- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Selam kızlar ,
Hemen konuya gireceğim , babamın dayısının oğlu var bu kişi evlenip ayrılmış küçük bir çocuğu var benden 4-5 yaş büyük neyse işte çok fazla görüşmüşlüğümüz yok onlara gittiğimizde kendisi hiç evde olmaz yada bize gelmez anca bayramlarda karşılaşmışızdır yani ama facebook ta falan birbirimizde ekliyiz akrabayız diye öyle resimlerimizi falan beğenirdik ama konuşmuşluğumuz da yok hiç yani geçen gün kendisi bana ;
nasılsın falan gibilerinden yazdı bende şaşırdım ne alaka diye neyse normal konuşurken bana sana özel bir şey söyleyeceğim güvenebilir miyim tarzında şeyler söyledi bende sanıyorum ki eski eşi yada sevgilisi falan varsa onunla ilgili ! söyle dedim sonra bana ; senden çok hoşlanıyorum uzun zamandır söylemek istiyorum ama x abiden (benim babamdan) çekindiğim için söyleyemedim ben şok oldumgörüşmüşlüğümüz bile yok ne alaka dalga mı geçiyosun hiç hoş bir şaka değil falan diye ben çıkıştıkça hayır şaka yapmıyorum gerçekten öyle uzun zamndır aklımda resimlerini falan bakıyorum inanmıyosan yüz yüze konuşalım , 1. derece akraba değiliz ki falan deyip durdu
bende kızdım baya saçmalama ne söylediğinin farkında mısın yazma bi daha falan dedim numaramı istedi yüzyüze konuşmak istedi hayır dedim sildim facebooktan hemenama hala yazıp duruyor kızmakta haklısın ama kızma aramızda kalsın bu konu akrabayız diye mi istemiyosun olmyacak bişey değil deyip duruyo cevap vermedım
çok sinirim bozuldu kızlar şaşırdım ve sinirlendim napmalıyım şimdi ? böyle bişey duyulursa da hiç iyi olmazne cesaret yaaaa
Akraba oldugunuz için mi bu kadar sinirlendin?
Dini bir engel yok aslında insan akrabasıyla evlenebilir.
Bu kadar tepki vermenin sebebi nedir? Çok mu uygunsuz bir durum? İstemiyorsan hayır demen yeterli değil mi?
aynen öyle sağlam bir pabuç değil kendisi zatenbende oluşan ilk intiba
adam boşta kalmış
bir yoklama çekiyim bakıyım yüz verecekmi diye düşünmüş
gayet iyi yaptığını düşünüyorum
pek sağlam pabuç olduğu izlenimi oluşmadı bende
bu arada kestirip atmak için
birddaha yazarsa babana söyleyeceğini belirt
Daha çok rahatsız ederse babama söylerim diye blof yap bence
Siz neden istemiyorsunuz akraba diye mi
Ama zorla da güzellik olmaz ki adam ne ısrarcı çıkmış.
bence de etik değilDini bi engel olmasada etik degil bence, dünyada baska erkek mi yokta akrabayla evleniliyor...
sildikten sonra cevap yazmadım zatenAyy bende olsam cok kizardim..igrenc ya...insan akrabasina o gözle bakar mi.sil engelle ne ugrasiyorsun sapik adam.dunyada bir suru erkek var akrabanla evlenme sakin.cok kötü ve ilkel bir durum..
evet o an direk sildim engelleyeceğim aynen öyle diyimhiç istemediğin, düşünmediğin biriyse eğer, bir daha yazarsa tüm yazdıklarını babana göstereceğini söyle.. direkt engelle facebook.tan da.. engellersen yazamıyor sana.. ama sen sadece sildin anladığım kadarıyla??
Neden bu kadar sinirlendin? Babana söyle olsun bitsin.Selam kızlar ,
Hemen konuya gireceğim , babamın dayısının oğlu var bu kişi evlenip ayrılmış küçük bir çocuğu var benden 4-5 yaş büyük neyse işte çok fazla görüşmüşlüğümüz yok onlara gittiğimizde kendisi hiç evde olmaz yada bize gelmez anca bayramlarda karşılaşmışızdır yani ama facebook ta falan birbirimizde ekliyiz akrabayız diye öyle resimlerimizi falan beğenirdik ama konuşmuşluğumuz da yok hiç yani geçen gün kendisi bana ;
nasılsın falan gibilerinden yazdı bende şaşırdım ne alaka diye neyse normal konuşurken bana sana özel bir şey söyleyeceğim güvenebilir miyim tarzında şeyler söyledi bende sanıyorum ki eski eşi yada sevgilisi falan varsa onunla ilgili ! söyle dedim sonra bana ; senden çok hoşlanıyorum uzun zamandır söylemek istiyorum ama x abiden (benim babamdan) çekindiğim için söyleyemedim ben şok oldumgörüşmüşlüğümüz bile yok ne alaka dalga mı geçiyosun hiç hoş bir şaka değil falan diye ben çıkıştıkça hayır şaka yapmıyorum gerçekten öyle uzun zamndır aklımda resimlerini falan bakıyorum inanmıyosan yüz yüze konuşalım , 1. derece akraba değiliz ki falan deyip durdu
bende kızdım baya saçmalama ne söylediğinin farkında mısın yazma bi daha falan dedim numaramı istedi yüzyüze konuşmak istedi hayır dedim sildim facebooktan hemenama hala yazıp duruyor kızmakta haklısın ama kızma aramızda kalsın bu konu akrabayız diye mi istemiyosun olmyacak bişey değil deyip duruyo cevap vermedım
çok sinirim bozuldu kızlar şaşırdım ve sinirlendim napmalıyım şimdi ? böyle bişey duyulursa da hiç iyi olmazne cesaret yaaaa
Salla muhattab olma.sanki baska insan yokmus gibi akraba kizlarina çocuklarına yazanlara gicik oluyorum.bunu bayanlarda yapiyor.teyzemin ogluna aşığım falan.bu insanlarin piskolojilerinin düzgün oldugunu dusunmuyorumsildikten sonra cevap yazmadım zatenbence de hiç hoş bir durum değil yaptığı çok yanlıştı ben ilk başta şaka yapıyo sandım ama
yani olabilir.. adam gerçekten hoşlanmış , beğenmiş olabilir.
evlenip boşanmış olması, bir çocuğunun olması birinden hoşlanmasına engel değil.
üstelik çok yakın akraba da değillermiş ki "sapık" damgası vuralım...
hee niyeti kötü de olabilir, yoklamış gibi...
gerçek niyetini bilemeyiz ama hiç istemiyorsan direkt engelle gitsin...
Neden bu kadar sinirlendin? Babana söyle olsun bitsin.
Normal bir arkadaşında olabilirdi bu şekilde ısrar eden..
bende gıcık oluyorumSalla muhattab olma.sanki baska insan yokmus gibi akraba kizlarina çocuklarına yazanlara gicik oluyorum.bunu bayanlarda yapiyor.teyzemin ogluna aşığım falan.bu insanlarin piskolojilerinin düzgün oldugunu dusunmuyorum
ilk başta saçmalama şaka mı yapıyosun akrabayız farkında mısın diye söyledim sakince sonra o uzattıkça yok işte 1. derece değil işte yok niye istemiyosun diye dedikçe sinir oldum aynen zorlaması saçmaaYazmasını istemiyorsanız engelleyin ayrıca ulaşamaz size isminizi bile göremez yazdığında. Yok ben düşünmüyorum uygun bulmuyorum uzak bile olsa akraba evliliği bana göre değil diyebilirdiniz ama çıkışmaktan anlıyor olabilir gerçi ondan da anlamamış ya çok yakın akraba değil ama istemiyorsan zorlamanın da anlamı yok yani.
tamam kızmış olabilirsin ama uzatmayarak silmişsin detaylarını. babana da söylersen bir şey duyarsa en azından hazırlıklı olsun şaşırmasın.
ben detayları olayı anlayın diye yazdım zaten , bilmiyorum ama kendisi zaten tekin biri değil o yüzden bu şaşkınlığım biraz da , istemiyorum evet
o gözle bakması ve bunu söylemsi çok rahatsız etti beni ipek , kim olsa sinirlenirdi bence
bende gıcık oluyorumaynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?