Saçma sapan düşünceler,takıntılar sizdede olyor mu ?

bende bu şekilde çok olmuyoda oda ev işi yapmadgımdan olabilir of çok kötü bi durum valla sürekli düşünmek

evet kesinlikle hep en son kalkmaya calısırm arkamdan konuşlmasın diye.

doğurun kızlar doğurun
bende de çok oluyordu bu takıntılar.şimdi sürekli çocukla uğraşıyorum.bana kalan zamanlarda ise ya burada,ya gezmede ya da kitap başındayım.yani o değerli zamanları da güzel geçiyorum.
tabi hobi ya da iş hayatı da takıntıları azaltır ama tam olarak çare olmaz takan takar yine.yalnız çocuk çok etkili oldu benim için.

hemen bi çocuk yapıyım

bende de var bu tür şeyler ya herkeste var sanırım :) rahatladım ama ben evlyim herkes çocuk yap diyor ben bu konudan nefret ediyorum çocuk istemiyorum sanki çocuğum olursa eğer özgürlüğüm elimden alıncak hiç rahat hareket edemeyecem mutsuz olcam gibi geliyor bana çocuk severim ama çok çabuk darlanıyorm kardeşimin kızını çok seviyorum ama ağladımı kızıyorum bağırıorum küçük bide ben de off of ne takıntılar var çocuk hadi yaptım diyelim organ mafyası kaçırırsa arkadaşları kötü alışkanlıklara alıştırırsa evden kaçarsa kaybolursa kaçırılırsa sakat doğarsa yada engelli doğarsa sonradan kaaza geçirirse falan diye çok ama çok korkuyorum ve eşim beni sevmez daha gibi geliyor çocuk olursa hayatım biticek yaşlanacağım gezemeyeceğim gibi yani hayatımı çok olumsuz etkileeyecek gibi geliyor biliyorum öyle değildir ama ne yapayım engelleyemiyorum ya istemiyorum istemiyorum istemiyorum millet yap bi tane sevgisi çok farklıdır onun dedikçe içimden sövüyorum daha fena nefret ediyorum inadına yapmıom çocuk :)

yapma kız hayat senin hayatın onlar mı bakcak çocuga sanki

malesef bende de var..
keşke çözümü olsa..bende diğer bir çok kişi gibi sevdiklerimin ölümünden korkuyorum..
sürekli Allahım benim canımı onlarınkinden erken al diyorum..acılarına dayanamam çünkkü..
bide rüyaların etkisinde kalıyorum..örneğin ne zaman rüyamda gülsem ogün muhakkak ağlarım..
güldüğümü gördüğüm rüyanın ertesinde ogün ağlamayı bekliyırum..felaket bekliyırum yani..
valla psikolojik bir tedavisi var mı bilmem ama,özellikle şu sevdiklerimn ölüm fobisinden biri beni kurtarmalı..

Bildiğim ve anlattıklarınız kadarıyla anksiyete bozukluğu!
İlerlemeden bir uzmana görünmelisiniz.

bende de bir sürü takıntı var en büyük takıntım ocağı, suyu, elektriği, kapıyı kontrol edip duruyorum evden zamanında çıkamıyorum hep bir yerlere geç kalıyorum ve her gece yatarken defalarca yatağımdan kalkıp kontrol ediyorum bir türlü atlamadım bu saplantıyı.... birde allah korusun eşime bir şey olmasından çok korkuyorum geç kaldığı an bütün felaket senaryolarını yazıyorum oda bilir bunu işten çıkar çıkmaz arar ben geliyorum diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…