Saçmalayan Akraba !

Hayır demişsiniz zaten bir daha konuyu açarsa karşında beni değil babamı bulursun diyin . . Sessizce bekleyin :)
Ben sana hak veriyorum
Böyle saçma birseymi olur ya
Bence denedi ya tutarsa diye
Hem akraba akrabaya o gözle bakarmi

Iyi etmissin valla
Annene anlat bence durumu.
İstemeyip sildiğin halde hala yazıyorsa saplantı biri sanırım.
Annen bilsin.
Erkek arkadaşımla ayrılırsam şayet bende bir akrabaları gözden geçiririm bari. Nasıl olsa dini engel yokmuş pehh.

E]
teşekkürler kızlar

bir daha yazarsa bir hal çaresine bakıcam zaten babama değil de ilk etapta anneme söylerim annemde şok geçirir çünkü kimseinin aklına glemeyecek bişey

Biz yeni göçmüştük baktım kızımın okuluna akraba(aynı yaşta erkek ki o zaman kızım lise 2 gidiyordu) gelmiş kızımının telefon numarasını almış, telefonla her gün arıyor ben tabi kulak misafiri oldum ki bu akraba bize uygun değil ve sevmem hemen sinsice numarasını aldım ve kızımdan habersiz benim kızımı rahatsız etmeye devam edersen babasına söyleyeceğim dedim o günden sonra telefon sustu , puşt kızım varsa bunun anasıda var ama değil mi , sanki ben anlamadım neyin peşinde olduğu

Akraba evliliğini, akrabaya aşık olma gibi durumları her zaman mide bulandırıcı bulurum. Dünyada başka insan mı kalmaz da akrabalara bakılır?
Akraba dediğin kardeştir, dini engel yok diye meşrulaştırmayın durumu.

Konu sahibi, hiç takma kafana. Boşluktadır, saracak birini arıyordur muhtemelen.

Bu arada benim de yaşım 26, yarın öbür gün konu açarsam yaş sorucu arkadaşımız yorulmasın.

dini açıdan engel yok diyenlere:

o zaman erkekler 4 kadın alsınlar???

şahsi fikrim ise akraba evliliğinin iğrenç olduğu yönünde...

Zaten akrabayla evli olanlar onaylayanlardır , çoğuda mecbur kalıyor ,

ama tabi bunu burda dile getirmiyor ,

Bence zaman kaybetme hemen bugün söyle.
Akraba evliliğini, akrabaya aşık olma gibi durumları her zaman mide bulandırıcı bulurum. Dünyada başka insan mı kalmaz da akrabalara bakılır?

dini açıdan engel yok diyenlere:

o zaman erkekler 4 kadın alsınlar???

şahsi fikrim ise akraba evliliğinin iğrenç olduğu yönünde...
bir daha yazarsa o zaman söylıycem nasıl şaşırdığımı anlatamam size

bana da çok saçma geliyor başka erkek mi yok evet belki de içmişti o an bilemiyorum bir daha görmem inşallah uzuuuuun bir süre

bende akrabayız diye hani resimlerimi beğeniyor sanıyorum bende onun çocuğunun olduğu resimleri beğeniyordum meğer niyet başkaymış

Hayır canım bekleme ya söyle annen sonuçta yabancı deil.

ay arkadaşım yaa bu 494 msjının hepsi de yaşlarınız kaç'dan mı oluşuyor merak ettim de :)))
bu arada ben 35 yaşındayım
ben baktım farklı konularda son 13 mesajın 10unda yaş kaç canım yazyo 1 inde yaşı kaç bu pisliğin yzıyo

Ay 1. derece değiliz ki demiş birde
40. derece olsa ne fayda içi kaldırmaz insanın..

Bu akraba evlilikleride sadece türkiyede var yaaa..
Ben Balkan türküyüm burda doğdum burda büyüdüm hiç bir akrabam arkadaşım yakınım böyle birşey ima bile etmezz..

hoşlanıyo olabilir...
niye saçmalama şeklinde yorumladınız...

valla kızan olacaktır bana muhakkak ama akraba evliliğnden nefret ediyorum... biz dayımızın amcamızın teyze-halamızın oğlunla kardeş gibi büyürüz...

Birde bu akraba evliliklerde çocuğun Q su yüksek derecede olmuyor ozaman diyorlar benim çocuğum neden zeki değil neden hep hasta bunun bilimsel açıklaması var ama bunu okumuyor akraba ile evlenmesinde sakıncası yok bu bilgiyi biliyor ancak oda sağdan soldan söylenen sözler bi zahmet okusunlar

Birde bu akraba evliliklerde çocuğun Q su yüksek derecede olmuyor ozaman diyorlar benim çocuğum neden zeki değil neden hep hasta bunun bilimsel açıklaması var ama bunu okumuyor akraba ile evlenmesinde sakıncası yok bu bilgiyi biliyor ancak oda sağdan soldan söylenen sözler bi zahmet okusunlar

Silmekle iyi yapmissin, daha cok ustelerse , Babana soyliyecegini belirt.
Igrenc ya , bosta kalmis sana yaziyor.. Terbiyesizlik bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…