- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlattığı kişi benim yakınım ama daha da üzüldüm bunları duyunca napimSizin bu verdiğiniz tepkinin ne manası var? Adam ya da kadın gördüğü manzarayi anlatmış sadece, etkileniyosaniz "detay verme ben çok etkileniyorum" deyin olsun. Gorusmeyecekseniz de görüşmeyin yani. Ne saçma.
Sana saçma yaşamıdıgın bişey tabiNe sacma bir konu..![]()
Sen nesin ustad hangi konuya girsem soylemek istediklerim karsimda harikasinHerkesin ne söyleyip ne söylemeyeceğini siz belirleyin bir dahaki aile toplantisinda. Eve girerken ellerine dosyalarını verin. Yasakli kelimeler cumleler kısmını fosforlu kalemle çizin ki dikkat çeksin.
Yaaa yerim seniiSen nesin ustad hangi konuya girsem soylemek istediklerim karsimda harikasin![]()
Ne hassaı yakınım diyorum kazayı geçirenne kadar hassassınız ya
Kusura bakmayın haksizsiniz. "Anlatma ben üzülüyorum" dersiniz ya da ortamı terkedersiniz olur biter, milletin ağzına fermuar takacak değilsinizAnlattığı kişi benim yakınım ama daha da üzüldüm bunları duyunca napim
Bakın hassaslı alakalı değil yakınım diyorumHassas bir insan olduğum için asla böyle bir şey duymak istemezdim, çok üzülürdüm fakat herkes bizimle aynı hassasiyete sahip olamayabiliyor. Yine de konuşmayacak kadar tepkili olmak abartı geldi![]()
Oda sizi daha cok üzülün diye yapmamıştır rahatsizsaniz söylersiniz etkileniyorum anlatma diye. yaş kaç napim falan ? Küsün oynamayın bir daha...Anlattığı kişi benim yakınım ama daha da üzüldüm bunları duyunca napim
Anlıyorum sizi ben de en az sizin kadar rahatsız olurdum. Demek istediğim herkes aynı düşünemiyorBakın hassaslı alakalı değil yakınım diyorum
TamamOda sizi daha cok üzülün diye yapmamıştır rahatsizsaniz söylersiniz etkileniyorum anlatma diye. yaş kaç napim falan ? Küsün oynamayın bir daha...