etiik değil kesinlikle.
acaba o erkeklerde onun gibi yapıyorlarsa,başka kızlarlada görüşüyorlarsa ne derdi kendisi...
neden etik değil nasıl karar verecek pekibenneyaptımki
kardesınızın su durumda evlenmemesı en hayırlısı
sızı dınlıyorsa ıkısıyle evlenmemesını soyleyın
kardesınızın su durumda evlenmemesı en hayırlısı
sızı dınlıyorsa ıkısıyle evlenmemesını soyleyın
canım hemen evlenmicek ama birinden birine karar verirse evlilik yoluna girecek...Çünkü bu bahsettiğim iki kişi de evlilik niyetiyle gelmiş..Diğer öylesine teklifleri zaten hiç söylemiyorum burda..
bunu genelde okumuş insanlar kullanır ama..
eşim yüksekmühendis
ben psikoloğum ve etrafımızdaki insanları göre göre nerdeyse günde on kere kullanırız bu lafı:)
adam ı adam yapan ailesinden aldığı terbiye ve kendisini geliştirmesinin dışında bişey değildir..
vereliniortakherkese göre değişiyor etik kurallar demek..
ben karşımdaki kişinin bana evlilik düşüncesiyle yaklaşmışken bir başkasıyla görüşmesini asla ve asla kabul etmezdim..
hııımm eğer doktorluk ve mühendislikten müteşekkil olarak düşünülen bu iki arkadaşta bu durumu biliyor ve katlanıyorlarsa tam cümbüş..
kimseyle at yarıştırılır gibi yarıştırılmak istemem..
ben özelim ve ben olduğum için bana yaklaşacak kişiyi yanıma yaklaştırırm..
bir başkasından iyi, üstün gördüğü için değil..ben sadece ben olduğum için..
Eğer duygusallık önemli değilse kardeşin için (ki bence mutlaka gerekli evlilik kararı için), zekilik kriter ise, bence bu kişilerin ikiside zeki değil. Zekalarını kullanıp, ikiside kardeşini etkileyememiş ya da kardeşin ikisinden birine az da olsa yakınlık duyamadığına göre, ikisini de zeki bulmamış. Ne okuduğundan çok, zekasını nasıl kullanıp, karşıdakini etkilemesi önemliydi bence, belli ki ikiside etkileyememiş. Çünkü insan en azından birine biraz daha artı hissetmeliydi kendini. Eğer eşit iseler, ortada kardeşin açısından bir sıkıntı var bence. Sakın evlenmesin. İkisiyle de evlenmesin.
Zekilik doktor ya da mühendis olması değil, karşıdakini etkilemek, zekasını kullanıp bir adım öne geçmekti bana göre. İkiside bunu yapamamış.
herkese göre değişiyor etik kurallar demek..
ben karşımdaki kişinin bana evlilik düşüncesiyle yaklaşmışken bir başkasıyla görüşmesini asla ve asla kabul etmezdim..
hııımm eğer doktorluk ve mühendislikten müteşekkil olarak düşünülen bu iki arkadaşta bu durumu biliyor ve katlanıyorlarsa tam cümbüş..
Kardeşiniz neden karşısındakileri yarışmacı sınıfına sokmaya çalışıyor, onu anlayamadım...Diyelim ki bu 2 arkadaşla da olmadı. Yarın kardeşiniz başkasına ilgili duymaya başladı o kendisine bunu yapsa? Bana karmaşık bir durum geldi, beylerin yerinde olmayı istemezdim.
Canım olur mu bilmiyorlar tabiki...Gerci mühendis cocuk fazla geniş belki bilsede devam eder de doktor olan tam tersi bilse eminim suratına bakmaz...Çünkü msn de kimle konustuğunu vs hep takip eidyormus şimdiden..
Ayrıca demişki birgün kardeşime iş cıkısında bana yemek yapmaya gelirmisin demiş..
kardeşimde "eve gitmem lazım hem de ben tek basına yasayan bir erkeğin evine gitmem"demiş..
Sonra cocuk da eğer gelseydin zaten senden uzaklasırdım demiş..
herkese göre değişiyor etik kurallar demek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?