4 büyük kılıç görüyordum kızlarımda. Malesef sizin 3 numara da erkek.Ilgi alanınız degil ise geçin gidin. Dün esimle birlikte olduk adetim bittikten 1.günü. bebek istiyoruz. 2 tane erkek evladımız var. Ömürleri uzun olsunBirde kızımız olsun istiyoruz. Ben hemen iliski gecesi rüyamda 3 küçük kılıç gördüm. Hamilelikte görülen rüyalar mesaj içerir. Sizler neler görüyordunuz kız bebeğe hamileyken?
Ilgi alanınız degil ise geçin gidin. Dün esimle birlikte olduk adetim bittikten 1.günü. bebek istiyoruz. 2 tane erkek evladımız var. Ömürleri uzun olsunBirde kızımız olsun istiyoruz. Ben hemen iliski gecesi rüyamda 3 küçük kılıç gördüm. Hamilelikte görülen rüyalar mesaj içerir. Sizler neler görüyordunuz kız bebeğe hamileyken?
Ay bir de döv bizi deli mi ne. Bu arada rüyana göre 3 oğlun oluyor, kızı unutIlgi alanınız degil ise geçin gidin. Dün esimle birlikte olduk adetim bittikten 1.günü. bebek istiyoruz. 2 tane erkek evladımız var. Ömürleri uzun olsunBirde kızımız olsun istiyoruz. Ben hemen iliski gecesi rüyamda 3 küçük kılıç gördüm. Hamilelikte görülen rüyalar mesaj içerir. Sizler neler görüyordunuz kız bebeğe hamileyken?
Dolunaydan dolayımıymış oYa o galiba dolunay haftasından dolayı oluyor. Ben bugün sabaha kadar saçmasapan rüyalar gördüm. Bir de şöyle oldu uyandim tekrar yattım devamını gördüm
Ben sadece adetimin bittiği gün korumasız ilişki yaşamıştım, kızım oldu ama siz bir papatya çayı için isterseniz.Ilgi alanınız degil ise geçin gidin. Dün esimle birlikte olduk adetim bittikten 1.günü. bebek istiyoruz. 2 tane erkek evladımız var. Ömürleri uzun olsunBirde kızımız olsun istiyoruz. Ben hemen iliski gecesi rüyamda 3 küçük kılıç gördüm. Hamilelikte görülen rüyalar mesaj içerir. Sizler neler görüyordunuz kız bebeğe hamileyken?
Her rüya mesaj içermez.Normalde nasıl rüya görüyorsam öyle gördüm hiç bir özel farkı yoktu.Ilgi alanınız degil ise geçin gidin. Dün esimle birlikte olduk adetim bittikten 1.günü. bebek istiyoruz. 2 tane erkek evladımız var. Ömürleri uzun olsunBirde kızımız olsun istiyoruz. Ben hemen iliski gecesi rüyamda 3 küçük kılıç gördüm. Hamilelikte görülen rüyalar mesaj içerir. Sizler neler görüyordunuz kız bebeğe hamileyken?
HahahahBen sadece adetimin bittiği gün korumasız ilişki yaşamıştım, kızım oldu ama siz bir papatya çayı için isterseniz.
A aa ne tesadüf ben de 3 kılıç bir tane de kılıcın kınını görüyordum hep. Çok şükür üç oğlum bir kızım oldu.Ilgi alanınız degil ise geçin gidin. Dün esimle birlikte olduk adetim bittikten 1.günü. bebek istiyoruz. 2 tane erkek evladımız var. Ömürleri uzun olsunBirde kızımız olsun istiyoruz. Ben hemen iliski gecesi rüyamda 3 küçük kılıç gördüm. Hamilelikte görülen rüyalar mesaj içerir. Sizler neler görüyordunuz kız bebeğe hamileyken?
Değil çayını köküyle toprağıyla komple yese yine geçmez.Ben sadece adetimin bittiği gün korumasız ilişki yaşamıştım, kızım oldu ama siz bir papatya çayı için isterseniz.
Aydınlandım resmen.Bu konu tam da benim ilgi alanıma giriyor. Çok yüksek eğitim aldığım bir alan olduğu için geçip gitmedim.
Şimdi tabiri şöyle:
5 kılıç görmek erkek çocuk demek. Çünkü erkek 5 harfli.
3 kılıç görmek kız demek. Çünkü kız 3 harfli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?