Saçma sapan konuşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar kızlar çok yakınım trafik kazası geçirmiş ti geçen akrabalar dan biri yok işte kanlı elleri araba camındaydı arabadan çıkmaya çalışmış falan dedi bunu söylemesinin ne manası var yanlış mı düşünüyorum konşmak istemiyorum artık onla

Sizin bu verdiğiniz tepkinin ne manası var? Adam ya da kadın gördüğü manzarayi anlatmış sadece, etkileniyosaniz "detay verme ben çok etkileniyorum" deyin olsun. Gorusmeyecekseniz de görüşmeyin yani. Ne saçma.
Anlattığı kişi benim yakınım ama daha da üzüldüm bunları duyunca napim

Herkesin ne söyleyip ne söylemeyeceğini siz belirleyin bir dahaki aile toplantisinda. Eve girerken ellerine dosyalarını verin. Yasakli kelimeler cumleler kısmını fosforlu kalemle çizin ki dikkat çeksin.
Sen nesin ustad hangi konuya girsem soylemek istediklerim karsimda harikasin 😍😂

Hassas bir insan olduğum için asla böyle bir şey duymak istemezdim, çok üzülürdüm fakat herkes bizimle aynı hassasiyete sahip olamayabiliyor. Yine de konuşmayacak kadar tepkili olmak abartı geldi 🤷🏻‍♀️

Hassas bir insan olduğum için asla böyle bir şey duymak istemezdim, çok üzülürdüm fakat herkes bizimle aynı hassasiyete sahip olamayabiliyor. Yine de konuşmayacak kadar tepkili olmak abartı geldi 🤷🏻‍♀️
Bakın hassaslı alakalı değil yakınım diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X