Saçma sapan konuşma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yaralı zannetmiştim, başın sağolsun. Bazı insanlar travmalarını sürekli o konuyu tekrar tekrar konuşarak atlatır, bazılarına ise bu iyi gelmez. Önemli olan sana neyin iyi geldiği. Sık sık görüşmek zorunda kaldığın yakın bir akrabaysa bu konuda konuşmak istemediğini söyle ve fiziksel olarak da aynı ortamda bulunmamaya çalış. Dış kapının dış mandalıysa da bir süre çıkar hayatından.
Sagolun ben bir daha böyle konuşursa söylüycem sürekli görşmyz kuzenim kendisi

o an detay verdiğinde kötü hisssettiğinizi söyleyebilirdiniz, bir daha konuşmayacak kadar değil de, rahatsız olduğunuzu söyleseydiniz o da bir daha konusunu açmazdı.

Merhabalar kızlar çok yakınım trafik kazası geçirmiş ti geçen akrabalar dan biri yok işte kanlı elleri araba camındaydı arabadan çıkmaya çalışmış falan dedi bunu söylemesinin ne manası var yanlış mı düşünüyorum konşmak istemiyorum artık onla
Siz de bize söylediniz bunu. Biz de rahatsız olduk. E şimdi konuşmamalı mıyız sizinle bu durumda? Konuşmak istemiyorsak konuşmayalım değil mi?? Evet evet sustum! (Sanırım cevap olarak da anlaşılmıştır)

Siz de bize söylediniz bunu. Biz de rahatsız olduk. E şimdi konuşmamalı mıyız sizinle bu durumda? Konuşmak istemiyorsak konuşmayalım değil mi?? Evet evet sustum! (Sanırım cevap olarak da anlaşılmıştır)
Tamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X