- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
Idrar testi ile anlasilmaz ama canim yeni cunki daha. En iyisi kan testiIdrar testi yapsam mesala sali gunu duruma biraz alismis olurmuym
Bana butun doktorlarin soyledikleri tup bebek yaptir embriyolar genetige gitsin dediler . Kotu yumurtalarin dolleniyor dediler cok sukur opudan sonra 10 yumyryam donduruldu. 3 tanesi pgtye gitti 2 tanesi saglam geldi . Bir tanesi transfer edildi. Kan pihtilasmasi olabilir dediler suan igne vuruluyorum gobekten
Hayir canim geneli boyle konustu. Test yapmadilar direk verdi doktorAma bu olabilir acabayla olucak iş değil .
Kan pıhtılaşması varsa tahlillerinizde çıkar acabayla yaşanmaz
Hep aynı dra mı gittiniz?
Evet canm haklisin carsamba sabahi yaparim cikarsa cikar artik zaten kan vermeye gidicez sabahtan mecburIdrar testi ile anlasilmaz ama canim yeni cunki daha. En iyisi kan testi
Ama eğer pozitifse bebeğinizin desteğe ihtiyacı var. Biran önce başlamanız gereken ilaçlar var. Bütün cesaretinizi toplayın ve yapın umarım çift çizgi görürsünüz. Rbbim sizi korktuğunuzla sınamasın.Ben 5 dusuk yaptim. Artik sonuc gormek istemiyorum yani bana desinlerki test gununu 1 yil bekle beklerim sabirla
Aminn canim benim .evet sirf o yuzden yapicam testi benim yuzumden birsey olursa daha cok uzulurumAma eğer pozitifse bebeğinizin desteğe ihtiyacı var. Biran önce başlamanız gereken ilaçlar var. Bütün cesaretinizi toplayın ve yapın umarım çift çizgi görürsünüz. Rbbim sizi korktuğunuzla sınamasın.
Yapmanız lazım testi.. sonuca göre başka ilaç veya dozajlarda artış veya azaltmaya gidiliyor.. yapmazsanız bellide şimdiki dozajlar bebişi ters etkileyebilir..ve kanamanız olsa bile gebe olabilirsiniz.. gebe oluşta aşırı kanama olup hastaneye başvurup gerekli ilaçlar verilip gebeliğin devam etmesini sağlayabilirsiniz.. sizin o testi yapmamanız çok büyük risk.. bende tüp bebekle hamileyim şuan.. ne kanamalarım oldu kesin düştü deyip hastaneye koştuğum ona göre düşük önleyici iğne Protestan filan verdiler devam etti Allah’a şükür gebeliğim..Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.
Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku.Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
Allah tamamina erdirsin canim. Biraz da ailemin veya esim onun ailesinin cok hevesli oldugunu bir an gorunce sanirim korktum heveslerinin kirilmasindan.. ama bugun herkese soyledim olumsuzada alistirin kendinizi. Benim elimde olan birsey degil dedim. Onlarda Allah vericek kizim filan diyince biraz rahatladim acikcasiYapmanız lazım testi.. sonuca göre başka ilaç veya dozajlarda artış veya azaltmaya gidiliyor.. yapmazsanız bellide şimdiki dozajlar bebişi ters etkileyebilir..ve kanamanız olsa bile gebe olabilirsiniz.. gebe oluşta aşırı kanama olup hastaneye başvurup gerekli ilaçlar verilip gebeliğin devam etmesini sağlayabilirsiniz.. sizin o testi yapmamanız çok büyük risk.. bende tüp bebekle hamileyim şuan.. ne kanamalarım oldu kesin düştü deyip hastaneye koştuğum ona göre düşük önleyici iğne Protestan filan verdiler devam etti Allah’a şükür gebeliğim..
Tamam canim . Simdilik iyiyim Allah a sukur . Hatta evde beni bekleyen gebelik testi bile var beklicem bakalim hayirlisi olur insaAllahKız bu kadar stres bebişe de iyi değil. Güzel eğlenceli programlar izle..
@Mucizeolsakeske hiç merak etme Çarşamba günü tüm desteklerimizle yanındayız.Burdan değilse bile diğer topicten yazar veririz gazı..:)) Sonuca da hep birlikte seviniriz innnşallah..Allah yüzüne baksın canm..
Canm sen iste yeterki iyi gelecekse sürekli yazarım sana..destekleriniz benim icin o kadar onemliki valla cok iyi geliyorsunuz bana Allah hepinizden razi olsun
Canm sen iste yeterki iyi gelecekse sürekli yazarım sana..
6 kere negatif tup bebek sonucu almiş biri olarak seni cok iyi anliyorum. Pazrtesi sezeryan olucam ben halaaaa inanamıyorum kendiliginden hamile kaldigima olumsuz bisey duymamak icin kontrole gitttigimde soru bile sormuyorum doktoraBen 5 dusuk yaptim. Artik sonuc gormek istemiyorum yani bana desinlerki test gununu 1 yil bekle beklerim sabirla
Aynen birşey yapıyorsanız tam yapınCanım pozitif olduktan sonra kullanmanı gerektiren +haplar ve progestan Kapsüller olucak vajinadan uygulanan hatta iğneler bile kullana bilirsin
sen test yaptirmassan
eğer pozitifse kullanman gereken ilaç ları ertelersen bebeğini riske atarsın
Sakın bekleme gününde testini yaptır
Canim benim Allah razi olsun umut oldun bana . Rabbim hayirlisiyla sagliklisiyla evladini kucagina almayi nasip etsin. Bizlerede yasatsin bu duyguyu .6 kere negatif tup bebek sonucu almiş biri olarak seni cok iyi anliyorum. Pazrtesi sezeryan olucam ben halaaaa inanamıyorum kendiliginden hamile kaldigima olumsuz bisey duymamak icin kontrole gitttigimde soru bile sormuyorum doktoraama gerceklerden kaćmak care degil..
Hersey allahtan eger tuttuysa insalahh kan sulandiriciya falan başlaman gerekebilir daha önce düsüklerin oldugu icin o yüzden erteleme bence...
Eger tutmadiysada umutsuz olma ..hep iste rabbimden inan ve sabret...allah en kisa zamanda nasip etsin insalahhh
Slm canım.Konunu okuyunca yazmak istedim.Sen bugune kadar getirebildin.Sonuç ne olursa Allah tan.diye düşün.Bende korkuyorum .daha transferim bile olmadı ama sen güçlü birisisin.Hepimize destek oluyordun opu vs..İnşallah olumlu sonuç alırsın.Ne olursa olsun dünyanın sonu değil.Bunu asla unutma.Testini yaptır zamanında.Allah herşeyi yoluna koymuştur bir şekilde.Korkma canım.Güçlü ol.Dilerim bebişin seninledirEvet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.
Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?