• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma Sapan Şeyler

kugununagiti

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
57
31
18
Merhaba Arkadaşlar

Erkek arkadaşımın umursamazlığını anlatmış, kötü bir durumda olduğundan bahsetmiştim. Çoğu kişi seni sevmiyor demişti, onu kendine bırakmam konusunda birliğe varılmıştı. Üstüne gitmedim denildiği gibi. Bu sürede ben zor bir zamandan geçtim ve onunla paylaştım, hassasiyetimi anlamadı üzerime geldi. Tabiki beni dinledi konuşurken destek oldu ancak sonrasında hassas insana davranilmayacak şekilde davrandı ve ben biraz çıkıştım. Üzerine bir şey yazmadı konuşmak istemiyorum dedi ve kapattı.

Birkaç gün geçti ve onun durumunu da baz alarak aradım. O konuyu konuşmadık ancak tavrı çok tuhaftı. Onun için sıradan bir insanmışım gibiydi. Dayanamadım konuyu açtım ve yaptığında bir şey olmadığını benim abarttığımı, yanlış yapanın ben olduğumu ama onun benimle konuştuğunu söyledi. Küsecek yer arıyormuşum kaosu seviyormuşum bu sebeple bunlardan bıkmış uzak kalmak istemiş. Bir yerde konu ayrılığa geldi ve bir şey demedim üzerine bıkmak konusu devam edince ya düzelsin ya da bitsin her şey dedim. Ben böyle bir insanım değişmem dedi. Ayrılık konuşmalarına başladı ve kapattım.

Yine aradı bunun ortak karar olduğunu böyle gitmediğini söyledi. Bir noktaya takılmış gibi konuşuyordu, ben de alttan alayım dedim olabildiğince yumuşak konuştum. Ancak son noktada o kadar çirkinleşti ki... Hakaret kötü söz vs. yoktu ancak söyledikleri nefret söylemiydi adeta dayanamadım ve telefonu kapattım. Orada da kaldı zaten.

Yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Ikimizi de gayet iyi tanıyan bir arkadaşımla konuştum ve o da net bir şekilde üzülmeme bile gerek olmadığını söyledi ancak ben kaldıramıyorum. Onun davranışlarını ben yapıyormuşum gibi bilenmesi bu kadar nefret dolması beni gerçekten üzdü. Ayrılık acısı olayını yaşayacak değilim ancak bayağı bir sarsıldım. Silkenlenmek istiyorum.

Okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum, ıyi günler:)

Erkek arkadaşınızın sıkıntısı neydi bilmiyorum. Lakin en rahat bıraktım dediğiniz zamanda bile adamı aramış, kendi derdinizi anlatıp, ilgi beklemişsiniz. Yani normal zamanda ilgi, sevgi görmek tabi ki hakkınız ama madem hassas bir dönemde, o zaman gerçekten rahat bıraksaydınız ya. Sürekli bir beklenti içinde olmanızdan bunalmış olabilir. Önce çıkışıyorsunuz, sonra alttan alıyorsunuz, sonra her şey bitsin diyorsunuz, bunlar fazla gel-gitli mesajlar ve insanı yorar. Bunun dışında her zaman ilgisiz, bıkkın biriyse de böyle biriyle ilişki yürümez zaten. Sizi çok sevip, benimsese sıkıntılarını yalnız başına değil, sizinle paylaşarak atlatmaya çalışırdı. Bunu da yapmadığına göre, hayatında çok büyük bir yeriniz yok demek ki ya da adam genel olarak böyle içine kapanık, ketum. Kendi ilacını kendi bulacak o zaman. Yapacak bir şey yok. Ayrılmanız isabet olmuş bence.

Erkek arkadaşınızın sıkıntısı neydi bilmiyorum. Lakin en rahat bıraktım dediğiniz zamanda bile adamı aramış, kendi derdinizi anlatıp, ilgi beklemişsiniz. Yani normal zamanda ilgi, sevgi görmek tabi ki hakkınız ama madem hassas bir dönemde, o zaman gerçekten rahat bıraksaydınız ya. Sürekli bir beklenti içinde olmanızdan bunalmış olabilir. Önce çıkışıyorsunuz, sonra alttan alıyorsunuz, sonra her şey bitsin diyorsunuz, bunlar fazla gel-gitli mesajlar ve insanı yorar. Bunun dışında her zaman ilgisiz, bıkkın biriyse de böyle biriyle ilişki yürümez zaten. Sizi çok sevip, benimsese sıkıntılarını yalnız başına değil, sizinle paylaşarak atlatmaya çalışırdı. Bunu da yapmadığına göre, hayatında çok büyük bir yeriniz yok demek ki ya da adam genel olarak böyle içine kapanık, ketum. Kendi ilacını kendi bulacak o zaman. Yapacak bir şey yok. Ayrılmanız isabet olmuş bence.
+10000000

Hanımefendi sıkıntımı dile getirdim, fikir bekliyorum ki konu açtım. Bu tavrınız nedir?
Soru sormamışsınız, bu konuda fikir almak istiyorum falan da yazmamışsınız "okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum, iyi günler," yazmışsınız bunun cevabı bu O yüzden

zaten size çok fazla değer vermiyormuş ki. önceki konunuza da baktım her türlü boşvermiş çocuk. siz de üzerine gidince elinizde patlamış. uzatmaya gerek bile yokmuş aslında.

Artık bundan sonra kendine değer ver. Unutma kimse senden daha değerli değil. Diğer konunu da okumuştum o zaman da fikrim aynıydı. Seni aşağıya çeken insanlari çıkar hayatından. İyi olmuş, boşver gitsin.

Çok haklısınız aslında. Ama inanın yaptığım ilgi beklemek değildi ya da destek görmek. Kendine bıraktım onun konusu hakkında konuşmuyordum ancak iletişimimiz devam ediyordu. Bozulduğumu göre göre üst üste aynı şeyi yaptı ve bende koptu o an her şey. O arada onca laf edildi ki nevrim döndü benim de. Şu saatten son yapılacak bir şey yok zaten yerim çok yokmuş. Soru işaretlerimi cevapladınız teşekkür ederim

Soru sormamışsınız, bu konuda fikir almak istiyorum falan da yazmamışsınız "okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum, iyi günler," yazmışsınız bunun cevabı bu O yüzden

Silkelenmek istediğimi belirttim, buraya yazarken de fikir almak istediğim aşikardı neyse baştaki ıyi niyetleriniz için teşekkür ederim

zaten size çok fazla değer vermiyormuş ki. önceki konunuza da baktım her türlü boşvermiş çocuk. siz de üzerine gidince elinizde patlamış. uzatmaya gerek bile yokmuş aslında.

Sanırım ben şimdiye kadar hep görmek istediğimi gördüm. Şimdiden sonra da bunu uzatmamam gerekiyor, beklenen sonmuş öyleyse...

Artık bundan sonra kendine değer ver. Unutma kimse senden daha değerli değil. Diğer konunu da okumuştum o zaman da fikrim aynıydı. Seni aşağıya çeken insanlari çıkar hayatından. İyi olmuş, boşver gitsin.

Kendimi fazlasıyla yemişim, onun derdine düşüp kendimi boşvermişim farkındayim artık. Teşekkür ederim desteğiniz için

Back
X