- Konu Sahibi kediistedi
-
neden görmek istemysn ki ? bence git ve gör bende senin gibi çok çekinirim genelde ama çekinince insanlar daha cok bişey oldugnu düşünebilir bence gör ve rahatla görmeyınce bu gerginligi üstesinden atamazsın.bak buda sacma bi düşünce mesela.of takıntılarEvet ... şuanda kafama birşey taktım.. birilerine tel. açıp danışmak istiyorum.. fakat yapamam... o yüzden içimde felaket bir sıkıntı var...
malesef bende yeni konu açayım diyordum sen açmışın... içimde çok garip bir gerginlik var. bende bundan kurtulamıyorum :S...
nedeni ni biliyorum.. karşılaşma ihtimalim olan biri var. bu hafta onu görebilirim. karşılaşırsam öfke patlaması nedeniyle ters şeyler ağzımdan dökülebilir... o yüzden gerginim... kafaya taktım bende.. çok gerginim... arkadaşına açıp sorayım diyorum... gelmeyecekse derin bir oh çekecem sanırım... onu görme ihtimali beni nedense acayip geriyor nedeni bilmiyorum :S
aynı aynı aynı hatta kat ve kat fazlası ya özellkle rezillik konusundabenimde olur..
bide mesela bi an aklımdan ölüm geçer..tüm sevdiklerimi düşünürüm..tek tek dua ederim bişey olmasın diye..
biri biyere gidice zaman bişey olucakmıs gibi düşünceler gelir aklıma saçma sapan..
bişey derim acaba demesemiydim diye düşünürüm saatlerce..
ortamda herangi birinin de yapabiliceği ama bana rezillik gibi gelen bişe yapmısımdır mesela takılıp düşme tehlikesi atlattım diyelim
aklıma geldikçe içim cızz eder
çok takıntılık bu sanırımçok yaşamayız biz
canım bendede oluyo malesef ama benimki seninkinden daha kötüüüya bende böyle senin gibi düşünüyorum ama var olmayan şeyleri kafamda kuruyorum inan roman gibi sonra bide öle olursa hadi diye ağlıyorum inanabiliyomusun mesela ya babama bişi olsa ya eşime bişi olsa ya şöle olsa ya trafik kazası geçirsek bunun gibi birsürü saçmalık inan sanrada bide oturup ağlıyorum yaaa bence bunların hepsi boş oturmaktan oluyo yani bişilerle uğraş kitap oku ne bilim çalışmak istiyosan iş bul yada örgü ör inan bunlar bile okadar değiştiriyoki insanı çok şükür artık böyle şeyleri takıntı haline getirmiyorum arada bi aklıma geliyo sonra hemen kendimi bi işe veriyorum aklımı dolduruyorum unutup gidiyorum bence sende öyle yap
aynı aynı aynı hatta kat ve kat fazlası ya özellkle rezillik konusundaempati yapmaya calısıyorum ama olmuyor olmuyor
okuyorum ben ama okumama ragmen böyle işte.bende roman gibi kurarım mesela.arkamdan konuşurlar mı ne konuşurlar filan gibiçokta korkarım of of.psikolog flan mı lazım ki
Zaman zaman herkeste olabilen bir şey bu. Ama bu kaygıların ve takıntıların çok artması, engellenemez duruma gelmesi halinde obsesyon, anksiyete, panik atak gibi rahatsızlıklar ortaya çıkıyor.
Sizin kaygılarınız ya da takıntılarınız ne durumda? Önlenemez gibi yoğun mu geliyor? ya da hayatınızı etkiliyor mu?
inan olabilir çünkü bende gidicektim az kalsın ama annem sağolsun bana psikolog görevi yaptı :) şöyle böyle diye güzelce telkinde bulundu zaten sonrada doğum yaptım şimdi kızımla ilgileniyorum bide eve taşınıcaz inan yorgunluktan hiç bişi düşünemiyorum sende öle yap yorucu işler yapsan mesela ne bilim dşarıya çık gez dolaş sık sık arkadaşlarınla buluş bence sosyal bi insan olursan inan atlata bilirsin bide aklına öyle seyler gelince hemen salavat getir ben hep öyle yapardım çünkü gerçekten şeytan sokuyoo ya kafamıza inan ağlamaktan gözlerim şişerdi deli gibi senin gibi bende çok korkardıımmmm
yazdıklarım nerede göremiyorum ama
Utanacak bir şey yok, obsesif kompulsif bozukluk diye bir psikolojik rahatsızlık vardır, onu internetten bir araştırın isterseniz.
Bir psikologa gitmek de iyi olabilir. Gideck durumunuz var mı?
yapmamız gereken şeyleri nasıl engelleyebiliriz malesef canım sorunun çözümü onu görmekle çözülecek birşey değil... sorun çözümü var onun beni görmesi benim asla ve asla onu görmemem... benim dilim durmaz malesef yada hiç hoş olmayan hareketlerde bulunabilirim.. bu beni kötü duruma düşürür... tel. açmamda olmaz herşey daha kötü olur... malesef bol dua etmem lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?