyen adam dün de sen şişmanlamışsın yüzün şişmiş dedi. yüzde yüz haklısınız ben kilo verdiğim halde telefon yanaklara, surata +5 kilo ekliyor sanki :D bu arada 50 kiloyum
p.s: bi de hamile olan insana kilo almışsın demek ne saçma salak bi şey :D

yüzüm hep incedir yani bunu övmek için söylemiyorum. dün flörtümle kamerada görüşelim dedik haftasonu beni görüp sen zayıflamışsın diyen adam dün de sen şişmanlamışsın yüzün şişmiş dedi. yüzde yüz haklısınız ben kilo verdiğim halde telefon yanaklara, surata +5 kilo ekliyor sanki :KK70: bu arada 50 kiloyum
p.s: bi de hamile olan insana kilo almışsın demek ne saçma salak bi şey :KK70:

Demoralize etmeye çalışır gibi :D Hamilelik kilosu bir başka bence herkese yakışıyor hiç kafaya takılmamalı

Merhaba. Bende hamilelikte şüpheleniyorum. Yüzde şişme hamileliğin kaçıncı haftasında başlar? Benim yüzüm gözüm şişeye başlamış. Bu d abir belirti sayılır mı.? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Sinir bozucu olabiliyor gercekten😂 bende 4 aylik hamileyken bir dügüne gitmistim. Iki üc masa ilerimde bir abla vardi . Cok bos laf yapar, herseyi pat diye yüzüne söyleyen pazavatsiz biridir. Göz göze gelip selamlastik. Sonra ne yapsa iiyii??? Yanaklarini balon gibi sisirip elleriyle de böyle sisman hareketi yapti bana. Yani sismanlasmissin demeye getirdi. Bende evet hamileyim deyince " belli belli kilolar gelmisss" diye bagirdi gülerwk. Rezil oldum herkes bana bakti ve böyle hitap etti diye aglayacaktim oracikta😂😂 simdi gülüyorum ama o gün hormonlra verip oracikta girtlagina yapisasim geldi😂😂😂😂

Back
X