Saçma sapan konuşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar kızlar çok yakınım trafik kazası geçirmiş ti geçen akrabalar dan biri yok işte kanlı elleri araba camındaydı arabadan çıkmaya çalışmış falan dedi bunu söylemesinin ne manası var yanlış mı düşünüyorum konşmak istemiyorum artık onla
Konuşmayın ozaman?

Bazilar var öyle bı tanıdığımin çocukları vefat etti kazada, biride gelip kızının beynini ayrı posetlemisler demisti yıllar geçti üstünden hala unutamam. O kadına da bı gicikligim vardır.
Allahım bunlar nasıl insanlar

İyileşmiş heralde bu kadar hassas olmaya gerek yok onlara da başkası anlatmış kendisi de anlatmıştır yani konuşulur olay anı bu kadar görüşmeyecek kadar tepkiyi anlamadım onlarında yakını sonuçta konuşulur kapanır

İyileşmiş heralde bu kadar hassas olmaya gerek yok onlara da başkası anlatmış kendisi de anlatmıştır yani konuşulur olay anı bu kadar görüşmeyecek kadar tepkiyi anlamadım onlarında yakını sonuçta konuşulur kapanır
Yok vefat etti

Başınız sağ olsun. Haklisiniz o zaman bu kadar ayrıntı vermesine hiç gerek yokmuş. Konuşmayacak kadar da değil ama mesafe koyarsınız. Gördüğünüzde merhaba, nasılsın konuşursunuz yeter.
Sagolun yani ben bi taraftan kötü niyetli değil diyorum bi taraftan insan biraz düşünceli olur diyorum bakalım artık

Ben yaralı zannetmiştim, başın sağolsun. Bazı insanlar travmalarını sürekli o konuyu tekrar tekrar konuşarak atlatır, bazılarına ise bu iyi gelmez. Önemli olan sana neyin iyi geldiği. Sık sık görüşmek zorunda kaldığın yakın bir akrabaysa bu konuda konuşmak istemediğini söyle ve fiziksel olarak da aynı ortamda bulunmamaya çalış. Dış kapının dış mandalıysa da bir süre çıkar hayatından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X