saçma ve çok sinir bozucu :(

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
...................................................................

Son düzenleme:
Takma kafana, değmez. Etraf böyle boş işler müdürleriyle dolu :) Karşına alıp iki laf etmeye kalksan, hangi gezegenden ışınlandıklarını merak edersin.

Boşveeeer takma.Gerçi insanın bazen sinirleri bozuluyor ama ne yaparsın işte.Yapıyorlar..

Aman :63: onlar açıp başka taraflarına gülsün dolu bunlardan .. İyi tepki vermişsin :D boşver sende bir anormallik yok onlarda var :47: Boşkafalar takma canımm hayat güzel :71:

Son düzenleme:
Bazı insanlar,başka insanları rahatsız etmekten mutlu olurlar.Artistlik taslayacak başka adam bulamamışlar,takma kafana boşver.Kedi uzanamadığı ciğere mundar der,belki bunlarda ondan böyle bir davranışa yeltenmişlerdir.

Sanırım eglenmek ıstemısler senı kurban secmısler var boylelerı,senı kıskanmıslardır bence:)

böyle insanları kaileye bile almyın dengesiz işte belli banada oldu böyle bende af edersiniz açıkta birşemi var gülüyosunuz demiştim çok gıcıklar

sağolun kızlar gerçekten takmaya değmez bunları ama böyle bişey olunca kendime güvenim azalıyor acaba bende mi bir gariplik var diyorum :(

bugün çok sinir olduğum ilginç bir olayı anlatmak istiyorum: minübüsteyim kulağımda kulaklık müzik dinliyorum dalgınım müziğe kaptırmışım kendimi ineceğim sırada çıkarmadım kulaklığı arkamda 2 tane kız oturuyor ben inerken kahkaha kopardılar bilmiyorum ama müziğe kendimi kaptırdığım için dalgın şapşal bi halim vardı galiba emin değilim bana güldüklerini hissettim indikten sonra içeriye baktım kızlar bana bakıyordu ukalaca pis sırıtan bakışlarla çok sinirlendim acayip moralim baozuldu minübüs ilerlerkende arkalarını dönüp bakıyorlardı ben o sinirle afedersiniz ama onlara orta parmağımı kaldırıp gösterdim kızda dil çıkardı birde hay allahım ya bu kızlar küçükte değiller 22 23 yaşlarında gibiydiler ne kadar saçma çocukça davrandılar ancak ilkokulda olur böyle şeyler diyordum acayip moralim bozuldu kendimide aşağılayıcı buldum bu olay sonrası çünkü ne yaptımda bu kadar gülünç oldum diye ne nası bi anormallik var bende diye hırpaladım kendimi. işte böyle insanlardan nefret ediyorum midemi bulandırıyor böyleleri!

Çıkıyor işte hayatta insanın karşısına böyle tipler. En temizi hiç aldırmamak, sinirlenseniz bile bu kişilere belli etmemek. Çünkü sizden tepki aldıkça iş daha da sinir bozucu hale gelmeye başlıyor, yok yere canınız daha fazla sıkılıyor. Insan o anda serin kanlı düşünebilip, amaan ne olacak ki bana gülüyorlarsa diyebilse, o dakika unutup gideceksiniz olayı, ama tabi her zaman olamıyor. Artık olan olmuş, bana kalırsa daha fazla düşünüp canınızı sıkmayın. Onların gülmesi ile ne siz birşey kaybettiniz ne de onlar birşey kazandı. Unutmaya çalışın........

sağolun kızlar gerçekten takmaya değmez bunları ama böyle bişey olunca kendime güvenim azalıyor acaba bende mi bir gariplik var diyorum :(
hepimiz allahın yarattığı kullarız canım neden garip olasın böyle düşünme

Sende orta parmağını göstermişsin ama :61:
ama onların yaptıklarına çok sinir oldum durup dururken yapmadım sonuçta. sinir olduğumu anladıkları halde devam ettiler bende bir tepki vermem gerektiğini düşündüm öyle yaptım minübüsün dışındaydım artık yani yapıcak başka bişey gelmedi aklıma hadi içerde olsam edepli bi laf söylerdim :)

Son düzenleme:
Back
X