- 24 Temmuz 2009
- 341
- 67
- 323
ben öyle düşünmüyorum okumakla adam olunuyor tabi. bu okumamış insanların savunma mekanizması bence.
sanırm kardeşin seçim yapavak. bana kalırsa iksiyle de görüşsün bir dönem, yeni tanışmtığı arkadaş olarak. en çok hangisinden hoşlandıysa onu seçecek elbette. etikette önemli, maddiyatta. sonuçta doktor olan daha fazla maaş alacak.:1closedeyes:
ben şahsım adına katılmıyorum bu söze...
kendim de okumuş birisi olarak yine de okumakla "adam" olunmuyor diyorum... şahsım adına gördüm çünkü okuyup ta "adam" olamamışları...
ve okumasa da veya okuyamasa da "adam" olmuşları...
Olur mu canım ya dediğim kız kardeşim de lise mezunu sonucta o da üni okumadı...
Onu bırak bende lise mezunuyum..En basta kendime hakaret etmiş olurum..Demek istediğim o değil tabiki...
Ama arada kaldığı bir durum var...Ve bu durumda da önemsiyor işte puanlarına bile bakmıs netten sasırdım kaldım...
alkisalkisalkis bu yazının altına imzamı atarımmkaydirigubbakcemile5
Ciddimisn?Ya doktor cocuk bide kızkardeşime demişki eğer beni aldatacak olursan seni de kendimi de vururum...Bu laf a ben takıldım...Ama bunun dısında bir anormalliğini görmedik daha..
Neticede (sizleri tenzih ediyorum) okumamış olup, bir de "okumakla adam olunmaz" lafını bu kadar üstüne basa basa yüceltenlerin bazen bunu komplekslerinden söylediklerini hissediyorum..
Adam olmak başka bişey.. Üniversitede iyi ve erdemli bir insan olmayı öğretmiyorlar. Ancak ortak çalışmalar yapmak, sinerji yaratmak, özgüven, sorumluluk almak vesaire derseniz, bunlar üniversite hayatının kazanımlarından bazıları elbette..
Neticede (sizleri tenzih ediyorum) okumamış olup, bir de "okumakla adam olunmaz" lafını bu kadar üstüne basa basa yüceltenlerin bazen bunu komplekslerinden söylediklerini hissediyorum..
lafın buraya geleceği belliydikaydirigubbakcemile3
peki bunu söyleyen üni. mezunlarına, hatta akademisyenlere ne diyosunuz
valla bende "üni. mezunu olmayı sınıf atlamış olmak sayan üni mezunlarının"(diğer üni mezunları alınmasın diye tırank içine aldım) komlexli olduklarını düşünüyorum aynı şekilde, ellerinde başka bişeyleri yok çünkü:hulya:
ama ama ama ben üni mezunuyum....up kademedeyim......:gitme:
eeeeeeeeee yaniii, derler böylesineboshayallersmile
ayrıca farkındaysanız ayrım farklılaştı, daha düne kadar üni mezunumu değil mi olayı vardı
şimdi hangi üni mezunu olayı var
yani en azından itü, odtü vs.. vs.. olmalı yani, 3 büyük il dışındaki anadolu ünilerinden mezunsan, üst kademe olaman yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?