- 31 Mayıs 2016
- 57
- 31
- 18
- Konu Sahibi kugununagiti
-
Hanımefendi sıkıntımı dile getirdim, fikir bekliyorum ki konu açtım. Bu tavrınız nedir?İyi günlerrica ederim
+10000000Erkek arkadaşınızın sıkıntısı neydi bilmiyorum. Lakin en rahat bıraktım dediğiniz zamanda bile adamı aramış, kendi derdinizi anlatıp, ilgi beklemişsiniz. Yani normal zamanda ilgi, sevgi görmek tabi ki hakkınız ama madem hassas bir dönemde, o zaman gerçekten rahat bıraksaydınız ya. Sürekli bir beklenti içinde olmanızdan bunalmış olabilir. Önce çıkışıyorsunuz, sonra alttan alıyorsunuz, sonra her şey bitsin diyorsunuz, bunlar fazla gel-gitli mesajlar ve insanı yorar. Bunun dışında her zaman ilgisiz, bıkkın biriyse de böyle biriyle ilişki yürümez zaten. Sizi çok sevip, benimsese sıkıntılarını yalnız başına değil, sizinle paylaşarak atlatmaya çalışırdı. Bunu da yapmadığına göre, hayatında çok büyük bir yeriniz yok demek ki ya da adam genel olarak böyle içine kapanık, ketum. Kendi ilacını kendi bulacak o zaman. Yapacak bir şey yok. Ayrılmanız isabet olmuş bence.
Soru sormamışsınız, bu konuda fikir almak istiyorum falan da yazmamışsınız "okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum, iyi günler," yazmışsınız bunun cevabı bu O yüzdenHanımefendi sıkıntımı dile getirdim, fikir bekliyorum ki konu açtım. Bu tavrınız nedir?
Erkek arkadaşınızın sıkıntısı neydi bilmiyorum. Lakin en rahat bıraktım dediğiniz zamanda bile adamı aramış, kendi derdinizi anlatıp, ilgi beklemişsiniz. Yani normal zamanda ilgi, sevgi görmek tabi ki hakkınız ama madem hassas bir dönemde, o zaman gerçekten rahat bıraksaydınız ya. Sürekli bir beklenti içinde olmanızdan bunalmış olabilir. Önce çıkışıyorsunuz, sonra alttan alıyorsunuz, sonra her şey bitsin diyorsunuz, bunlar fazla gel-gitli mesajlar ve insanı yorar. Bunun dışında her zaman ilgisiz, bıkkın biriyse de böyle biriyle ilişki yürümez zaten. Sizi çok sevip, benimsese sıkıntılarını yalnız başına değil, sizinle paylaşarak atlatmaya çalışırdı. Bunu da yapmadığına göre, hayatında çok büyük bir yeriniz yok demek ki ya da adam genel olarak böyle içine kapanık, ketum. Kendi ilacını kendi bulacak o zaman. Yapacak bir şey yok. Ayrılmanız isabet olmuş bence.
Soru sormamışsınız, bu konuda fikir almak istiyorum falan da yazmamışsınız "okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum, iyi günler," yazmışsınız bunun cevabı bu O yüzden
zaten size çok fazla değer vermiyormuş ki. önceki konunuza da baktım her türlü boşvermiş çocuk. siz de üzerine gidince elinizde patlamış. uzatmaya gerek bile yokmuş aslında.
Artık bundan sonra kendine değer ver. Unutma kimse senden daha değerli değil. Diğer konunu da okumuştum o zaman da fikrim aynıydı. Seni aşağıya çeken insanlari çıkar hayatından. İyi olmuş, boşver gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?