iyiki adamlar kardeşinin zekasını ölçmemişler. o puanlara göre bakıyor ya. zekaya...
kendi ,lise mezunuymuş, çoktan kaybederdi..
yazık olurdu.
Canım doktor olan cocuk görüsmeye bile zor geliyor zaten hafta da 8 tane nöbeti oluyormus..Ama gercekten anlattığı kadarıyla namus vs kavramlarına cok önem veriyormus o biraz da dini acıdan daha tutucu sanırm...Tabiki ama calısma sartları acısından daha hemsiler vs kıskırtıcı olabiliyor...
Canım biizmki ama acıp netten üni sınavından kac puanla girdiklerine bile baktı..Yani cok önemsiyor bunu...ve arada da ciddi puan farkı varmıs...Diyor ki gözümden düstü...
Ben anlamıyorum onu demekki ikisine de karsı sevgileri eşit ki böyle bir kriteri önemsiyor...
mantık evliliğini hiçbir zaman anlayabilmiş değilim ,evlilik zaten mantık işi
değilmidir ,aşk ,saygı ,aile ,mantık hepsi evliliğin içinde yokmudur ? öyleyse sadece meslekmidir
kriter ,yada okuduğu üniversitemi ? ayrıca düşünecek olan kişi mecburmudur evliliğe ,bu ne seçimi ?
pazardan karpuz almıyoruz ki tık tık vuralım ..
evlilik ömür boyu mutlu olmak adına verilen sözdür ,kalptir ,aşktır ,huzurdur ,tamamen mantık üzerine
kurulması saçmadır ..
seçme durumunda bırakılan insana tavsiyemdir ,ikiside değil ...
iyiki adamlar kardeşinin zekasını ölçmemişler. o puanlara göre bakıyor ya. zekaya...
yazık olurdu.
yazık olurdu.
Ay ne garip ne değüşük bir soru:roflol::roflol:
Evet ama canım onların takıldığı nokta bu değilmiş demekki...Kardeşimin lise mezunu olduğunu biliyor ikiside ...Ve bahsettiğim kişiler de cıkma teklifi yapmıyor...Ciddi bir sekilde evlenmek istediklerini dile getirmiş...
Eğer karar verir de hangi kişiyle yürümek istediğine karar verirse eminim işler kısa zamanda ciddiye binecek...
kardeşin şanslıymış o zaman. kendi gibi düşünen erkeklere rastlamamış.
insanları puanlarına göre etiketlemek, bana çok itici geliyor.
ajdar da mühendis.
hep söyler ya "aptal değilim makine mühendisiyim"
Aaaaa bunu kesin söylicem kardeşime yaa süpersin canım :)))
Bence etkili bir örnek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?