- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Hayır demişsiniz zaten bir daha konuyu açarsa karşında beni değil babamı bulursun diyin . . Sessizce bekleyin :)
Ailene söyle bir an önce , özellikle konuşmadığını da belirt ki yanlış anlaşılma olmasın, insanların içini bilemezsin hakkında dedikodu bile çıkarabilir, ailen gerçeği biliyor olsun ki başkalarından duyunca şok olmasınlar.
Ben sana hak veriyorum
Böyle saçma birseymi olur ya
Bence denedi ya tutarsa diye
Hem akraba akrabaya o gözle bakarmi
Iyi etmissin valla
Annene anlat bence durumu.
İstemeyip sildiğin halde hala yazıyorsa saplantı biri sanırım.
Annen bilsin.
Erkek arkadaşımla ayrılırsam şayet bende bir akrabaları gözden geçiririm bari. Nasıl olsa dini engel yokmuş pehh.
bende saf gibi yaşlarımızı söylemişim a maarkadaşın her konuda yorumu var ama tek bir yorumu var yaşlarınız kaç canım ?? dikkat çekmeyecek gibi değil ki, neyse konuyu dağıtmayalım mune gelmesin :))
E]
teşekkürler kızlar
bir daha yazarsa bir hal çaresine bakıcam zaten babama değil de ilk etapta anneme söylerim annemde şok geçirir çünkü kimseinin aklına glemeyecek bişey
Biz yeni göçmüştük baktım kızımın okuluna akraba(aynı yaşta erkek ki o zaman kızım lise 2 gidiyordu) gelmiş kızımının telefon numarasını almış, telefonla her gün arıyor ben tabi kulak misafiri oldum ki bu akraba bize uygun değil ve sevmem Biz yeni göçmüştük baktım kızımın okuluna akraba(aynı yaşta erkek ki o zaman kızım lise 2 gidiyordu) gelmiş kızımının telefon numarasını almış, telefonla her gün arıyor ben tabi kulak misafiri oldum ki bu akraba bize uygun değil ve sevmem hemen sinsice numarasını aldım ve kızımdan habersiz benim kızımı rahatsız etmeye devam edersen babasına söyleyeceğim dedim o günden sonra telefon sustu , puşt kızım varsa bunun anasıda var ama değil mi , sanki ben anlamadım neyin peşinde olduğuBiz yeni göçmüştük baktım kızımın okuluna akraba(aynı yaşta erkek ki o zaman kızım lise 2 gidiyordu) gelmiş kızımının telefon numarasını almış, telefonla her gün arıyor ben tabi kulak misafiri oldum ki bu akraba bize uygun değil ve sevmem hem
Bence zaman kaybetme hemen bugün söyle.
Biz yeni göçmüştük baktım kızımın okuluna akraba(aynı yaşta erkek ki o zaman kızım lise 2 gidiyordu) gelmiş kızımının telefon numarasını almış, telefonla her gün arıyor ben tabi kulak misafiri oldum ki bu akraba bize uygun değil ve sevmem hemen sinsice numarasını aldım ve kızımdan habersiz benim kızımı rahatsız etmeye devam edersen babasına söyleyeceğim dedim o günden sonra telefon sustu , puşt kızım varsa bunun anasıda var ama değil mi , sanki ben anlamadım neyin peşinde olduğu
Akraba evliliğini, akrabaya aşık olma gibi durumları her zaman mide bulandırıcı bulurum. Dünyada başka insan mı kalmaz da akrabalara bakılır?
Akraba dediğin kardeştir, dini engel yok diye meşrulaştırmayın durumu.
Konu sahibi, hiç takma kafana. Boşluktadır, saracak birini arıyordur muhtemelen.
Bu arada benim de yaşım 26, yarın öbür gün konu açarsam yaş sorucu arkadaşımız yorulmasın.
bir daha yazarsa o zaman söylıycemdini açıdan engel yok diyenlere:
o zaman erkekler 4 kadın alsınlar???
şahsi fikrim ise akraba evliliğinin iğrenç olduğu yönünde...
Akraba evliliğini, akrabaya aşık olma gibi durumları her zaman mide bulandırıcı bulurum. Dünyada başka insan mı kalmaz da akrabalara bakılır?
Akraba dediğin kardeştir, dini engel yok diye meşrulaştırmayın durumu.
Konu sahibi, hiç takma kafana. Boşluktadır, saracak birini arıyordur muhtemelen.
Bu arada benim de yaşım 26, yarın öbür gün konu açarsam yaş sorucu arkadaşımız yorulmasın.
bir daha yazarsa o zaman söylıycemnasıl şaşırdığımı anlatamam size
bana da çok saçma geliyor başka erkek mi yok evetbelki de içmişti o an bilemiyorum bir daha görmem inşallah uzuuuuun bir süre
ay bilmiyorum özge bayram üstü bir de ortalığı ayaklandırmak istemiyorum bir daha yazarsa kesin söyliycem tabi deHayır canım bekleme ya söyle annen sonuçta yabancı deil.
ay arkadaşım yaa bu 494 msjının hepsi de yaşlarınız kaç'dan mı oluşuyor merak ettim de :)))
bu arada ben 35 yaşındayım
Selam kızlar ,
Hemen konuya gireceğim , babamın dayısının oğlu var bu kişi evlenip ayrılmış küçük bir çocuğu var benden 4-5 yaş büyük neyse işte çok fazla görüşmüşlüğümüz yok onlara gittiğimizde kendisi hiç evde olmaz yada bize gelmez anca bayramlarda karşılaşmışızdır yani ama facebook ta falan birbirimizde ekliyiz akrabayız diye öyle resimlerimizi falan beğenirdik ama konuşmuşluğumuz da yok hiç yani geçen gün kendisi bana ;
nasılsın falan gibilerinden yazdı bende şaşırdım ne alaka diye neyse normal konuşurken bana sana özel bir şey söyleyeceğim güvenebilir miyim tarzında şeyler söyledi bende sanıyorum ki eski eşi yada sevgilisi falan varsa onunla ilgili ! söyle dedim sonra bana ; senden çok hoşlanıyorum uzun zamandır söylemek istiyorum ama x abiden (benim babamdan) çekindiğim için söyleyemedim ben şok oldumgörüşmüşlüğümüz bile yok ne alaka dalga mı geçiyosun hiç hoş bir şaka değil falan diye ben çıkıştıkça hayır şaka yapmıyorum gerçekten öyle uzun zamndır aklımda resimlerini falan bakıyorum inanmıyosan yüz yüze konuşalım , 1. derece akraba değiliz ki falan deyip durdu
bende kızdım baya saçmalama ne söylediğinin farkında mısın yazma bi daha falan dedim numaramı istedi yüzyüze konuşmak istedi hayır dedim sildim facebooktan hemenama hala yazıp duruyor kızmakta haklısın ama kızma aramızda kalsın bu konu akrabayız diye mi istemiyosun olmyacak bişey değil deyip duruyo cevap vermedım
çok sinirim bozuldu kızlar şaşırdım ve sinirlendim napmalıyım şimdi ? böyle bişey duyulursa da hiç iyi olmazne cesaret yaaaa
bana da çok saçma geliyor başka erkek mi yok evetbelki de içmişti o an bilemiyorum bir daha görmem inşallah uzuuuuun bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?