Ohh, neyseki ODTÜ mezunuyum da, her türlü üst kademedeyim..
Şaka şaka, hayır gerçekten ODTÜ MAkina mezunuyum, ama bunun kademe ile ilgisi ne ??
..
benim tahminim, mühendis yakışıklı ve sempatik ...
Doktor ,1 sene sonra uzman olacak paralı ve statülü ama yakışıklı değil :)
o yüzden kararsız kalmış bence
yoksa puanına bu kadar dikkat eden birinin mühendisi en başta elemesi gerekirdi.
aslında doktoru beğenmedi ama kendince mantıklı olduğu için onu seçecek
fakat mühendisi eleyebilmesi için bahaneler üretmesi gerek:))
ben olsam ikisini secmezdim
yani istanbulda tip okuyormus
hacettepenin puani daha yuksek
daha yuksegi varken azi ile yetinmezdim
ya da ne bileyim bogazici elektrik elektronik olsun mesela onun puani da acayip yuksek
bu iki kisi ile yetinmesin bence
ustune harvard larda yale lerde mastar i doktorasi olsun mesela
kardesine uzuldum ama valla lise mezunu kalarak harcamis kendini
bu arastirmaci ruhu ile finans filan okusa super yatirim uzmani olurmus
hangisi ile evlenirsem daha zengin koca olur acaba diye iyi arastirmis helal olsun
Anladım canım..Ama yazmıstım yukarda zaten girdiği bölümler netten bakmıs arada 40 puanlık falan fark varmıs...Ve kardeşim de üni okumadığı için müh ve tıp ikisi de aynı puan sanıyordu sanırım...Şimdi dün bunu öğrenince müh olan cocuktan soğudum diyor...
Senin yazdığın diğer soruları ise bende sordum hangisi nin yanında mutlusun dedim..
ve bana önemli olan tercih yapması sonradan ikisiyle de anlasabileceğini söyledi..
şoklardayım.. diyecek laf bulamıyorum.. kendi ünv. kazanamamış.. kalkmış mühendisliği puanı az diye. aman allahım yaaa ne insanlar var. yazık o doktora mühendise evlenmek istedikleri kızın cehaletini görgüsüzlüğünü bilselerdi şu kendini uyanık akıllı sanan güzelliğinden başka bir haltı olmayan bu kıza pas verirlermiydi.. ama eminim tanıyınca bu sığlık er geç ortaya çıkar ve kız da hakettiği muamaleyi görür.
şoklardayım.. diyecek laf bulamıyorum.. kendi ünv. kazanamamış.. kalkmış mühendisliği puanı az diye. aman allahım yaaa ne insanlar var. yazık o doktora mühendise evlenmek istedikleri kızın cehaletini görgüsüzlüğünü bilselerdi şu kendini uyanık akıllı sanan güzelliğinden başka bir haltı olmayan bu kıza pas verirlermiydi.. ama eminim tanıyınca bu sığlık er geç ortaya çıkar ve kız da hakettiği muamaleyi görür.
Canım bu kadar hakaret ettiğin kız benim kardeşim..Cok sükür güzelliğinden baska cok da seyleri var sen merak etme...Zaten öyle olmasa bu kadar da talibi olmaz..Hadi biri aptal hepsi mi aptal bu adamların...
Yazıyı bastan sona okusaydın defalarca kardeşimin yaptığını bende onaylamıyorum dedim..
Ama takılmıs işte napabilirim..Bende sizin gibi anlam veremedim caresiz kalınca geldim burda konu actım...
Bu kadar öfke nedir anlamadım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?